Gabi79 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='Panna Marple']tak, zostało po Milusiu[/QUOTE] Nie mam by założyć ze swoich, więc poproszę Paulę, żeby mi przelała i wyróżnię Quote
Panna Marple Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Oczywiście, a jak się wyróżnienie skończy, daj znać:lol:-będzie sponsoring na następne:lol: Quote
Gabi79 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='Panna Marple']Oczywiście, a jak się wyróżnienie skończy, daj znać:lol:-będzie sponsoring na następne:lol:[/QUOTE] Wspaniale!!! Mam nadzieję, że w ciągu miesiąca Fazerek znajdzie nowy, wspaniały dom!!!! Quote
AgusiaP Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ja też mam taką nadzieję ;) musimy być dobrej myśli ;) Quote
kontaktogloszenia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja też mam taką nadzieję ;) musimy być dobrej myśli ;)[/QUOTE] Ja również mam taką nadzieję,że z Waszą pomocą uda się szybko znaleźć dobry domek boksiowi :) Quote
kontaktogloszenia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Panna Marple']Oczywiście, a jak się wyróżnienie skończy, daj znać:lol:-będzie sponsoring na następne:lol:[/QUOTE] Aniu dziękuje za wyróżnienia dla Fazerka :)Pozdrawiam Kochana!!! Quote
kontaktogloszenia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ogłoszenia aktywowane :)czekamy teraz na domek... Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Właśnie miałam pisać, że zrobiłam ogłoszenia; [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]gumtree.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adopcje.org[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adoptujemy.pl[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] przygarnijzwierzaka.pl alegratka.pl adopcjapsa.pl morusek.pl olx.pl oglaszamy24.pl pajeczyna.pl pineska.pl tusprzedaj.pl ogloszenia.wp.pl cafeanimal.pl krakusik.pl najpewniej.pl neeon.pl lento.pl ogloszenia.e-gratka.info e-zwierzak.pl tlenek.pl petworld.pl ogloszenia.com kupsprzedaj.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl eoferty.com.pl hiperogłoszenia.pl zwierzaki.nasza-lista.com pupil.com.pl Gabrysiu, pieniążki są na moim koncie, więc jeśli możesz wyróznić Fazerowi ogłoszenie na tablicy, to wyślij mi proszę nr konta, zaraz zrobię przelew :)[/FONT][/COLOR] Quote
kontaktogloszenia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='paula_t']Właśnie miałam pisać, że zrobiłam ogłoszenia; [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]gumtree.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adopcje.org[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adoptujemy.pl[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] przygarnijzwierzaka.pl alegratka.pl adopcjapsa.pl morusek.pl olx.pl oglaszamy24.pl pajeczyna.pl pineska.pl tusprzedaj.pl ogloszenia.wp.pl cafeanimal.pl krakusik.pl najpewniej.pl neeon.pl lento.pl ogloszenia.e-gratka.info e-zwierzak.pl tlenek.pl petworld.pl ogloszenia.com kupsprzedaj.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl eoferty.com.pl hiperogłoszenia.pl zwierzaki.nasza-lista.com pupil.com.pl Gabrysiu, pieniążki są na moim koncie, więc jeśli możesz wyróznić Fazerowi ogłoszenie na tablicy, to wyślij mi proszę nr konta, zaraz zrobię przelew :)[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Paula bardzo dziękuje za te wszystkie ogłoszenia dla Fazerka :) Quote
Gabi79 Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 [quote name='paula_t']Właśnie miałam pisać, że zrobiłam ogłoszenia; [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]gumtree.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adopcje.org[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]adoptujemy.pl[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] przygarnijzwierzaka.pl alegratka.pl adopcjapsa.pl morusek.pl olx.pl oglaszamy24.pl pajeczyna.pl pineska.pl tusprzedaj.pl ogloszenia.wp.pl cafeanimal.pl krakusik.pl najpewniej.pl neeon.pl lento.pl ogloszenia.e-gratka.info e-zwierzak.pl tlenek.pl petworld.pl ogloszenia.com kupsprzedaj.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl eoferty.com.pl hiperogłoszenia.pl zwierzaki.nasza-lista.com pupil.com.pl Gabrysiu, pieniążki są na moim koncie, więc jeśli możesz wyróznić Fazerowi ogłoszenie na tablicy, to wyślij mi proszę nr konta, zaraz zrobię przelew :)[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Paula jesteś niezawodna!!!!! W spr. wyróżnienia wysłałam pw Quote
Mysza2 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Gabi79']Paula jesteś niezawodna!!!!! W spr. wyróżnienia wysłałam pw[/QUOTE] Cała Paula :loveu::loveu::loveu: Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Już wyróżnione, a raczej kaska przelana, więc niedługo powinno być ;) Quote
Gabi79 Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 [quote name='paula_t']Już wyróżnione, a raczej kaska przelana, więc niedługo powinno być ;)[/QUOTE] Super, oby ktoś szybciutko wypatrzył Fazerka Quote
