Panna Marple Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Szczęścia, kochany Fazerku/Brunonie:loveu: Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Panna Marple']Szczęścia, kochany Fazerku/Brunonie:loveu:[/QUOTE] Aniu nie wiesz czy Pan Jerzy ma już jakiegoś pieska,czy któraś z dziewczyn proponoawała mu psiaka? Bo ja sobie tak myślę że może Tofika chciałby adoptować ??? Duży, piękny ,ułożony i bardzo grzeczny....Co o tym myślisz? Quote
Panna Marple Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Może zadzwoń do niego i zapytaj. Ja już nie mam jego numeru:oops:, niestety, bo wykasowałam a ne zapisałam w kontaktach. A tak w ogóle ściągnęłam Cię myślami:lol:, bo nie wiem jak dać namiar dziewczynom od amstafów(jeszcze nie dałam)-tzn. czy on zgadza się na to, żeby przekazać jego numer innym? Zapytaj na początku czy nie chce Tofika, a jak będzie tylko amstaf wchodził w grę, to zapytaj czy można dać jego numer komórki Quote
paula_t Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Aniu, a nie masz numeru w historii połączeń przypadkiem? W telefonie albo w internecie (jeśli masz kontro internetowe)? Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ok, jasne zadzwonię do niego jutro i popytam :) Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Aniu nie wiesz czy Pan Jerzy ma już jakiegoś pieska,czy któraś z dziewczyn proponoawała mu psiaka? Bo ja sobie tak myślę że może Tofika chciałby adoptować ??? Duży, piękny ,ułożony i bardzo grzeczny....Co o tym myślisz?[/QUOTE] Czy pan Jerzy to pan z Krakowa, który chciał adoptować Fazerka???? Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Paulinko ja mam do Pana numer i jutro zadzwonię :) Quote
biednedobre Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 no właśnie tak jest z Toffikiem, że już kilka razy drukowałam ogłoszenia dla ludzi, którzy chcieli psiaka dużego, takiego co by z dziećmi się dogadywał i Toffik przegrywał w eliminacjach, tak jakoś strasznie brak mu szczęścia i te oczka takie smutne. Quote
Panna Marple Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='paula_t']Aniu, a nie masz numeru w historii połączeń przypadkiem? W telefonie albo w internecie (jeśli masz kontro internetowe)?[/QUOTE] Właśnie o to chodzi, żem historię połączeń wyczyściła:mad:, bom taka porządnicka:evil_lol:i ordung musi być... Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Lindeczko a dzwoniłaś do pana Ryszarda o wizytę u Tofika? Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Tak Gabi to ten pan :)[/QUOTE] To trzeba pana Jerzego wziąć na litość, że Toficzek to super pies, a marnuje się na działce, gdzie w dodatku nie jest bezpieczny itd.itp. Trzymam kciuki!!!!!!!!! Quote
paula_t Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Panna Marple']Właśnie o to chodzi, żem historię połączeń wyczyściła:mad:, bom taka porządnicka:evil_lol:i ordung musi być...[/QUOTE] Aaaaaaa, to ja nawet nie wiedziałam, że tak można:D Teraz będziesz miała nauczkę, co by nie kasować ;) [quote name='Gabi79']To trzeba pana Jerzego wziąć na litość, że Toficzek to super pies, a marnuje się na działce, gdzie w dodatku nie jest bezpieczny itd.itp. Trzymam kciuki!!!!!!!!![/QUOTE] Popieram! Trzeba spróbować na litość,a nuż Toffik ruszy Państwa za serducha... Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Gabi z panem Jerzym nie będzie tak prosto,bo on za poprzedniego pieska zapłacił ponad dwa tyś dolarów i przywiózł go z Australii i tu chyba chodzi tylko o rasowego psiaczka... takiego jak np boksiu i jak się nie udało z Fazerem to pytał o amstafki... ale kto pyta nie błądzi ,więc spróbuje...:) Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Gabi z panem Jerzym nie będzie tak prosto,bo on za poprzedniego pieska zapłacił ponad dwa tyś dolarów i przywiózł go z Australii i tu chyba chodzi tylko o rasowego psiaczka... takiego jak np boksiu i jak się nie udało z Fazerem to pytał o amstafki... ale kto pyta nie błądzi ,więc spróbuje...:)[/QUOTE] 2 tysiące dolarów:crazyeye: O rany, gdyby tyle mieć na pomoc bezdomniakom, to byłoby super. To może Państwo w zamian, za to, że znajdziemy Im za zupełną darmochę amstaffa wezmą Toffika gratis.;) Quote
