TZmestudio Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 A jak się nie uda ? Jakiś inny DT wchodzi w grę, może trzeba na wszelki wypadek pozbierać pieniądze na płatny tymczas ? Bazarki mogę porobić jeśli będzie taka potrzeba. Mam pytanie, po mojej kochance śwince morskiej został mi Arthroflex na stawy 250ml prawie cała butelka może potrzebujecie ? Na stawy poprosimy, bo już szukałem czegoś dla Jordana, który czasem ma coś ze stawami jak za długo poleży na boku. A i Lady już nie jest za młoda i też ma problemy. Jak nie zadziała to możemy oddać :) Quote
mestudio Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 A jak się nie uda ? Jakiś inny DT wchodzi w grę, może trzeba na wszelki wypadek pozbierać pieniądze na płatny tymczas ? Bazarki mogę porobić jeśli będzie taka potrzeba. Mam pytanie, po mojej kochance śwince morskiej został mi Arthroflex na stawy 250ml prawie cała butelka może potrzebujecie ? Jak się nie uda to będą musiały pojechać do hotelu, jak je utrzymam - nie wiem, ale zostać tu nie mogą. TZ- Jordan dostał całe opakowanie preparatu na stawy, ale to musiałbyś się wybrać na jego wątek łaskawie żeby to wiedzieć albo zerknąć co stoi w kuchni na półce..................... Lady przemilczę chyba wiesz z jakiego powodu??? Quote
mestudio Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 A jak się nie uda ? Jakiś inny DT wchodzi w grę, może trzeba na wszelki wypadek pozbierać pieniądze na płatny tymczas ? Bazarki mogę porobić jeśli będzie taka potrzeba. Mam pytanie, po mojej kochance śwince morskiej został mi Arthroflex na stawy 250ml prawie cała butelka może potrzebujecie ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dubel Quote
Ziutka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ewuś, przelałam właśnie 503 zł na konto 300 zł za bazarek decoupage 203 zł za bazarek banerkowy potwierdź na watkach jak dojdą i zamykamy ;) Quote
Annaa4 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Dobrze to jak z tym preparatem ? :) Wymiękłam jak przeczytałam co napisałam " po mojej kochance śwince" miało być kochanej śwince hehehe:) Quote
mestudio Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Dobrze to jak z tym preparatem ? :) Wymiękłam jak przeczytałam co napisałam " po mojej kochance śwince" miało być kochanej śwince hehehe:) Jordi ma preparat, całe opakowanie więc może wspomóc jakiegoś biedaka w ogromnej potrzebie :), bardzo dziękujemy za wzięcie nas - naszych podopiecznych pod uwagę :). A co do świnki to utknęłam z myśleniem jak przeczytałam, ale ja mam kiepski dzień dziś, ale i tak lepszy niż wczoraj. Ziutka, ja już nie kontroluję co Ty za bazarki tam wyczyniasz, że takie ogromne pieniądze zbierasz! :) Bardzo Ci dziękujemy. Quote
Ziutka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ziutka, ja już nie kontroluję co Ty za bazarki tam wyczyniasz, że takie ogromne pieniądze zbierasz! :) Bardzo Ci dziękujemy. Nie ważne, czy kontrolujesz czy nie, ważne, że pieniądze są :) To lece dalej tworzyć na następny bazarek Quote
mestudio Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Nie ważne, czy kontrolujesz czy nie, ważne, że pieniądze są :) To lece dalej tworzyć na następny bazarek Ja zwyczajnie nie ogarniam tych dodatkowych bazarków Twoich i TZ-a - banerkowych, w ogóle ich nie odwiedzam i zapominam. Taka ze mnie potwora. Quote
Ziutka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ja zwyczajnie nie ogarniam tych dodatkowych bazarków Twoich i TZ-a - banerkowych, w ogóle ich nie odwiedzam i zapominam. Taka ze mnie potwora. Niedługo to juz wogóle nie ogarniesz naszych bazarków :D :P Quote