kontaktogloszenia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Witam wszystkie Panie !!! Tu Linda. Dziękuję ślicznie za ogromną pomoc w sprawie Milusia. Bez Was musiałby wiele czasu jeszcze spędzić za kratami. :) :*.!!! A teraz biedny Fazerek po przejściach. W poniedziałek odwiedziłyśmy psiaka. Jak to Fazerek zacałować nas chciał :) Nie wiem jak tu wkleic zdjecia? nie widze opcji zalacznik, a jak z czymkolwiek piszę do adm to nigdy nie odpowiadają. Quote
Gabi79 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Witam wszystkie Panie !!! Tu Linda. Dziękuję ślicznie za ogromną pomoc w sprawie Milusia. Bez Was musiałby wiele czasu jeszcze spędzić za kratami. :) :*.!!! A teraz biedny Fazerek po przejściach. W poniedziałek odwiedziłyśmy psiaka. Jak to Fazerek zacałować nas chciał :) Nie wiem jak tu wkleic zdjecia? nie widze opcji zalacznik, a jak z czymkolwiek piszę do adm to nigdy nie odpowiadają.[/QUOTE] Witaj Linda, w sprawie zdjęć niestety nie pomogę, bo nie umiem wstawiać na dogo:oops: Biedny Fazerek, dobrze, że ma chociaż Was Wiolu i Lindo:loveu: Quote
Mysza2 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Prześlij mi na maila [email][email protected][/email] to wstawię Quote
kontaktogloszenia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 o!!! jak fajnie. Już przesyłam. Jest ich tylko kilka, ale niebawem dorobię więcej. Taki z niego piękniś :) Quote
Gabi79 Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']o!!! jak fajnie. Już przesyłam. Jest ich tylko kilka, ale niebawem dorobię więcej. Taki z niego piękniś :)[/QUOTE] Piękniś i słodziak, czemu nikt nie dzwoni???? Quote
kontaktogloszenia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Gabi79']Piękniś i słodziak, czemu nikt nie dzwoni????[/QUOTE] A no właśnie, nie umiem odpowiedzieć... W poniedziałek zamieściłam pewnej Pani ogloszenia szczeniaków 6 mieszańców owczarka długowłosego i właśnie mnie prosi o usunięcie, bo lawina telefonów, a wszystkkie już poszły do domków... tyle, że te nie są ze schroniska,czyżby to tak przeszkadzało? u nas w dębicy tez jest paromiesięczna, łagodna sunia, szczenie takie rozkoszne, a nikt się nie zainteresował.... Jutro będziemy ją z Wiolą wklejać gdzie się da, bo to się w głowie nie mieści, że niby ze schroniska to fe:( Zdjecia Fazia Posłane. Quote
Gabi79 Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']A no właśnie, nie umiem odpowiedzieć... W poniedziałek zamieściłam pewnej Pani ogloszenia szczeniaków 6 mieszańców owczarka długowłosego i właśnie mnie prosi o usunięcie, bo lawina telefonów, a wszystkkie już poszły do domków... tyle, że te nie są ze schroniska,czyżby to tak przeszkadzało? u nas w dębicy tez jest paromiesięczna, łagodna sunia, szczenie takie rozkoszne, a nikt się nie zainteresował.... Jutro będziemy ją z Wiolą wklejać gdzie się da, bo to się w głowie nie mieści, że niby ze schroniska to fe:( Zdjecia Fazia Posłane.[/QUOTE] Nie wiem czym się ludzie kierują..... Niestety często wolą wziąć szczeniaka, bo jak twierdzą, psie starszy nie wiadomo jaki jest, w dodatku po przejściach. Nie zdają sobie sprawy, że szczeniaka trzeba wychować, nauczyć wszystkiego. Miałam rok temu w DT sunię kundelka, która 6 lat przesiedziała w schronie, okazała się prawdziwym ideałem. Ciekawe ile z tych szczeniaczków o których piszesz dobrze trafiło, ile się znudzi i trafi do schroniska, a ile będzie wiodło nędzny żywot na łańcuchu????? Szlak mnie trafia, jak czytam, że szczeniaki rozeszły się, jak świeże bułeczki, to tylko zachęca ludzi do rozmnażania psiaków. A tyle biedaków tkwi w schroniskach. Fazerku, tak mi Ciebie żal:-( Dziewczyny, macie może fotki tej suni???? Trzeba jej szybko domek znaleźć!!!! Quote
kontaktogloszenia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Gabi79']Nie wiem czym się ludzie kierują..... Niestety często wolą wziąć szczeniaka, bo jak twierdzą, psie starszy nie wiadomo jaki jest, w dodatku po przejściach. Nie zdają sobie sprawy, że szczeniaka trzeba wychować, nauczyć wszystkiego. Miałam rok temu w DT sunię kundelka, która 6 lat przesiedziała w schronie, okazała się prawdziwym ideałem. Ciekawe ile z tych szczeniaczków o których piszesz dobrze trafiło, ile się znudzi i trafi do schroniska, a ile będzie wiodło nędzny żywot na łańcuchu????? Szlak mnie trafia, jak czytam, że szczeniaki rozeszły się, jak świeże bułeczki, to tylko zachęca ludzi do rozmnażania psiaków. A tyle biedaków tkwi w schroniskach. Fazerku, tak mi Ciebie żal:-( Dziewczyny, macie może fotki tej suni???? Trzeba jej szybko domek znaleźć!!!![/QUOTE] No właśnie o to chodzi, mnie też szlag trafia, bo ludzie kłamać w żywe oczy umieją i co z tego, że napisze w ogłoszeniu, że nie na łańcuch! a no nic z tego .... :( a ta bieda sunia mała to tez szczeniaczka jest tylko podrośnięta. Mam przynajmniej jedno jej przesłodkie zdjęcie jak siedzi i głowkę przekrzywia zza krat, bo tam takie nudy, nie ma gryzaka, ani nikogo do podgryzania, eh ... przesłać też fotkę ? a na jaki adres? Miałyśmy z Wiolą ją jutro własnie na ogłoszeniach wklejać, tylko ona musi sklecić tekścik bo mnie nie było długo w kraju a tak od serca musi się cos w tego psiaka władować. pociuchu, towarzyszy mi ta sama nadzieja, co przy każdej adopcji: piesku oby cię ktoś wyczaił wporę, zanim dziad z buta ze wsi przyjdzie i zgarnie cie na łańcuch "bo tamten mu zginął" ... Quote
Recommended Posts