biednedobre Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-LPf8Bu7k6Ws/UoE7ZBtMEVI/AAAAAAAACfw/wT8F1VHt1TU/s423/CIMG4670_resize.JPG[/IMG] Oczki ma takie Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Raczej wątpię ,żeby wzięli dwa bo mieszkają w kamienicy a nie w domku z ogrodem...tak mi żal jak patrzę na te smutne oczka Tofika :( Quote
biednedobre Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 odpiszę tylko tak: dzwoniłam i nie oddzwonił nikt. Nie wiem, czy to to święto tak mąci umysły. Jutro zadzwonię jeszcze raz. Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) [quote name='kontaktogloszenia']Raczej wątpię ,żeby wzięli dwa bo mieszkają w kamienicy a nie w domku z ogrodem...tak mi żal jak patrzę na te smutne oczka Tofika :([/QUOTE] Oj, mnie Tofficzek też zapadł w serce!!! Na tablicy wypatrzyłam takie cuda: [URL]http://tablica.pl/oferta/tor-czeka-na-dom-ID3cJDN.html#48ebfd34ab[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/psiak-do-kochania-ID3KlGx.html#66d50c4801[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/tor-mix-amstafa-szuka-domu-ID41GDT.html#77fdb29643[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/tequila-zrownowazona-mila-kochajaca-dzieci-amstaffka-szuka-domu-ID3SyMz.html#b025f6f201[/URL] Edited November 11, 2013 by Gabi79 Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Lindeczko umów się jutro z panem Ryszardem proszę!!!!Zobaczymy jakie on ma tam na tej działce warunki... Quote
Panna Marple Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Gabi z panem Jerzym nie będzie tak prosto,bo on za poprzedniego pieska zapłacił ponad dwa tyś dolarów i przywiózł go z Australii i tu chyba chodzi tylko o rasowego psiaczka... takiego jak np boksiu i jak się nie udało z Fazerem to pytał o amstafki... ale kto pyta nie błądzi ,więc spróbuje...:)[/QUOTE] Z Australii? To jak on tu go sprowadził? Przecież lot trwa prawie dobę z przesiadką! Biedny psiunio... Quote
biednedobre Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Już ci powiem, że nie za fajne. Jak nie ma podmurówki, to nie ma co się zastanawiać, bo wiadomo, że to sytuacja bez wyjścia i jest tak jak jest i tyle. Widzicie łapkę podniesioną na zdjęciu? No to właśnie jest efekt braku podmurówki. Piesek sam został, uciekł i nie wiadomo, czy go coś potrąciło? nie stawał kilka dni na tą łapkę. Z rozmowy parę dni temu wiem, że dalej robi podkopy. Nie wiadomo kiedy następny raz się wydostanie. To nie jest miejsce dla tego psa. Może tam najwyżej zdziczeć,ale co w takiej sytuacji? Quote
biednedobre Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-MhqYrCarf08/UoE7b1WDRGI/AAAAAAAACgI/XpJ1HKLVh4Y/s423/CIMG4673_resize.JPG[/IMG]trzeba mieć pomysł. (zamieszczam zdjęcia :)) Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='biednedobre']Już ci powiem, że nie za fajne. Jak nie ma podmurówki, to nie ma co się zastanawiać, bo wiadomo, że to sytuacja bez wyjścia i jest tak jak jest i tyle. Widzicie łapkę podniesioną na zdjęciu? No to właśnie jest efekt braku podmurówki. Piesek sam został, uciekł i nie wiadomo, czy go coś potrąciło? nie stawał kilka dni na tą łapkę. Z rozmowy parę dni temu wiem, że dalej robi podkopy. Nie wiadomo kiedy następny raz się wydostanie. To nie jest miejsce dla tego psa. Może tam najwyżej zdziczeć,ale co w takiej sytuacji?[/QUOTE] Biedak, nie ma się co dziwić, że robi podkopy, on chce do ludzi, nie rozumie, że jego rodzina, już go nie chce:-( Quote
kontaktogloszenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Pan Jerzy opowiadał mi że on tam z tym psiakiem mieszkał kilka lat i nie mógł go tam zostawić,więc zabrał go ze sobą :) Quote
Recommended Posts