Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]Pozwolę sobie zaprosić :oops:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252397-Stary-Lamus-o-zedformowanych-stawach-prosi-o-pomoc-na-leczenie"][IMG]http://i59.tinypic.com/1fz4mb.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

[B][SIZE=3]Doszła do mnie deklaracja za kwiecień od Dorci2 ( 20 zł) i od Satriny 30 zł.
Także cioteczka Handzia55 wpłaciła dla Kasji 30 zł.
[U]Ślicznie Wam kochane dziękuję. :loveu:[/U][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='gluchypies']Ja wysłałam moją stałą na to samo konto co dla Siwiego.[/QUOTE]

Na Stiwiego zbiera Hałabajówka i ona robi rozliczenie a na Kasję zbieram ja i ja robie rozliczenie ;( Nie wiem jak teraz z tego wybrnąc ...? Jak to zapisac skoro Kasja ma zapłacone do 11 czerwca i dopiero potem bede płaciła z deklaracji za kolejny miesiąc ... Może jakos to ogarnę ... :) Bardzo dziekuje za wpłate , jak tylko dowiem się od Hałabajówki że wpłynęla to jakoś to zapisze i rozlicze :)

Posted (edited)

[quote name='anetaks4']Witam ja swoją deklarację na Kasję również wysłałam na konto Stiwiego[/QUOTE]

Jak tylko dotrze do mnie wiadomość od Hałabajówki że pieniązki są to jakoś to rozlicze :) Dziękuję bardzo :)
[B]
Dotarły do mnie pieniązki po suni która ma juz dom :) Pieniązki wpłaciła mi Zołzikowa w kwocie 150 zł :) Ślicznie i świątecznie dziękuję :) Chowam do koperty ;[/B])

Edited by Mortes
Posted

[quote name='Mortes']Jak tylko dotrze do mnie wiadomość od Hałabajówki że pieniązki są to jakoś to rozlicze :) Dziękuję bardzo :)
[B]
Dotarły do mnie pieniązki po suni która ma juz dom :) Pieniązki wpłaciła mi Zołzikowa w kwocie 150 zł :) Ślicznie i świątecznie dziękuję :) Chowam do koperty ;[/B])[/QUOTE]

Super, że pieniążki dotarły :) Mortes, jeśli możesz to potwierdź to tylko na wątku Brenki:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241999-Olkusz-i-Krak%C3%B3w-dwie-sunie-dwa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-Obie-sunie-maj%C4%85-sw%C3%B3j-domek%21%21%21[/url] . Dzięki!

Posted

Doda wszystkie pieniazki z Twojego bazarku dla Kasji chowam do koperty z przeznaczeniem " na nieprzewidziane wydatki bądż na uzupełnienie kosztów jej utrzymania ( w dalszym ciągu nie ma wszystkich deklaracji) . Wszystko zapisuję w poście 3 czyli w poście rozliczeniowym :) Ale przekopiuję dla ciebie tą częśc która Cię interesuje ;)

[COLOR=#0000ff][FONT=Verdana][SIZE=3][B][SIZE=4][U][I]W kopercie Kasji jest:[/I][/U][/SIZE]
10zł- od Yucca (deklaracja za IV)
105 zł- od Bety1 ( deklaracja +jednorazowa wpłata)
40 zł - od Panna Marple - z seruszkowego bazarku DODY
15 zł- od Aga3 - z serduszkowego bazarku DODY
20 zł- od Jagody - z serduszkowego bazarku DODY
[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000cd][FONT=Verdana][SIZE=3][B]10 zł- od Makili - z serduszkowego bazarku DODY
[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]20 zł- od Bukowej - z serduszkowego bazarku DODY
[/B][B]10 zł- od Oleny84 - z serduszkowego bazarku DODY
[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=4]3[/SIZE][/SIZE][SIZE=4]0 zł- od Handzi55 : )
20 zł- od Dorci2 (deklaracja za IV)
[/SIZE][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][B][COLOR=#0000cd]150 zl - od Zołzikowej po Brance :smile:

430 zł - RAZEM ( trzymam to na nieprzewidziane wydatki )

[/COLOR][COLOR=#ff0000]Doda jeszcze raz pięknie Ci dziękuję za pomoc dla Babci Kasji :)[/COLOR][COLOR=#0000cd]
[/COLOR]

[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][B][COLOR=#000000][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

Posted (edited)

[quote name='kaj']czy ona nie potrzebuje glukozaminy na stawy?[/QUOTE]
Rozmawiałam z Hałabajówka i mówi że nie jest tak żel żeby trzeba było podawać glukozaminę ale jakby była to profilaktycznie można dac

[SIZE=4][B]Kaj doszła wpałata od Ciebie z bazarku serduszkowego - 20 zł :) Pięknie dziękuje :)

Doszły też do Hałabajówki deklaracje od Głuchego psa( 10 zł) i od Anetaks (10 zł) Zapisuję je na czerwiec i w takim razie do czerwca będa te pieniązki czekały u Hałabajówki na koncie ;) Dziękuję pięknie :)

Doszła też do Hałabajówki dla Kasji wpałata od P. Martyny L - 50 zł :) Gorące buziaczki :)

[/B][/SIZE]

Edited by Mortes
Posted

Mortes,dziekuje, zanotuję :) mogłabys wysłać pw z numerem konta do Marudy ? Ja wyczyscilam skrzynke a nr konta wraz z nim :oops:
pamietam, ze wyslalam równiez do niej, ale cos musialo sie ominac...

Posted

Przelałam na konto Mortes [B]238 zł[/B] z bazarku kosmetycznego :)
Bazarek zrobiłam z fantów, które podarowała [B]mdk8[/B] :loveu:

Proszę o potwierdzenie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252215-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczam-KOSMETYCZNY-dla-Kasji-do-14-kwietnia-do-21-00[/url]

Posted

A Kaśka to się teraz całymi dniami na słońcu wyleguje :)

BARDZO PILNE!!!
Bardzo przepraszam że tak bezczelnie, ale jestem pod ścianą... muszę uzbierać do końca tygodnia 800zł na kojec i budę (mam trochę materiałów które zostały z budowy poprzedniego kojca) taki pi razy oko policzyłam na szybko i tyle potrzeba żeby uratować psa przed igłą.
Samo postawienie kojca to dwa dni, dzwoniłam do tartaku blisko mnie, mają na stanie nierówne deski jako drugi gatunek o wiele tańsze, można zabierać od ręki...
Jeżeli do końca tygodnia nie zostanie zabrany to zostanie uśpiony, ponieważ zagryzł psa... a do człowieka jest cudowny, młody ok 3 letni pies. Musi być sam w kojcu, a ostatnie wolne miejsce w jedynce zajął stary Lamus.

Bardzo wszystkich proszę choćby o najmniejsze wpłaty ten pies ma przed sobą jeszcze całe życie...
[IMG]http://adoptuj-psa.pl/images/Tupet6.jpg[/IMG]

Fundacja dla zwierząt Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 Białogard

03 1020 2791 0000 7902 0200 4703
koniecznie z dopiskiem - kojec