Obama Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Też śledzę bullbazarek i różne adopcyjne strony. Tyle cudaków ślicznych:loveu: Quote
Alicja Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 widziałam na FB ;) zaje2bista fota :grins: [url]http://oi57.tinypic.com/sy7a14.jpg[/url] Quote
Ty$ka Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Chyba bym psy w tym błocie zostawiła dopóki nie wyschną :p Quote
agutka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 kropi, unikatowy, Magda- no błotko się podobało a wypad jeszcze bardziej:razz: Obama - jest wiele piękności ale ja się zastanawiam czemu one trafiają na ulicę:shake: większość z nich ma naprawdę wspaniałe charaktery :shake: Alicjo na poprzedniej stronie jest ta fotka ;) Tyska a co ty myślałaś że do auta takie wpuściłam? :eviltong: wyschły ale i tak piach pozostawiły ;) Quote
agutka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 a i co najlesze to wszystkie zajebiaszcze foty mam bardzo rozmazane lub wcale nie nadające się do netu ;) ironia jakaś ? ;) Quote
Baski_Kropka Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Raaaany... jak przyjechałam z tak upitolonymi psami z nad jeziora raz to mama powiedziała, że śpimy na wycieraczce :D Quote
agutka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 eee tam nie było tak źle ;) Ja się cieszę że psy wybiegane bo takiej pozytywnej głupawki nigdy nie widziałam u jednego ani drugiego ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Raaaany... jak przyjechałam z tak upitolonymi psami z nad jeziora raz to mama powiedziała, że śpimy na wycieraczce :D[/QUOTE] Moja, zostałaby zaprowadzona do ogrodu i zlana wodą z węża :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ja lubie jak one są takie urąbane bo mam wrażenie że spacer był w pełni wykorzystanym czasem na zabawe ganianie i eksplowatowanie. Ale niestety nie mam ogrodu na którym mogły by się wykruszyć z tego syfu :D Quote
Pani Profesor Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 my tylko raz wpuściliśmy takiego Patryka do domu z myślą "przecież się osypie na podłogę, się zamiecie..." RAZ :diabloti: teraz jak się wytacza w czymkolwiek,to szukamy wody, myjemy, wycieramy, czekamy aż wyschnie i dopiero wtedy transport, inaczej nie ma opcji ;) Quote
ewaal1982 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Bo brudny pies to szczęśliwy pies:diabloti: Kosmos łapy zazwyczaj po pach ma czorne, ale seter to każde bajoro, każde oczko wodne musiał zaliczyć. Był na tyle porzadnym psem, że po spacerze biegł do łazienki i wskakiwał do wanny. Tam czekał, aż ktoś przyjdzie umyć łapy i brzuszek.I zdarzyło się raz, że stał z pół godziny jak nie więcej. Bo zaczełam rozbierać siebie i takie tam. A był czyścioch okrutny, ja nie widzialam potrzeby kąpania, ale coś tam gryzło w sierści, wiec musiałam wykąpać. Quote
Ty$ka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 A ja mam dziwnego psa. Nie lubi być brudny :siara: Co więcej - wcale nie narzekam ;D Quote
agutka Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 teoretycznie ja na Sagata nie narzekam, względnie czysty, błota nie lubi lecz wczoraj pokazał klasę:loveu: Leda także nie lubi błotnych zabaw ale zmienia zdanie gdy się trochę przegrzewa... wtedy każde błotko-bajorko jest mega fajne ;) Ewcia- faktycznie twój seterek bardzo czyściutki był :) mojej mamy seterka bardzo nie lubiła patyczków w futrze , siadała koło niej i czekała aż wyciągnie ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ozzy kiedyś wrócił tak uwalony z błota , ze TZ leciał na 4 piętro po 2 wiadra wody i na trawniku pod blokiem psa spłukiwaliśmy Quote
agutka Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 to musiało komicznie wyglądać:-D:-D Ja jak następnego psa nie trafię który nie lubi, wody ,błota i aportu to się zastrzelę:diabloti: to jest największa frajda z posiadania psa ;) Quote
Pani Profesor Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 tż-ta labrador to podręcznikowy hipopotam, gdziekolwiek jest ślad wody/błota/czegokolwiek, w co można wejść i się upaplać, to na 100% to zaliczy. on włazi nawet łapami do wiaderka po lodach :diabloti: zrobiłam Patrykowi taką prowizoryczną miskę z wodą u tż-ta, a tu labek PAC jedną łapą, PAC drugą, na więcej nie ma miejsca w pudełeczku, więc wylazł, przeszedł i wsadził kolejno tylne :D a na końcu zamoczył ryj, nie oblizał się tylko poleciał taki mokry w siną dal :diabloti: o błocie i syfie nawet nie wspominam, dobrze, że jest czarny, to chociaż mniej widać :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='agutka']to musiało komicznie wyglądać:-D:-D Ja jak następnego psa nie trafię który nie lubi, wody ,błota i aportu to się zastrzelę:diabloti: to jest największa frajda z posiadania psa ;)[/QUOTE] Za to kocham moją Torę :loveu: Quote
agutka Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Profesorka- labki chyba ogólnie kochają wodę i błotka w każdej postaci ;) z dalszej rodziny mieli labka i swój stawik z rybami, niestety rybki długo tam nie pożyły bo pies doprowadził je do nerwicy codziennie wskakując tak sobie dla sportu:evil_lol: Magda :loveu: Sagat miał fajne poloty do aportu za szczeniaka ale jak tylko wyszły problemy z tylnymi łapami miałam zakaz szaleństw i aport poszedł w odstawkę:placz: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Błoto? kto chce aby jego pies się ubłacał na spacerze? :D Quote
*Magda* Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='Mada95']Błoto? kto chce aby jego pies się ubłacał na spacerze? :D[/QUOTE] Mój się może błocić ile chce ;) Po spacerze zostawię na podwórku i będzie siedzieć tak długo, aż się wykruszy :D Quote
ewaal1982 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.441303049331072.1073741870.119546718173375&type=3[/url] Polecam Wam oglądnąć galerię największych błotniaków w sieci :D Quote
agutka Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='Mada95']Błoto? kto chce aby jego pies się ubłacał na spacerze? :D[/QUOTE] Ja che ... tylko moje psy nie bardzo chcą ;) Ewa- faktycznie niektóre pobijają swoimi wyczynami :D przynajmniej widać jaka radość u tych psów tryska ;) Quote
Recommended Posts