zerojeden Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [CENTER]Pozwolę sobie zaprosić :oops: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252397-Stary-Lamus-o-zedformowanych-stawach-prosi-o-pomoc-na-leczenie"][IMG]http://i59.tinypic.com/1fz4mb.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
dorcia2 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 stała za kwiecień dla kochanej Puchatki poleciała:loveu: buziaczki dla Kasieńki:calus: Quote
Doda_ Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 ojejku, jaka kochana babcia ! ma taka mine, ze nic tylko calowac i calowac ! ok, mortes, bede rozsylac nr konta jakby ktos potrzebowal :) Quote
Mortes Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [B][SIZE=3]Doszła do mnie deklaracja za kwiecień od Dorci2 ( 20 zł) i od Satriny 30 zł. Także cioteczka Handzia55 wpłaciła dla Kasji 30 zł. [U]Ślicznie Wam kochane dziękuję. :loveu:[/U][/SIZE][/B] Quote
gluchypies Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ja wysłałam moją stałą na to samo konto co dla Siwiego. Quote
Mortes Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='gluchypies']Ja wysłałam moją stałą na to samo konto co dla Siwiego.[/QUOTE] Na Stiwiego zbiera Hałabajówka i ona robi rozliczenie a na Kasję zbieram ja i ja robie rozliczenie ;( Nie wiem jak teraz z tego wybrnąc ...? Jak to zapisac skoro Kasja ma zapłacone do 11 czerwca i dopiero potem bede płaciła z deklaracji za kolejny miesiąc ... Może jakos to ogarnę ... :) Bardzo dziekuje za wpłate , jak tylko dowiem się od Hałabajówki że wpłynęla to jakoś to zapisze i rozlicze :) Quote
anetaks4 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Witam ja swoją deklarację na Kasję również wysłałam na konto Stiwiego Quote
Mortes Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 (edited) [quote name='anetaks4']Witam ja swoją deklarację na Kasję również wysłałam na konto Stiwiego[/QUOTE] Jak tylko dotrze do mnie wiadomość od Hałabajówki że pieniązki są to jakoś to rozlicze :) Dziękuję bardzo :) [B] Dotarły do mnie pieniązki po suni która ma juz dom :) Pieniązki wpłaciła mi Zołzikowa w kwocie 150 zł :) Ślicznie i świątecznie dziękuję :) Chowam do koperty ;[/B]) Edited April 18, 2014 by Mortes Quote
paula_t Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='Mortes']Jak tylko dotrze do mnie wiadomość od Hałabajówki że pieniązki są to jakoś to rozlicze :) Dziękuję bardzo :) [B] Dotarły do mnie pieniązki po suni która ma juz dom :) Pieniązki wpłaciła mi Zołzikowa w kwocie 150 zł :) Ślicznie i świątecznie dziękuję :) Chowam do koperty ;[/B])[/QUOTE] Super, że pieniążki dotarły :) Mortes, jeśli możesz to potwierdź to tylko na wątku Brenki:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241999-Olkusz-i-Krak%C3%B3w-dwie-sunie-dwa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-Obie-sunie-maj%C4%85-sw%C3%B3j-domek%21%21%21[/url] . Dzięki! Quote
Doda_ Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Mortes, czy doszly nowe wplaty z mojego bazarku cegielkowego? :) Quote
Mortes Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 Doda wszystkie pieniazki z Twojego bazarku dla Kasji chowam do koperty z przeznaczeniem " na nieprzewidziane wydatki bądż na uzupełnienie kosztów jej utrzymania ( w dalszym ciągu nie ma wszystkich deklaracji) . Wszystko zapisuję w poście 3 czyli w poście rozliczeniowym :) Ale przekopiuję dla ciebie tą częśc która Cię interesuje ;) [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana][SIZE=3][B][SIZE=4][U][I]W kopercie Kasji jest:[/I][/U][/SIZE] 10zł- od Yucca (deklaracja za IV) 105 zł- od Bety1 ( deklaracja +jednorazowa wpłata) 40 zł - od Panna Marple - z seruszkowego bazarku DODY 15 zł- od Aga3 - z serduszkowego bazarku DODY 20 zł- od Jagody - z serduszkowego bazarku DODY [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000cd][FONT=Verdana][SIZE=3][B]10 zł- od Makili - z serduszkowego bazarku DODY [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]20 zł- od Bukowej - z serduszkowego bazarku DODY [/B][B]10 zł- od Oleny84 - z serduszkowego bazarku DODY [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=4]3[/SIZE][/SIZE][SIZE=4]0 zł- od Handzi55 : ) 20 zł- od Dorci2 (deklaracja za IV) [/SIZE][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][B][COLOR=#0000cd]150 zl - od Zołzikowej po Brance :smile: 430 zł - RAZEM ( trzymam to na nieprzewidziane wydatki ) [/COLOR][COLOR=#ff0000]Doda jeszcze raz pięknie Ci dziękuję za pomoc dla Babci Kasji :)[/COLOR][COLOR=#0000cd] [/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][B][COLOR=#000000][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] Quote
Doda_ Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Mortes, nie ma za co :) juz zaktualizowalam post rozliczeniowy na bazarku. Brakuje jeszcze 3 wplat. Quote
Mortes Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 (edited) [quote name='kaj']czy ona nie potrzebuje glukozaminy na stawy?[/QUOTE] Rozmawiałam z Hałabajówka i mówi że nie jest tak żel żeby trzeba było podawać glukozaminę ale jakby była to profilaktycznie można dac [SIZE=4][B]Kaj doszła wpałata od Ciebie z bazarku serduszkowego - 20 zł :) Pięknie dziękuje :) Doszły też do Hałabajówki deklaracje od Głuchego psa( 10 zł) i od Anetaks (10 zł) Zapisuję je na czerwiec i w takim razie do czerwca będa te pieniązki czekały u Hałabajówki na koncie ;) Dziękuję pięknie :) Doszła też do Hałabajówki dla Kasji wpałata od P. Martyny L - 50 zł :) Gorące buziaczki :) [/B][/SIZE] Edited April 26, 2014 by Mortes Quote
Doda_ Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Mortes,dziekuje, zanotuję :) mogłabys wysłać pw z numerem konta do Marudy ? Ja wyczyscilam skrzynke a nr konta wraz z nim :oops: pamietam, ze wyslalam równiez do niej, ale cos musialo sie ominac... Quote
Mazowszanka13 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Przelałam na konto Mortes [B]238 zł[/B] z bazarku kosmetycznego :) Bazarek zrobiłam z fantów, które podarowała [B]mdk8[/B] :loveu: Proszę o potwierdzenie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252215-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczam-KOSMETYCZNY-dla-Kasji-do-14-kwietnia-do-21-00[/url] Quote
zerojeden Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 A Kaśka to się teraz całymi dniami na słońcu wyleguje :) BARDZO PILNE!!! Bardzo przepraszam że tak bezczelnie, ale jestem pod ścianą... muszę uzbierać do końca tygodnia 800zł na kojec i budę (mam trochę materiałów które zostały z budowy poprzedniego kojca) taki pi razy oko policzyłam na szybko i tyle potrzeba żeby uratować psa przed igłą. Samo postawienie kojca to dwa dni, dzwoniłam do tartaku blisko mnie, mają na stanie nierówne deski jako drugi gatunek o wiele tańsze, można zabierać od ręki... Jeżeli do końca tygodnia nie zostanie zabrany to zostanie uśpiony, ponieważ zagryzł psa... a do człowieka jest cudowny, młody ok 3 letni pies. Musi być sam w kojcu, a ostatnie wolne miejsce w jedynce zajął stary Lamus. Bardzo wszystkich proszę choćby o najmniejsze wpłaty ten pies ma przed sobą jeszcze całe życie... [IMG]http://adoptuj-psa.pl/images/Tupet6.jpg[/IMG] Fundacja dla zwierząt Hałabajówka Strzelec 8 78-200 Białogard 03 1020 2791 0000 7902 0200 4703 koniecznie z dopiskiem - kojec Quote
Recommended Posts