handzia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) Wstawiam zdjęcia z wtorkowej wizyty. Taka gromadka nas powitała:) Ten psiak jest przeuroczy, łagodny , ale krótki łańcuch mnie przeraża. :( Zjadł całą dużą puszkę od razu. Ta sunieczka ma jechać do dt do Poznania, dla niej zbieramy na transport. Edited November 14, 2013 by handzia Quote
handzia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
madziakato Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Czy wszystkie psiaki ze zdjęć szukają DT? ( o jednej małej doczytałam) Quote
handzia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Przydałoby się wszystkim, ale facet nie chce oddać . Dt szuka i ma już (tylko szukamy transportu) sunia dropiatka. Szczeniak (pierwszy od prawej na pierwszym zdjęciu) jedzie do Niny. Quote
Poprawna Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Dobre i to ..... takiego ''pana'' to bym własnymi rekoma udusiła :( Quote
Nina25 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Wszystkie psiaki szukaja dt/ds. Mozna o tym przeczytac na wydarzeniu na facebooku. Quote
handzia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 No ale przecież facet powiedział, że absolutnie nie odda tego dużego na łańcuchu. Quote
Nina25 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Gdybys my robily to co on mowi to jeszcze pomagaly bysmy mu rozmnazac psy i powiekszac stado. Quote
funia Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Bunia jest u mnie .Podjęłam taką decyzję bo uznałyśmy z jej opiekunką ,ze ona tęskni za otwartą przestrzenia i innymi psami ... Miałyśmy racje bo Bunia jest u mnie trzeci dzień i po depresji nie ma już większego śladu .Bryka po cąłej działce ,chodzi za kazdym z moich 6 psów i wydaje mi się ,ze jest szczęśliwa . Nauczyłą się już nowego miejsca i jak królowa wŁazi na swoje spanko . Moze u mnie być .Nie stawiam terminów ,ale prosze tylko o karmę i pokrycie jej kosztów weterynaryjnych .A bedzie to odrobaczanie ,szczepienie i pchły . NIe prosiłabym o to ,ale jest ona moim 9 zwierzęciem w domu do wykarmienia.:roll: PO za tym jest grzeczna i kochana .Niestety wiele rzeczy i róznych sytuacji są dla niej nowe i ona odczytuje je jako zgrożenie ,ale popracujemy nad tym . Wstawię niebawem jakieś zdjęcia . PS .Skupmy się teraz na tej suni trzykolorowej .Policzymy kase i zobaczymy czy wyjdzie nam transport , Quote
Poprawna Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 funia napisał(a):Bunia jest u mnie .Podjęłam taką decyzję bo ,,,, Szacunek Funiu !!! Quote
Nina25 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 A co z tym transportem co podeslala mi pewna dziewczyna na facebooku? Dzwonila tam Alina? Jak wszystko dobrze pojdzie to jade dzis do psiakow. Quote
ala123 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Nina25 napisał(a):A co z tym transportem co podeslala mi pewna dziewczyna na facebooku? Dzwonila tam Alina? Jak wszystko dobrze pojdzie to jade dzis do psiakow. Alina dzwoniła,chłopak odwołał wyjazd Quote
Nina25 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Znalazlyscie dziewczyny dt dla suni i szukalyscie transportu do Poznania wiec jest. W ten czwartek pan Mariusz z firmy Bla bla car zgodzil sie wziasc sunie z Lublina i dowiesc do Łodzi, w Łodzi odbierze ja dziewczyna, ktora jedzie z innym psem do Poznania i chce tylko 30zl do paliwa. Namiary mam. Teraz reszte wy zalatwiajcie, Ja tylko tyle moglam. Jest szansa wyrwac z tamtad sunie wiec trzeba dzialac :) co wy na to? Quote
Ty$ka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 30zł... mogłabym podesłać jak będzie trzeba, bo ważne by iść za ciosem: niech psy będą już bezpieczne. Quote
handzia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Na początek powinna wypowiedzieć się Macia, czy na pewno pewny jest ten dt, bo ostatnio nic się nie odzywa (pewnie czeka na nasze kroki, ale potwierdzenie by się przydało :)) Jeśli podtrzymuje, to trzeba uzgodnić z facetem, że złapie nam sunię. Potem trzeba znaleźć transport z Zamościa czy z Kalinówki w czwartek do Lublina. Quote
handzia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ty$ka napisał(a):30zł... mogłabym podesłać jak będzie trzeba, bo ważne by iść za ciosem: niech psy będą już bezpieczne. Dzięki Tyśka :) Super :loveu: Quote
Nina25 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Dziewczyny, nie mamy czasu. Zostaly tylko dwa dni. Trzeba wczesniej zadzwonic i potwierdzic transport, facet musi dzien wczesniej zlapac sunie. Trzeba zorganizowac transport do Lublina, ustalic godzine. Poszukajcie znajomych tej dziewczyny na dogomanii, moze maja kontakt z nia. To pilna sprawa, czas sie konczy. Quote
Macia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Tak juz wczesniej pisalam potwierdzam mozliwosc zabrania suni. Co prawda w czwartek nie damy pewnie rady po nia pojechac do Poznania ale zaraz poprosze znajoma zeby ja dzien przetrzymala. To osoba zajmujaca sie psami wiec da rade. Quote
Nina25 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Macia- wyslij mi swoj numer telefonu na pw lub napisz mi sms. Dziewczyny, wyjazd z Lublina jest o osmej rano, koszt dowiezienia do Łodzi to tez 30zl wiec razem za transport z Lublina do Poznania to 60zl, trzeba zalatwiac reszte, jechac po sunie i ogarnac wyjazd do Lublina. Nie mozemy odkladac lapania dzikiej suni na ostatni dzien bo moze sie nie udac. Quote
sonia71 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 ode mnie z bazarku będzie ok100zł. moze być na ten transport do Poznania ,czekam tylko na 1 wpłate.,ma być dzisiaj Quote
malagos Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Fajnie że sie coś kroi w sprawie transportu :) Quote
Nina25 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ludzie! Co dalej??? Sunia juz powinna byc lapana zeby bylo pewne bo jak on pojdzie pic to co my zrobimy? Trzeba szybko dzialac bo inaczej z transportu nici! Quote
Recommended Posts