Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na drugim planie w czapce z Mariką i Esią jestem:)
[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1557630_565829613492887_81304359_n.jpg[/IMG]

Posted

Myślę, że niedlugo ruszymy z ogłoszeniami, o Koko już coś wiemy:):)
Monika o niej pisze: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]suka rewelacja! mój typ, suka mocna, posłuszna, samodzielna z inicjatywą, charakter rottweiler ze sznaucerem, baaaardzo pracująca.

No i kochani poszperajcie po szafkach i znajomych. Psiaki potrzebują takich antybiotyków: [B]dalacin, cipronex, augmentin[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny, podpatrywałam Wasze działania,nie mając możliwości pomocy.Widzę, że potrzebny augmentin, akurat tak się składa, że mam całe opakowanie I mogę wysłać, tylko potrzebuje adres do wysyłki...

Posted

[quote name='BORYSboxer']Jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny, podpatrywałam Wasze działania,nie mając możliwości pomocy.Widzę, że potrzebny augmentin, akurat tak się składa, że mam całe opakowanie I mogę wysłać, tylko potrzebuje adres do wysyłki...[/QUOTE]
Superowo:)
[COLOR=#000000][I]97-540 Kajetanowice[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]ul. Sosnowa 3[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]Fundacja Bernardyn
z dopiskiem dla "psiaków z przytuliska"[/I][/COLOR]

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a gmina nie pomogłaby przy sterylkach? w końcu nie będzie już płacić na przytulisko to i tak zaoszczędzą
budy dadzą? odpowiedzieli coś?[/QUOTE]
Nieoficjalnie 7-8 bud dadzą. Nieoficjalnie 2500 też. Czekamy na oficjalną odpowiedź.

Posted

[quote name='Malgoska']To jak stoimy z rozliczeniami?
Ile jeszcze potrzeba?[/QUOTE]
Za furtki brakuje nam jeszcze 400 zł., no a potem zobaczymy ile bud dostaniemy i czy na budy jeszcze musimy uzierać

Posted

Denis dzisiaj cały dzień śpi, a dziewczyny dokazują:) Podobno Marika dokucz wszystkim:) aż niemożliwe:)
[IMG]https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1535736_1414839422092189_940918459_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ocelot']Nieoficjalnie 7-8 bud dadzą. Nieoficjalnie 2500 też. Czekamy na oficjalną odpowiedź.[/QUOTE]

Byłoby super, gdyby nieoficjalne informacje potwierdzone zostały oficjalną decyzją...Nie wyobrażam sobie,żeby gmina kompletnie nie partycypowała w żadnych kosztach związanych z psiakami:roll: