Pani Profesor Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Majkowska']PP muszę Ci się następnym razem dobrze przyjrzeć, bo nic u Cb nie zauważyłam... Wiem że masz w brwi bodajże...Choć jak się zaczęłam zastanawiać to chyba jednak nie masz :D[/QUOTE] bo noszę schowany w przegrodzie ;) a w brwi mam! ślepa :roll: Quote
agutka Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='magdabroy']Ja miałam kolczyk w pępku i z każdym dniem dziura była coraz większa i coraz bardziej boląca :roll: I nie było w tym winy, że za płytko czy coś ;) Mój organizm nie toleruje żadnego metalu w skórze :shake: Po pół roku, kolczyk wyciągnęłam sama i teraz mam bliznę, ale nie jest jakoś wybitnie widoczna ;)[/QUOTE] no właśnie dziura robiła się coraz większa aż mniejsza kulka przeszła z poślizgiem ;) musiałam zahaczyć o pościel podczas snu i przyspieszyło sprawę odrzucenia:diabloti: miałam go tylko 3 miesiące ;) a w nosie zaś psuło sie okropnie tylko przez tydzień ;) nie noszę już kilka a sprawdzając cały czas przelotowa i czasem na jakaś imprezkę sobie wkładam no i oczywiście nowo poznani ludzie zdziwieni - o kolczyk zrobiłaś? :D Quote
Onomato-Peja Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Robisz zdjęcia jadąc na rowerze z psem? :lol: Podziwiam, nie ryzykowałabym. :D Quote
mar....ka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='agutka']z tą łapką to lipa, najgorsze że ona cały czas w bólu :shake: wetka mnie uświadomiła że to tylko gryzoń i nie wytłumacze ze ma siedziec na dupince, wcoraj po głupim jasiu strasznie długo dochodziła do siebie a co będzie po jeszcze jednej narkozie? teraz juz tego nawet nie przezyć może....zobaczymy co będzie, każdy żyje swoimi problemami swoich pociech i nie zawsze jest ochota bądź czas na wyczytywanie czyiś tematów ;) wybaczam i bardzo się cieszę że Kancia nabiera zdrowia :)[/QUOTE] dziękuję za wybaczenie :evil_lol: jestem już przewrażliwiona na "głupiego jasia", tak jak pisałam, wydaje mi się że od tego zaczęły się problemy Kany.... jestem juz stara i nie mam problemów z migrującymi kolczykami :crazyeye:, ale mam sześcioletnia córkę i 13 letniego syna, więc juz zaczynam się bać hehe Quote
Ty$ka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Szczerze? Nigdy nie lubiłam kolczyków, nawet w uszach. Jakoś tak uważam to za rzecz zbędną :p Choć nie powiem - niektórym pasują jak ulał i nie wyobrażam sobie ich bez kolczyków czy tuneli :D Quote
Pani Profesor Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ja mam małe tunele :cool3: 6mm, też zrobiłam z 10 lat temu i noszę twardo, jakoś mi się ciężko rozstać ;) a majoka - 13 lat to świetny okres, żeby nawbijać sobie czego popadnie w twarz, ku przerażeniu rodziców - polecam z doświadczenia :D :D Quote
agutka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Majoka ja już też się robię stara i mnie już tak nie kręci kolczykowanie ale tatoo:loveu: mogłabym się cała obdziarać tylko super pomysłów nie mam no i trochę kasy:evil_lol: niestety nie zastałam wetki u znajomej będę musiała się osobiście przejść i pogadać :/ Quote
agutka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [IMG]http://oi59.tinypic.com/29x6hdz.jpg[/IMG][IMG]http://oi59.tinypic.com/2cnjqth.jpg[/IMG] Quote
Majkowska Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Im częsciej widzę Saga tymbardziej go lubię, choć zdaje się być coraz mniej poważny i wilczy - co Ty mu podajesz że on z pyska jakby coraz mniej lat miał :D A z ciekawości - jaki masz rower? To pomyślałam o tym jeżdzeniu i pomijając kwestię robienia zdjęć podczas jazdy (shock!) to ostatnio zwracam uwagę też na sprzęt i umiejętności rowerowskie :D Ja chyba tych drugich nie mam :P:P Quote
Alicja Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Przystojniak :) [url]http://oi59.tinypic.com/29x6hdz.jpg[/url] a ja jestem stara i mam dziarę od 5 lat :) Quote
Pani Profesor Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 a ja mam dwie :diabloti: od gówniarza mnie takie rzeczy kręcą, kolczyków większość powyciągałam, ale był etap, że wyglądałam jak choinka :eviltong: Quote
agutka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Majka- rower mam przedpotopowy mam go ok 10 lat w tym dobre 5 nie był używany ;) tak jak pisałam wcześniej Leda jest bardzo przewidywalna przy rowerze w dodatku na prostej gdzie cisnę jej "dawaj,dawaj" to leci przed siebie niczym dziki mustang:D mam jeszcze filmik ale wrzucając na kompa blutem jest odczytywany a kabel gdzieś posiałam. a Sagat chyba przez Ledę stara się być coraz młodszy no wiecie ten etap u mężczyzn :diabloti: Alcia i Profesorka pochwalta się dziarami, ja mam malutką dziardyge na karku , na urodziny miałam motyw bulka upatrzony ale rzecz jasna nie doszlam Quote
Pani Profesor Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ja mam na plecach napis "Times New Roman" czcionką Times New Roman :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a na żebrach kolorową planetę, a zdjęć nie-e, bo musiałabym wrzucić pół gołego cielska na dogo,odpada :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 A ja zrobiłam w jednym dniu właśnie kolczyk w pępku i dziarę :diabloti: To było...13 lat temu i czasem zapominam, że ją w ogóle mam :evil_lol: Ale chciałabym jeszcze minimum jedną albo nawet dwie dziary więcej :p Quote
