Baski_Kropka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Co wy... są zdjęcia Ledy, tylko jej nie widać, bo ona jest biała, a dogo ma białe tło :P Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Co wy... są zdjęcia Ledy, tylko jej nie widać, bo ona jest biała, a dogo ma białe tło :P[/QUOTE] Nie pal już więcej tego co palisz :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Haaa chciały byście! Ale zdradzę wam tajemnice, wystarczy powdychać trochę częstochowskiego świętego powietrza :P Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Haaa chciały byście! Ale zdradzę wam tajemnice, wystarczy powdychać trochę częstochowskiego świętego powietrza :P[/QUOTE] W Częstochowie byłam ostatni raz...18 lat temu :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Yhmm pewnie przy komunii albo maturze haha :P Quote
Pani Profesor Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ja polecam powdychać krakowskie powietrze, w razie ktoś się czuje za zdrowo i pragnie mieć raka płuc :roll:... kiedyś myślałam, że to mit z tym powietrzem, ale mieszkając 5 lat w Krk, kiedy jadę gdziekolwiek indziej (np. na Mazury), mam wrażenie, że pierwszy raz od dawna oddycham... Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Yhmm pewnie przy komunii albo maturze haha :P[/QUOTE] Po bierzmowaniu ;) Quote
agutka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 napitolone aż głupotą razi :diabloti: jestem wkur...niesamowicie.!!!! 12 czerwca zamówiłam mięso dla psów na spróbowanie (10 kg) 13 był wpływ na konto najdalej... wczoraj pisałam co jest grane że jeszcze nie przyszło a dziś mi facet odpisuje że kasa nie wpłynęła!:angryy: musiałam dokupować po kilo codziennie bo sądziłam a może dziś przyjdzie... sprawdziłąm 3 x czy numer konta się zgadza, w piątek lecę sprawdzić czy babka w ajencji może byka nie strzeliła bo jest teraz sama i o pomyłkę nie problem Quote
Onomato-Peja Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Słynny minus zakupów internetowych, ech. :/ Quote
agutka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 kurde, nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło:roll: duże pieniądze też nie poszły ale za to miałabym już żarcia na kolejny tydzień :mad: Quote
ewaal1982 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='Pani Profesor']ja polecam powdychać krakowskie powietrze, w razie ktoś się czuje za zdrowo i pragnie mieć raka płuc :roll:... kiedyś myślałam, że to mit z tym powietrzem, ale mieszkając 5 lat w Krk, kiedy jadę gdziekolwiek indziej (np. na Mazury), mam wrażenie, że pierwszy raz od dawna oddycham...[/QUOTE] Najgorsze, że dramat jest cały rok. W lecie, w zimie. Chyba ostatnio dobre powietrze nad Krakowem było, jak huragan Ksawery wiał :D Pozdrawiam Białą Królewnę :loveu: Quote
Pani Profesor Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 agutka, a jak robiłaś przelew? ja zawsze robię przez Internet i mam święty spokój, bo sama widzę co klikam, czy doszedł kod, czy przepisałam, czy wyskoczyło "zatwierdzone". a skąd zamawiałaś tak w ogóle? Quote
agutka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Ewcia biała dama dziękuje ;) Profesorka- yyy ja sobie hasło zablokowałam i nie chce mi się lecieć do banku prosić o nowe:roll: Wpłacam zawsze w ajencji na dzielnicy, płacę tam kupę lat nigdy nie było żadnych problemów a babkę znam osobiście. Zamawiałam u tego faceta co Robo zamawia ;) Quote
Pani Profesor Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 no i ja się właśnie zbieram od niego zamówić, tym bardziej, że ma tanie legowiska a moje już wyszmacone i przede wszystkim niewygodne w praniu... chyba w końcu się skuszę, ale niepokoją mnie jego inne aukcje - widziałaś? :roll: makaron z zupek chińskich wymieszany z jakimś chappi, 30kg za 100zł "pokarm dla psa" :roll: i inne paskudztwa sprzedaje, no ale może taka hurtownia.. widać nie obchodzi go, co opycha, ale mięsiwo normalne, Robo wrzucała fotki. inna sprawa, że u mnie w zamrażarce chyba nie ma miejsca na to, żeby zamówić opłacalnie te tuby... co prawda 3,5 za kilo, ale przesyłka 20zł a u mnie wejdzie MAX 5kg no i szósty "na przemiał" mogę zamówić...po przeliczeniu mi wyjdzie 6,8 za kilo a to wcale nie jakoś ekstra, to normalna cena za mięso drugiej klasy. Quote
agutka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 nie zaglądałam na jego aukcje , jestem wkur.. tą sytuacją bo albo zabrakło mu mięsa albo coś kręci niepotrzebnie bo wpisał że w tym tygodniu nie wysyła ze względu na święto:roll: bzdura jak nic, zjebki mu napisałam jak leci :mad: Mnie wyjdzie o dobrą połowę mniej na żarcie nawet z wysyłką bo mam dwa głodne ryje i taka 10 jest na ok 8 dni ;) Ja mam malutką lodóweczkę a sam zamrażalnik jest załadowany po brzegi samymi lidami o objętości 1 litra ;) ale w samej chłodziarce kilka dni przeleży bez smrodku ;) Quote
Pani Profesor Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ja muszę sobie dokładnie poobliczać i wywalić zamrażarę, po czym upchać ją butelkami z wodą i zobaczyć ile wlezie realnie :eviltong: a co do wysyłki, to mnie się coś wydaje że oni mi pisali mail, że wysyłają w konkretne dni, widocznie wtedy do nich przyjeżdża kurier, może mają podpisaną jakąś tygodniową umowę.. no i pisali mi, że mięso dociera w 90% zamrożone na kamień, Robo pokazywała, to część niestety puściła. jak mi puszczą 3kg to sobie wsadzę w dupę :shake: bo Patryk taką ilość ma na tydzień... Quote
agutka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 też coś tam czytałam ale chodzi chyba o ich dowóz?? kurier co całkiem inna sprawa można każdego dnia dowieźć . Tak ogólnie mięso czyli świeży towar powinien być przewożony w naczepie z chłodnią , krzywda takiemu zamrożonemu mięsu się nie stanie ale teraz jest ciepło . Zwrot jak pamiętam jest do 10 dni Quote
Recommended Posts