Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja witam się u Bajki :)

mam nadzieję, że już wkrótce Bajka będzie mogła iść do hoteliku, ma już zapewnione 2 miesiące opłat dzięki bazarkowi. A są jeszcze deklaracje stałe, co prawda nie na 100% ale zawsze to coś do przodu :)

Posted

ocelot napisał(a):
Bajeczka w przyszłym tygodniu pakuje manatki:)

:multi: cudowna wiadomość!!! Strasznie się cieszę!! Czekam na zdjęcia, gdy już Bajeczka będzie w hoteliku :) teraz trzeba trzymać kciuki za stopniowe oswajanie się Bajki z nowym życiem i szukanie stałego domku!

Posted

Nie gniewajcie się, proszę, ale potrzebuję pomocy!
Szukam domu tymczasowego, choćby na miesiąc, dla suni rocznej, 12 kg, po przejściach - żeby ktoś inny, nie ja, spróbował ją nauczyć chodzić na smyczy, przychodzić na wołanie... Proszę o pomoc!

Posted

malagos napisał(a):
Szukam domu tymczasowego, choćby na miesiąc, dla suni rocznej, 12 kg, po przejściach - żeby ktoś inny, nie ja, spróbował ją nauczyć chodzić na smyczy, przychodzić na wołanie... Proszę o pomoc!

Niestety u nas deficyt DT , wszystkie nasz psy w hotelach i płatnych dt :(

Posted

malagos napisał(a):

Nie mam jak pomóc:( I przecież o coś takiego się nie gniewamy

Posted

Z niecierpliwością czekam na informację, kiedy Bajeczka pojedzie do hoteliku :)

Mam jeszcze pytanie o środki, które były zgromadzone dla Kseni, czy one zostały wszystkie wykorzystane, czy może jakaś część została i przypadnie Bajeczce? Pytam, bo mam w planie bazarek i muszę ocenić, na które psiaki go przeznaczyć.

Posted

gluchypies napisał(a):
Z niecierpliwością czekam na informację, kiedy Bajeczka pojedzie do hoteliku :)

Mam jeszcze pytanie o środki, które były zgromadzone dla Kseni, czy one zostały wszystkie wykorzystane, czy może jakaś część została i przypadnie Bajeczce? Pytam, bo mam w planie bazarek i muszę ocenić, na które psiaki go przeznaczyć.

Część środków została i Bajka je dostanie:) Rozliczymy Ksenię w wolny weekend, jak będzie dłuższa chwilka i wszystko tu napiszemy:)