Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hhehh :lol: ....widzę,ze moje dogomaniackie siostrzyczki trzymają kciuki:p , a co z resztą?:eviltong: ...Dzisiaj idę do pańci,bo wczoraj nie miałam kiedy...no wiecie-te dzieci..Roksi ładnie daje mi w kość...:lol: ...łobuzica jedna...a Dragon nie lepszy...
Napiszcie mi na g-g w skrócie jego historię,wiek,charakter itp.

Posted

DZięki wielkie:loveu: ...no narazie pokazałam fotkę Misia taką czarno-białą a tusz mi się całkiem skończył w połowie..także pokazałam tylko jego czarno-białą mordkę :lol: ... przyjezdzam do Tarnobrzega jutro-więc napewno się spotkamy;) ..i dzięki za tą umowę adopcyjną...jesteś kochana :lol: ...

Posted

Marlena:) napisał(a):
Pani bardzo się spodobał-bardzo przypomina jej ukochanego Misia,który tak potwornie skończył:shake: ...no nic...trzymam kciuki:loveu: ...

I??? Jakieś dalsze wiadomości?

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Paulina ma podrzucić Marlenie umowe i zdjęcie Misia. i zobaczymy...

Kiedy będzie mogła to zrobić? Przepraszam, że tak ponaglam, ale Misiunio czeka :)

Posted

Ja czeka na foty:cool3: ....czekam i czekam...a tu nic..
Narazie nie mam jak podjechać do Tbg, bo mam Roksi na głowie,jutro przyjezdza do nas wet.,bo mała ma początki krzywicy,możliwe,ze jakąłś chorobę skóry(grzybica?)....mam tyle na głowie...chce to załatwić,zanim mała trafi do nowego domku:shake: ...
W sobotę bedę w Stalowej...a dopiero w niedzielę w Tarnobrzegu (ale to nie jest pewne)...
ChiQita...załatwiaj transport:roll: ...wspólnymi siłami możemy wiele:cool3: ...
Jest taka wielka szansa dla Misia,a tutaj nic!:shake:

Posted

Ja czeka na foty:cool3: ....czekam i czekam...a tu nic..
Narazie nie mam jak podjechać do Tbg, bo mam Roksi na głowie,jutro przyjezdza do nas wet.,bo mała ma początki krzywicy,możliwe,ze jakąłś chorobę skóry(grzybica?)....mam tyle na głowie...chce to załatwić,zanim mała trafi do nowego domku:shake: ...
W sobotę bedę w Stalowej...a dopiero w niedzielę w Tarnobrzegu (ale to nie jest pewne)...
ChiQita...załatwiaj transport:roll: ...wspólnymi siłami możemy wiele:cool3: ...
Jest taka wielka szansa dla Misia,a tutaj nic!:shake:

fotki wyśle dziś, wczoraj nie miałam neta i nie mogłam ich zedrzeć z wątku:roll:

Posted

Dzięki Paula...jesteś wielka:loveu: ...
A ja koniecznie muszę się postarać o tusz do drukarki:razz: ..tylko pewnie kupe kasy kosztuje,nie?:roll: ...
Tylko jest taka sprawa,bo pani nie ma żadnej budy...jej poprzedni Misio spał w stajni (tam jest dywan,wszystko jak w domu normalnie)...czy ten Misio tez mógłby tam spać w razie czego?...

Posted

Dzięki Paula...jesteś wielka:loveu: ...
A ja koniecznie muszę się postarać o tusz do drukarki:razz: ..tylko pewnie kupe kasy kosztuje,nie?:roll: ...
Tylko jest taka sprawa,bo pani nie ma żadnej budy...jej poprzedni Misio spał w stajni (tam jest dywan,wszystko jak w domu normalnie)...czy ten Misio tez mógłby tam spać w razie czego?...

Mnie sie wydaje że najlepiej będzie jak pogadasz o tym z p.Myszką bo ja to nie znam osobiście tego psiaka i nie wiem jak tam z nim jest...
Fotki wysłałam dziś rano także po niedzieli powinny byc...:cool3:

p.s. nie Paula:evil_lol: to dwa inne imiona:diabloti: ;)