mestudio Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Dostaliśmy pieniążki bazarkowe od Ziutki - bardzo dziękujemy. Dotarły też niespodziankowe wpłaty od Zuaany oraz Iv_ - bardzo pięknie dziękujemy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zaglądam do Bandy z pozdrowieniami :) Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Dobrego dnia wszystkim życzymy :) O&G Quote
mestudio Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 A pomilczeć sobie nie mogę? :) Zostałam porzucona i jestem od wczoraj sama do jutra więc walczę z psami samotnie, wcześniej coś mi pożarło internet na kilka godzin, a chwilę temu przelałam za DT Milki zamiast 60 zł to 234. Także jestem mało przytomna chyba. A tak w ogóle dostaliśmy od Ziutki zgrzewkę puszek dla kocurków za co pięknie dziękujemy, załatwiliśmy klatkę łapkę dla przybłędy kociej, która jest lekko dzika, ale śpi w naszym domku - tym drugim nieogrzewanym, więc stawiam mu michę. Chcemy to stworzenie wysterylizować i puścić wolno jedynie dokarmiać jeśli taka wola będzie jego aby u nas się stołować. Ponieważ jestem zakręcona to umykam, no i Bafi ma super zwyczaje wstawać w ciemnościach porannych i żądać spaceru. Ech, nikt nie dzwoni. Masakra jakaś. Quote
mestudio Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 rychłego wschodu słońca Ci zyczę! ;) Ha, ha, ha, Bafi jest niepowtarzalny w temacie spacerów porannych. Wychodzimy o 23 na ostatni przelot, a przed świtem on już skacze na drzwi i piszczy. Niestety bardziej jest to spowodowane nudą niż innymi sprawami. U nas mrozek niewielki od kilku dni - przynajmniej nie ma błota. Kupiłam Bafiemu na bazarze Fbukowym kulę, do której się wrzuca chrupki, żeby miał nowe zajęcie, W tej chwili codziennie zamęcza jedną, dwie maskotki i wgryza się z lubością w piłki. Koszt kuli 28 zł. TZ zakupił 5 kg podrobów więc gotujemy chwilowo jedzonko żeby psiaki miały jakąś zmianę, nie wiem jaki był koszt, może gdzieś znajdę farfocel paragonowy. Utknęłam dziś na 1820 i odnalazłam swoich 4 razy pradziadków ze strony jednej z babć, czyli jestem już sześć pokoleń do tyłu. - przełom po kilku tygodniach myślenia i szukania. Dlatego mnie nie ma jak mnie nie ma, no i oczywiście w międzyczasie pracuję wstukując produkty do sklepu internetowego. Jednym słowem korzystam w pełni z zimy. Dziś doliczyłam się, że spędzam na samych spacerach z psami 4 godziny w ciągu dnia. Nie mam pojęcia czy to w miarę normalny czas? Quote
NikaEla Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Utknęłam dziś na 1820 i odnalazłam swoich 4 razy pradziadków ze strony jednej z babć, czyli jestem już siedem pokoleń do tyłu. - przełom po kilku tygodniach myślenia i szukania. O to fajnie :) mój ojciec dał mi listę przodków od strony mojej babci do połowy XVII wieku. wspaniała sprawa :) Quote
mestudio Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 O to fajnie :) mój ojciec dał mi listę przodków od strony mojej babci do połowy XVII wieku. wspaniała sprawa :) Cała przyjemność tkwi w poszukiwaniach - dla mnie oczywiście, ale wcale bym się nie pogniewała gdyby ktoś ze starszych członków rodziny coś mi podpowiedział - nikt nic nie wie..............................żyje jeszcze siostra mojej babci, ma 90 lat, ale już 10 lat temu trudno było z nią się logicznie porozumieć przez telefon. No i z tej strony tkwię w martwym punkcie. Nic to, dokopię się. Quote
mestudio Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Zimno, najpierw zerwała się wichura, a teraz sypie śnieg i to porządnie. Koteczka Fizia. Pieseczek Bafi, robimy próby obrożowe czasami. Grecia z przytuliska. Bafi morduje kaczora. Kocia znajda i Roza. Quote
Recommended Posts