Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ech Paulina no cóż, mam nadzieje że to się szczęśliwie zakończy :) też mam taka nadzieje... ale najciemniej zawsze pod latarnią:roll: :diabloti: Quote
Marlena:) Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hhehh :lol: ....widzę,ze moje dogomaniackie siostrzyczki trzymają kciuki:p , a co z resztą?:eviltong: ...Dzisiaj idę do pańci,bo wczoraj nie miałam kiedy...no wiecie-te dzieci..Roksi ładnie daje mi w kość...:lol: ...łobuzica jedna...a Dragon nie lepszy... Napiszcie mi na g-g w skrócie jego historię,wiek,charakter itp. Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja trzymam bardzo mocno kciuki a wraz ze mną trzymanych jest 28 łapek (jak te moje biedne pieski będa teraz chodzić? :roll: ). Quote
Marlena:) Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pani bardzo się spodobał-bardzo przypomina jej ukochanego Misia,który tak potwornie skończył:shake: ...no nic...trzymam kciuki:loveu: ... Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Marlena:) napisał(a):Pani bardzo się spodobał-bardzo przypomina jej ukochanego Misia,który tak potwornie skończył:shake: ...no nic...trzymam kciuki:loveu: ... może sie zdecyduje na niego?:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Marlena pisałaś mi żebym wydrukowała zdjecie Miśka. Nie ma problemu a umowę tez załatwię. Tylko zobaczymy się chyba dopiero jutro. Quote
Marlena:) Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 DZięki wielkie:loveu: ...no narazie pokazałam fotkę Misia taką czarno-białą a tusz mi się całkiem skończył w połowie..także pokazałam tylko jego czarno-białą mordkę :lol: ... przyjezdzam do Tarnobrzega jutro-więc napewno się spotkamy;) ..i dzięki za tą umowę adopcyjną...jesteś kochana :lol: ... Quote
Gosiapk Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy Pani zdecydowała się adoptować Misia? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Muszę podrzucić Marlenie fotki misia, tylko nie mamy na razie jak się zobaczyć. Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Może Misiaczek przed zimą będzie w swoim domku?! Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Miejmy nadzieję, że tak. Wszystko będzie dobrze :) Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Marlena:) napisał(a):Pani bardzo się spodobał-bardzo przypomina jej ukochanego Misia,który tak potwornie skończył:shake: ...no nic...trzymam kciuki:loveu: ... I??? Jakieś dalsze wiadomości? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Gosiapk napisał(a):I??? Jakieś dalsze wiadomości? Paulina ma podrzucić Marlenie umowe i zdjęcie Misia. i zobaczymy... Quote
Gosiapk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Paulina ma podrzucić Marlenie umowe i zdjęcie Misia. i zobaczymy... Kiedy będzie mogła to zrobić? Przepraszam, że tak ponaglam, ale Misiunio czeka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 No nie wiem kiedy, Paulina skontaktuj się z Marleną jak najszybciej ona ma byc na czasie w Tbg Quote
Paulina_mickey Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No nie wiem kiedy, Paulina skontaktuj się z Marleną jak najszybciej ona ma byc na czasie w Tbg dziś nie było mnie w domu wiec może jutro uda mi sie z Marlena pogadać:cool3: Quote
Marlena:) Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja czeka na foty:cool3: ....czekam i czekam...a tu nic.. Narazie nie mam jak podjechać do Tbg, bo mam Roksi na głowie,jutro przyjezdza do nas wet.,bo mała ma początki krzywicy,możliwe,ze jakąłś chorobę skóry(grzybica?)....mam tyle na głowie...chce to załatwić,zanim mała trafi do nowego domku:shake: ... W sobotę bedę w Stalowej...a dopiero w niedzielę w Tarnobrzegu (ale to nie jest pewne)... ChiQita...załatwiaj transport:roll: ...wspólnymi siłami możemy wiele:cool3: ... Jest taka wielka szansa dla Misia,a tutaj nic!:shake: Quote
Paulina_mickey Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Marlena:) napisał(a):Ja czeka na foty:cool3: ....czekam i czekam...a tu nic.. Narazie nie mam jak podjechać do Tbg, bo mam Roksi na głowie,jutro przyjezdza do nas wet.,bo mała ma początki krzywicy,możliwe,ze jakąłś chorobę skóry(grzybica?)....mam tyle na głowie...chce to załatwić,zanim mała trafi do nowego domku:shake: ... W sobotę bedę w Stalowej...a dopiero w niedzielę w Tarnobrzegu (ale to nie jest pewne)... ChiQita...załatwiaj transport:roll: ...wspólnymi siłami możemy wiele:cool3: ... Jest taka wielka szansa dla Misia,a tutaj nic!:shake: fotki wyśle dziś, wczoraj nie miałam neta i nie mogłam ich zedrzeć z wątku:roll: Quote
Marlena:) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dzięki Paula...jesteś wielka:loveu: ... A ja koniecznie muszę się postarać o tusz do drukarki:razz: ..tylko pewnie kupe kasy kosztuje,nie?:roll: ... Tylko jest taka sprawa,bo pani nie ma żadnej budy...jej poprzedni Misio spał w stajni (tam jest dywan,wszystko jak w domu normalnie)...czy ten Misio tez mógłby tam spać w razie czego?... Quote
Paulina_mickey Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Marlena:) napisał(a):Dzięki Paula...jesteś wielka:loveu: ... A ja koniecznie muszę się postarać o tusz do drukarki:razz: ..tylko pewnie kupe kasy kosztuje,nie?:roll: ... Tylko jest taka sprawa,bo pani nie ma żadnej budy...jej poprzedni Misio spał w stajni (tam jest dywan,wszystko jak w domu normalnie)...czy ten Misio tez mógłby tam spać w razie czego?... Mnie sie wydaje że najlepiej będzie jak pogadasz o tym z p.Myszką bo ja to nie znam osobiście tego psiaka i nie wiem jak tam z nim jest... Fotki wysłałam dziś rano także po niedzieli powinny byc...:cool3: p.s. nie Paula:evil_lol: to dwa inne imiona:diabloti: ;) Quote
Recommended Posts