ocelot Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Bernardyny dziękują za styropian, będą podłożone palety drewniane Quote
Malgoska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 ocelot napisał(a):Bernardyny dziękują za styropian, będą podłożone palety drewniane a na wiosnę trzeba zasiać trawkę Quote
Fundacja BERNARDYN Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Bardzo serdecznie Was wszystkich pozdrawiamy. Akcja pomocy tym psom jest wzorcowa. Daliście kochani z siebie wszystko i my też damy tyle, ile możemy. Postaramy się nie zawieść Was. Współpraca z Fundacją Amicus Canis to duża przyjemność i same konkrety. Jutro (18-01) wyjeżdżają z przytuliska do nas pierwsze psy. Będą zdjęcia. Pozdrawiamy Was z całego serca. Quote
obiezyswiat75 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Fundacja BERNARDYN napisał(a):Bardzo serdecznie Was wszystkich pozdrawiamy. Akcja pomocy tym psom jest wzorcowa. Daliście kochani z siebie wszystko i my też damy tyle, ile możemy. Postaramy się nie zawieść Was. Współpraca z Fundacją Amicus Canis to duża przyjemność i same konkrety. Jutro (18-01) wyjeżdżają z przytuliska do nas pierwsze psy. Będą zdjęcia. Pozdrawiamy Was z całego serca. Wzruszyłam się. No i łzy pociekły Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Wszystko opiszę jak się wykapię i zjem i ciut ogarnę:) Pierwsze zdjecia... Esia:) ma prawdopodobnie stare złamanie żeber Królewna Sonia:) Niesamowity przytulak:) Diablica Koko:) Koko ma charakterek, oj ma...:) i zamieszkała w stadzie Moniki, a nie w zagrodzie:) I niespodzianka!!!!!:) Marika... bardzo proszę szukajmy jej domowego ciepłego dt. To maleństwo wcale nie jest dzikie, było mega przestraszne. Pojechał też Denis, ale na razie zdjęcia brak:) Quote
obiezyswiat75 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 takie zdjęcia i informacje dodają skrzydeł. No stara jestem a znowu łezka poleciała Quote
Malgoska Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):takie zdjęcia i informacje dodają skrzydeł. No stara jestem a znowu łezka poleciała gdzie Ty jesteś stara :crazyeye: Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [SIZE=3][FONT=lucida grande]Wszystkim Wam obecnym na tym wątku się należą ogromne podziękowania. Razem udało nam się zrobić naprawdę wielką rzecz. Ja nie mam słów.[/FONT] [FONT=lucida grande]Jeszcze tylko 7 psiaków i uratowaliśmy bez mała cały świat:) [/FONT][FONT=lucida grande] Nie ma słów, które są w stanie oddać to co myślimy w tej chwili i czujemy. To co robi Fundacja Bernardyn jest niesamowite. Dziewczyny stworzyłyście magiczne miejsce dla tych wszystkich skrzywdzonych, sponiewieranych zwierzaków, które macie u siebie. Atmosfera tego miejsca jest jedyna i niepowtarzalna. Brak słów by Wam podziękować. Współpraca z Wami jest to zaszczyt.[/FONT] Quote
obiezyswiat75 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Malgoska napisał(a):gdzie Ty jesteś stara :crazyeye: no wiesz - różnie - na twarzy, na ciele :) Quote
Malgoska Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):no wiesz - różnie - na twarzy, na ciele :) eeeeee jakies masz krzywe zwierciadła Quote
Malgoska Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='ocelot'][SIZE=3][FONT=lucida grande]Wszystkim Wam obecnym na tym wątku się należą ogromne podziękowania. Razem udało nam się zrobić naprawdę wielką rzecz. Ja nie mam słów.[/FONT] [FONT=lucida grande]Jeszcze tylko 7 psiaków i uratowaliśmy bez mała cały świat:) [/FONT][FONT=lucida grande] Nie ma słów, które są w stanie oddać to co myślimy w tej chwili i czujemy. To co robi Fundacja Bernardyn jest niesamowite. Dziewczyny stworzyłyście magiczne miejsce dla tych wszystkich skrzywdzonych, sponiewieranych zwierzaków, które macie u siebie. Atmosfera tego miejsca jest jedyna i niepowtarzalna. Brak słów by Wam podziękować. Współpraca z Wami jest to zaszczyt.[/FONT] wspaniałe co zrobili; cała akcja była super :multi: Quote
Aska7 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 obiezyswiat75 napisał(a): na ciele :) Ciele :roll:, jakie cielę :p Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Wprowadzamy się:) Szczeniak Benków zamieszkał z naszymi psami, gdyż tak postanowił:) Belka i MIla mieszkanki Fundacji tak nas witały:) Ogólne zainteresowanie:) Tu pierwsze sekundy:) Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Powitanie niesamowite:) Sonia:) Esia, a na dalszym planie Marika i Sonia:) Koko z beniem:) [FONT=lucida grande]Koko już wzięła teren w posiadanie i ogłosiła się kierowniczką obiektu, nie jest w zagrodzie, bo sobie tego nie życzy... sprawdza wszystko i pilnuje porządku, taki samozwańczy dowódca [/FONT] Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Marika:) Esia i Denis:) Esia Sonia:) Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Przyjazd Wiadomo kto:) [FONT=lucida grande]królowa wyprowadziła się do innych psów i zajęła aktualnie fotel [/FONT] Denis Quote
1izabelka1 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 jesteście niesamowici , dobrze że tu się piszę a nie rozmawia bo wzruszenie odbiera mowę :) tak udokumentowana relacja z pewnością zachęci do pomagania , trzymajcie się cieplutko Quote
ocelot Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Kochani jeszcze dużo przed nami... Jeszcze cąła siódemka, a potem sterylizacje, kastracje, szukanie domów, ale... ja zaczynam wierzyc, że się uda:) I.... warto, oj warto pomagać. Ja dzisiaj jestem niesamowicie po tej wyprawie szczęśliwa:) Quote
Recommended Posts