Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma wyjścia, trzeba Casablankę wpuścić Tacie do łóżka

Tata spi z kotami, na pewno Sissi spi z nim na poduszce :eviltong: a Ryszard spi nawet na brzuchu, tak, ze ojciec sie na centymetr nie moze ruszyc :evil_lol:

Casablanka nie lubi wchodzic na łozka, na fotele...spi na poslaniu Kostaryki, ktorej jest goraco i spi na plytkach.

Dzisiaj wieczorem bylysmy na dluugim spacerku. Mała ladnie juz chodzi na smyczy, nie ciagnie, oglada sie czy wszyscy ida :cool3:

Cos wymyslimy z tym 'bastionem' bo tej Kruszynki nie da sie nie kochac...:loveu:

Posted

[quote name='Ulka18']Tata spi z kotami, na pewno Sissi spi z nim na poduszce :eviltong: a Ryszard spi nawet na brzuchu, tak, ze ojciec sie na centymetr nie moze ruszyc :evil_lol:

Ulka, to jeszcze nie jest konec możliwości. Jeśli trzeba będzie, przedstawię szanownemu Tacie dowód w postaci zdjęcia, jak ja sypiam z psami i kotami na kupę:evil_lol: . U niego też się jeszcze znajdzie miejsce na pieska.:evil_lol:

Posted

Ja wiem, że to nie o tym wątek, ale chciałabym zwrócić uwagę na niezwykłą urodę Kostaryki:loveu: . Nic dziwnego, że jej gorąco - włos ma niesamowity.
Moja po-schroniskowa sunia też raczej nie chce wchodzić do łóżek, ani na kanapę. A starsza latem też tylko na płytkach sypia:cool3:
A tak w ogóle to się zastanawiam, czy nie będziesz zmieniała tytułu wątku i czy nie przeniesiesz go do innego działu. Bo zdaje się, że większość domowników zdecydowała:cool3:

Posted

Kofee, na razie nie chce zapeszac, ale jak przyjdzie taka chwila, to pewnie zmienie tytul. Mam w odwodzie superasny domek w Rzeszowie, jesli naprawde Casablanka nie bedzie mogla zostac, to wtedy bede spokojna, ze jest jej dobrze....

A co do Kostaryki, to niestety nie przeszla wylinki w tym roku i jutro jedziemy do fryzjera do Rzeszowa, bo sie strasznie meczy. Normalnie ma zimowe, geste futro ;) i nie chce w ogole chodzic na spacery :shake:

Posted

[LEFT]Moja po sterylce dostała dużo gęstszego włosa, podobno tak się często u nich dzieje. Ale i tak ma 10 razy mniej kudełków...[/LEFT]

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tata spi z kotami, na pewno Sissi spi z nim na poduszce :eviltong: a Ryszard spi nawet na brzuchu, tak, ze ojciec sie na centymetr nie moze ruszyc :evil_lol:

Casablanka nie lubi wchodzic na łozka, na fotele...spi na poslaniu Kostaryki, ktorej jest goraco i spi na plytkach.

Dzisiaj wieczorem bylysmy na dluugim spacerku. Mała ladnie juz chodzi na smyczy, nie ciagnie, oglada sie czy wszyscy ida :cool3:

Cos wymyslimy z tym 'bastionem' bo tej Kruszynki nie da sie nie kochac...:loveu:

Fajny ten Twój Tato, tylko dlaczego się broni przed Casablanką?
Może dla tzw. "męskiej zasady" - " ja decyduję?":razz: Coś musicie wymyślić...
Sunia jest rewelacyjna!

Posted

Ale się już śmieje Casablania:loveu:
Wróciła jej radość życia.
A Kostaryka może ją troszkę z góry potraktować: "patrz mała i ucz się..."

Posted

Tak wlasnie jest...Kostaryka patrzy na mała tak spod oka albo sie odwraca i sprawdza czy aby na pewno mała ja nasladuje...

Wczoraj Casablania zaczela szczekac na listonosza :razz:
Zebyscie widzialy cioteczki jak pędzily do bramki :evil_lol:
Kostaryka nie cierpi listonosza i nawet jak jest zmeczona czy senna,
pedzi jak torpeda, zeby go obszczekac :eviltong: I mała tez juz sie zachowuje jak nauczycielka :cool3:

Posted

U nas jest tak, że Nadi jest cynglem, a Berta nabojem: obie leżą spokojnie, Nadi warknie, Berta pędzi z wrzaskiem "do płota", a Nadi ziewa, bo już wysłała patrol.:evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dzisiaj jedziemy z Kostaryka do fryzjera, ciekawe czy ja pozna Casablanka oraz cioteczki dogomaniackie :evil_lol:

juz sie nie moge doczekać na nowe zdjęcia po podstrzyżynach :evil_lol: