Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Gabrysiu, ja postaram się jutro Toffika ogłosić :)[/QUOTE]

Paula, bardzo dziękuję, jesteś niezastąpiona.

Ja dzisiaj byłam taka szczęśliwa:

Miluś, Fazerek mają wspaniałe domki, Płoszki DS też dobrze rokuje, Dianka opuściła schronisko i jest w hoteliku domowym i nagle.....
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248574-Szkielet-na-4-%C5%82apach-kundelek-Kani-PILNIE-POTRZEBNY-DOM%21%21%21%21[/url]

Nie mogę o nim zapomnieć:-(:-(:-(

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Paula, bardzo dziękuję, jesteś niezastąpiona.

Ja dzisiaj byłam taka szczęśliwa:

Miluś, Fazerek mają wspaniałe domki, Płoszki DS też dobrze rokuje, Dianka opuściła schronisko i jest w hoteliku domowym i nagle.....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248574-Szkielet-na-4-łapach-kundelek-Kani-PILNIE-POTRZEBNY-DOM!!!![/URL]

Nie mogę o nim zapomnieć:-(:-(:-([/QUOTE]

Oooo matko, tragedia:( I on w schronisku jeszcze?:crazyeye: Oby tylko coś się dla niego znalazło:(
Gabrysiu, nieszczęście goni nieszczęście...Na miejsce bidy, która znajdzie domek albo jest bezpieczna znajduje się kolejnych kilka, które na cito potrzebują pomocy:(

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Serce pęka jak sie patrzy na tą kruszynkę :(:(:( jak można jej pomóc?[/QUOTE]

Dziewczyny proszą o BTD a takich jak na lekarstwo...mają już dużo psików w hotelach a pieniążków mało...

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Serce pęka jak sie patrzy na tą kruszynkę :(:(:( jak można jej pomóc?[/QUOTE]

Wiolu piesek potrzebuje domu tymczasowego, bo inaczej może nie przeżyć.

Nie wiem, czy dziewczyny zadecydują o zbieraniu deklaracji, bo z tego co wiem mają dużo psiaków w hotelach i PDT

Posted

[quote name='Gabi79']Wiolu piesek potrzebuje domu tymczasowego, bo inaczej może nie przeżyć.

Nie wiem, czy dziewczyny zadecydują o zbieraniu deklaracji, bo z tego co wiem mają dużo psiaków w hotelach i PDT[/QUOTE]

Gabi pisałyśmy razem;)

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Popytam , powiem tez Lindzie może coś wspólnie wymyślimy...Musimy mu pomóc!!!!:( ja mam już dwa takie po przejściach i Linda też dwa ale może kogoś znajdziemy kto go przygarnie...[/QUOTE]

Kochana byłoby wspaniale, on jak dziewczyny piszą, może nie przeżyć w schronisku... :( Trzymam kciuki, może Wam się uda.

Posted

[quote name='Gabi79']Właśnie to samo pisałam Bogusi. Noc mam z głowy....[/QUOTE]

Wiolu jesteś Kochana popytaj proszę, może chociaż ktoś mu zapewni bezpłatny DT za zwrot kosztów wet.

Posted

Wiem, że to wątek Fazerka, ale nie mam gdzie napisać ;)
Toffikowe ogłoszenia gotowe:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]gumtree.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adopcje.org[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adoptujemy.pl[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]
przygarnijzwierzaka.pl
alegratka.pl
adopcjapsa.pl
morusek.pl
olx.pl
oglaszamy24.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
tusprzedaj.pl
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
krakusik.pl
najpewniej.pl
neeon.pl
lento.pl
ogloszenia.e-gratka.info
e-zwierzak.pl
tlenek.pl
petworld.pl
ogloszenia.com
kupsprzedaj.pl
owi.pl
rozglos.net
kokosy.pl
eoferty.com.pl
hiperogłoszenia.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
pupil.com.pl[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_t']Wiem, że to wątek Fazerka, ale nie mam gdzie napisać ;)
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adoptujemy.pl[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]
przygarnijzwierzaka.pl
alegratka.pl
adopcjapsa.pl
morusek.pl
olx.pl
oglaszamy24.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
tusprzedaj.pl
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
krakusik.pl
najpewniej.pl
neeon.pl
lento.pl
ogloszenia.e-gratka.info
e-zwierzak.pl
tlenek.pl
petworld.pl
ogloszenia.com
kupsprzedaj.pl
owi.pl
rozglos.net
kokosy.pl
eoferty.com.pl
hiperogłoszenia.pl
pupil.com.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Pięknie dziękujemy za wszystkie ogłoszenia :)*
Czekamy na dobry domek!

Posted

[quote name='paula_t']Wiem, że to wątek Fazerka, ale nie mam gdzie napisać ;)
przygarnijzwierzaka.pl
alegratka.pl
adopcjapsa.pl
morusek.pl
olx.pl
oglaszamy24.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
tusprzedaj.pl
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
krakusik.pl
najpewniej.pl
neeon.pl
lento.pl
ogloszenia.e-gratka.info
e-zwierzak.pl
tlenek.pl
petworld.pl
ogloszenia.com
kupsprzedaj.pl
owi.pl
rozglos.net
kokosy.pl
eoferty.com.pl
hiperogłoszenia.pl
pupil.com.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Paula, bardzo, bardzo dziękuję, działasz błyskawicznie:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Dzięki serdeczne za Toffika!! Widzę, że niektóre ogłoszenia są na tych samych serwisach na kt. ja wrzucałam, tylko, że mają ciut inną, adresy mailowe do kontaktu i telefon.... ale myślę, że jak będzie to komuś przeszkadzało, że dotyczą tego samego psiaka, to do nas napisze. Już raz tak miałam i nie było przy tym dużych problemów, zwłaszcza, że to nie są ogłoszenia, kt. miałyby nam przynieść jakiś profit materialny :)

Posted

[quote name='biednedobre']Dzięki serdeczne za Toffika!! Widzę, że niektóre ogłoszenia są na tych samych serwisach na kt. ja wrzucałam, tylko, że mają ciut inną, adresy mailowe do kontaktu i telefon.... ale myślę, że jak będzie to komuś przeszkadzało, że dotyczą tego samego psiaka, to do nas napisze. Już raz tak miałam i nie było przy tym dużych problemów, zwłaszcza, że to nie są ogłoszenia, kt. miałyby nam przynieść jakiś profit materialny :)[/QUOTE]

ciut inną treść (miało być)