Jump to content
Dogomania

Przywiązana do drzewa drutem, porzucona, ale nadal ufna - HORYNKA MA DOM! :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

U Horynki wszystko dobrze. Zadomowiła się w nowym miejscu bardzo. Ostatnio wpuściła pod same drzwi listonosza, ale nie chciała go już wypuścić; warczała i pokazywała swoje uzębienie, dopóki nie przyszła P. Magda.
Pani Magda pisze: "Staramy się dać wszystko,żeby ta psia starość była jak najfajniejsza. Jedzonko gotowane, buda ocieplona i otynkowana (chyba jedyna taka w powiecie). Najważniejsze, ze po pierwszych problemach, nadszedł czas na radochę obu stron, że siebie mamy". Mam jeszcze zdjęcie skruszonej Horynki, karconej za pójście z domownikami na grzyby bez zezwolenia, ale mam problem z jego wstawieniem.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Dobry wieczór :)

Moja mama rozmawiała z p. Magdą i mamy najnowsze wieści o Horynce i Dropsie. Psiaki mają się bardzo dobrze, żyją sobie w towarzystwie 4 kotów i 2 koni, tworząc jedną, zgodną rodzinę. Horynka nabrała ciała, to pewnie ochrona przed być może srogą zimą:). Psiaki najlepiej czują się w swoich super wypasionych budach, do domu zaglądają tylko od czasu do czasu. Horynka denerwuje psy z sąsiedztwa bo tamte to typowe psy łańcuchowe, a ona hasa sobie wolno.W parze Horynka i Drops to Horynka gra pierwsze skrzypce, ona stara się być blisko swoich ludzi a Dropsik zawsze jest gdzieś obok, spokojny, ale nie narzuca swojej obecności. Pani Magda obiecała przesłać zdjęcia, jak coś dostaniemy to wrzucę na dogomanię.

Posted

Najnowsze zdjęcie horynki

Malti - dziękuję bardzo za wieści i zdjęcie, właśnie miałam je wstawiać :smile:

Horynka taka uśmiechnięta, właściwie ona wciąż się uśmiecha i jest tak cudownie  wpatrzona :smile:

Byłam najpierw na wątku Dropsa, bo wyświetlił mi się ako pierwszy  i tam dopiero dowiedziałam się, czyją jesteś córką ;-) :loveu:

Nie byłoby Horynki bez Twojej mamy :smile:

Cieszę się, ze jesteś :smile:

• 2 weeks later...