Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panna Marple']Szczęścia, kochany Fazerku/Brunonie:loveu:[/QUOTE]

Aniu nie wiesz czy Pan Jerzy ma już jakiegoś pieska,czy któraś z dziewczyn proponoawała mu psiaka? Bo ja sobie tak myślę że może Tofika chciałby adoptować ??? Duży, piękny ,ułożony i bardzo grzeczny....Co o tym myślisz?

Posted

Może zadzwoń do niego i zapytaj. Ja już nie mam jego numeru:oops:, niestety, bo wykasowałam a ne zapisałam w kontaktach. A tak w ogóle ściągnęłam Cię myślami:lol:, bo nie wiem jak dać namiar dziewczynom od amstafów(jeszcze nie dałam)-tzn. czy on zgadza się na to, żeby przekazać jego numer innym? Zapytaj na początku czy nie chce Tofika, a jak będzie tylko amstaf wchodził w grę, to zapytaj czy można dać jego numer komórki

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Aniu nie wiesz czy Pan Jerzy ma już jakiegoś pieska,czy któraś z dziewczyn proponoawała mu psiaka? Bo ja sobie tak myślę że może Tofika chciałby adoptować ??? Duży, piękny ,ułożony i bardzo grzeczny....Co o tym myślisz?[/QUOTE]

Czy pan Jerzy to pan z Krakowa, który chciał adoptować Fazerka????

Posted

no właśnie tak jest z Toffikiem, że już kilka razy drukowałam ogłoszenia dla ludzi, którzy chcieli psiaka dużego, takiego co by z dziećmi się dogadywał i Toffik przegrywał w eliminacjach, tak jakoś strasznie brak mu szczęścia i te oczka takie smutne.

Posted

[quote name='paula_t']Aniu, a nie masz numeru w historii połączeń przypadkiem? W telefonie albo w internecie (jeśli masz kontro internetowe)?[/QUOTE] Właśnie o to chodzi, żem historię połączeń wyczyściła:mad:, bom taka porządnicka:evil_lol:i ordung musi być...

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Tak Gabi to ten pan :)[/QUOTE]

To trzeba pana Jerzego wziąć na litość, że Toficzek to super pies, a marnuje się na działce, gdzie w dodatku nie jest bezpieczny itd.itp.
Trzymam kciuki!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Panna Marple']Właśnie o to chodzi, żem historię połączeń wyczyściła:mad:, bom taka porządnicka:evil_lol:i ordung musi być...[/QUOTE]

Aaaaaaa, to ja nawet nie wiedziałam, że tak można:D Teraz będziesz miała nauczkę, co by nie kasować ;)

[quote name='Gabi79']To trzeba pana Jerzego wziąć na litość, że Toficzek to super pies, a marnuje się na działce, gdzie w dodatku nie jest bezpieczny itd.itp.
Trzymam kciuki!!!!!!!!![/QUOTE]

Popieram! Trzeba spróbować na litość,a nuż Toffik ruszy Państwa za serducha...

Posted

Gabi z panem Jerzym nie będzie tak prosto,bo on za poprzedniego pieska zapłacił ponad dwa tyś dolarów i przywiózł go z Australii i tu chyba chodzi tylko o rasowego psiaczka... takiego jak np boksiu i jak się nie udało z Fazerem to pytał o amstafki... ale kto pyta nie błądzi ,więc spróbuje...:)

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Gabi z panem Jerzym nie będzie tak prosto,bo on za poprzedniego pieska zapłacił ponad dwa tyś dolarów i przywiózł go z Australii i tu chyba chodzi tylko o rasowego psiaczka... takiego jak np boksiu i jak się nie udało z Fazerem to pytał o amstafki... ale kto pyta nie błądzi ,więc spróbuje...:)[/QUOTE]

2 tysiące dolarów:crazyeye:

O rany, gdyby tyle mieć na pomoc bezdomniakom, to byłoby super.

To może Państwo w zamian, za to, że znajdziemy Im za zupełną darmochę amstaffa wezmą Toffika gratis.;)

Posted (edited)

[quote name='kontaktogloszenia']Raczej wątpię ,żeby wzięli dwa bo mieszkają w kamienicy a nie w domku z ogrodem...tak mi żal jak patrzę na te smutne oczka Tofika :([/QUOTE]

Oj, mnie Tofficzek też zapadł w serce!!!

Na tablicy wypatrzyłam takie cuda:

[URL]http://tablica.pl/oferta/tor-czeka-na-dom-ID3cJDN.html#48ebfd34ab[/URL]

[URL]http://tablica.pl/oferta/psiak-do-kochania-ID3KlGx.html#66d50c4801[/URL]

[URL]http://tablica.pl/oferta/tor-mix-amstafa-szuka-domu-ID41GDT.html#77fdb29643[/URL]

[URL]http://tablica.pl/oferta/tequila-zrownowazona-mila-kochajaca-dzieci-amstaffka-szuka-domu-ID3SyMz.html#b025f6f201[/URL]

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Gabi z panem Jerzym nie będzie tak prosto,bo on za poprzedniego pieska zapłacił ponad dwa tyś dolarów i przywiózł go z Australii i tu chyba chodzi tylko o rasowego psiaczka... takiego jak np boksiu i jak się nie udało z Fazerem to pytał o amstafki... ale kto pyta nie błądzi ,więc spróbuje...:)[/QUOTE] Z Australii? To jak on tu go sprowadził? Przecież lot trwa prawie dobę z przesiadką! Biedny psiunio...

Posted

Już ci powiem, że nie za fajne. Jak nie ma podmurówki, to nie ma co się zastanawiać, bo wiadomo, że to sytuacja bez wyjścia i jest tak jak jest i tyle. Widzicie łapkę podniesioną na zdjęciu? No to właśnie jest efekt braku podmurówki. Piesek sam został, uciekł i nie wiadomo, czy go coś potrąciło? nie stawał kilka dni na tą łapkę. Z rozmowy parę dni temu wiem, że dalej robi podkopy. Nie wiadomo kiedy następny raz się wydostanie. To nie jest miejsce dla tego psa. Może tam najwyżej zdziczeć,ale co w takiej sytuacji?

Posted

[quote name='biednedobre']Już ci powiem, że nie za fajne. Jak nie ma podmurówki, to nie ma co się zastanawiać, bo wiadomo, że to sytuacja bez wyjścia i jest tak jak jest i tyle. Widzicie łapkę podniesioną na zdjęciu? No to właśnie jest efekt braku podmurówki. Piesek sam został, uciekł i nie wiadomo, czy go coś potrąciło? nie stawał kilka dni na tą łapkę. Z rozmowy parę dni temu wiem, że dalej robi podkopy. Nie wiadomo kiedy następny raz się wydostanie. To nie jest miejsce dla tego psa. Może tam najwyżej zdziczeć,ale co w takiej sytuacji?[/QUOTE]

Biedak, nie ma się co dziwić, że robi podkopy, on chce do ludzi, nie rozumie, że jego rodzina, już go nie chce:-(