agutka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Robisz zdjęcia jadąc na rowerze z psem? :lol: Podziwiam, nie ryzykowałabym. :D[/QUOTE] umknął mi twój wpis ;) jak pies leci prosto a w pobliżu nic niema to problemu nie widzę ;) Quote
Alicja Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Moja dziarka powstała 5 i pół roku temu na moje urodzinki , teraz latem będę poprawki robić fotę mam jeszcze przed skończeniem na tattoo są : Harley i Ozzy [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5b3d6b20cb97fb24.html"][IMG]http://images51.fotosik.pl/359/5b3d6b20cb97fb24m.jpg[/IMG][/URL] wielki rozmiar , musiałam zrobić miniaturkę ale w pełnym rozmiarze widać po kliknięciu :lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 wy to jesteście szalone :D Ja chciałą bym sobie tatto zrobić pod piersią wiecie tak na półokrągło jak kształt piersi idzie...ale kurde nie mam odwagi. Generalnie stwierdziłam, że jak będę stara i obwisnę to nie będzie widać, ze byłam młoda i szalona kiedyś :P Chciałam też na nadgarstku... a najlepsze jest to że mam kuzyna który matudio tatuażu i generalnie świetny jest w tym co robi, jeździ po świecie startuje w konkursach...no ale jakoś nie wiem no...chyba mam cykora :P Quote
Alicja Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='Baski_Kropka']wy to jesteście szalone :D Ja chciałą bym sobie tatto zrobić pod piersią wiecie tak na półokrągło jak kształt piersi idzie...ale kurde nie mam odwagi. Generalnie stwierdziłam, że jak będę stara i obwisnę to nie będzie widać, ze byłam młoda i szalona kiedyś :P Chciałam też na nadgarstku... a najlepsze jest to że mam kuzyna który matudio tatuażu i generalnie świetny jest w tym co robi, jeździ po świecie startuje w konkursach...no ale jakoś nie wiem no...chyba mam cykora :P[/QUOTE]a Ale czy jak będziesz stara ;) i obwisła ;) to nie możesz być szalona ?? :) Szczerze to ja nadal jestem szalona :lol: ... teraz tylko trochę oklapłam , z wiadomych powodów , ale wyjdę z tego to ja w grudniu 2008 i mój szalony tatuator ;) [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/023dfc70a55fdaa1.html][IMG]http://images51.fotosik.pl/359/023dfc70a55fdaa1m.jpg[/IMG][/URL] Quote
agutka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Aluś fajna dziarka :) jest chyba dość spora co? mi te motywy bulkowe chodzą po głowie :mad: baski- czego się bać ? ja miałam znieczulenie ;) gdy schodziło czułam jakby ktoś ostrym długopisem jechał po skórze a na kości to aż mi fajne dreszcze szły ;) Quote
Alicja Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Na drugiej fotce widać jaka duża , ale chyba raczej średnia ;) Ja bez znieczulenia , a miałam momenty , ze przysypiałam :lol: Quote
agutka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 ha,ha w waszych oczach jest podejrzane szaleństwo :diabloti: i nie mów że szalony tylko tatuator :DAluś ty teraz nie jesteś blondynką? no i jaką masz figurkę:cool3: Quote
Pani Profesor Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 mnie bolało sukinsyńsko :diabloti: ale dlatego, że na plecach jestem koścista, o żebrach to chyba nie muszę wspominać, że tam trudno o mięcho u kogokolwiek :cool3: tę kolorową miałam dziabaną...5 razy :diabloti: kontury, wypełnienie, cienie, poprawki - makabra :cool3: następne też mam w planach, bo to uzależniające cholera jasna :D a odnośnie wieku i "będzie brzydko na starość" - no błagam, to jest ulubiony argument mojej mamy - "jak ty wyjdziesz na plażę jak będziesz stara" - jak już będę stara,to chyba bardziej będę się martwić obwisłymi cyckami, rozstępami i ogólnie tragedią wizualną, myślę, że tatuaże to będzie najmniejszy problem :cool3: Quote
Alicja Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='agutka']ha,ha w waszych oczach jest podejrzane szaleństwo :diabloti: i nie mów że szalony tylko tatuator :DAluś ty teraz nie jesteś blondynką? no i jaką masz figurkę:cool3:[/QUOTE] blondi to ja byłam w dzieciństwie :) , w dorosłej naturze szatynką , a tak to zaliczyłam odcienie rudego , czerwieni i czarnego ...raz spróbowałam z czekoladowym ale wyglądałam jak czapka z burego misia figura sprzed 5 przeszło lat ...teraz ciutek się smalcu odłożyło na bokach i dupsku ;) a i włos mam teraz taki jakby piorun w szczypiorek strzelił ,od sierpnia nie obcinam na znak protestu , że mój fryzjer się wyprowadził :wnerw:i mam siańsko , bo jak jest wilgoć to mi się filcują :lol: a miszczunio tattoo to mąż najlepsiejszej znajomej poznanej na dogo , Clockwork Quote
*Magda* Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ale jak ze znieczuleniem? :crazyeye: Jak ja robiłam tatoo, to od razu usłyszałam, że żadnego znieczulenia, bo jak będzie coś nie tak, to muszę zaraz mu powiedzieć ;) Mnie nie bolało. Czułam bardziej jakby mnie komar ugryzł :D Quote
ewaal1982 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Mnie tam do dziarania się nigdy nie ciągnęło :P Czasem gdzieś, u kogoś coś mi się spodoba, ale nigdy to nie jest zachwyt z serii " ach też tak chce" :D Sagat jest przystojniacha :loveu: Quote
Recommended Posts