Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak się nie uda ? Jakiś inny DT wchodzi w grę, może trzeba na wszelki wypadek pozbierać pieniądze na płatny tymczas ? Bazarki mogę porobić jeśli będzie taka potrzeba.

Mam pytanie, po mojej kochance śwince morskiej został mi  Arthroflex na stawy 250ml prawie cała butelka może potrzebujecie ?

Na stawy poprosimy, bo już szukałem czegoś dla Jordana, który czasem ma coś ze stawami jak za długo poleży na boku. A i Lady już nie jest za młoda i też ma problemy. Jak nie zadziała to możemy oddać :)

Posted

A jak się nie uda ? Jakiś inny DT wchodzi w grę, może trzeba na wszelki wypadek pozbierać pieniądze na płatny tymczas ? Bazarki mogę porobić jeśli będzie taka potrzeba.

Mam pytanie, po mojej kochance śwince morskiej został mi  Arthroflex na stawy 250ml prawie cała butelka może potrzebujecie ?

Jak się nie uda to będą musiały pojechać do hotelu, jak je utrzymam - nie wiem, ale zostać tu nie mogą.

TZ- Jordan dostał całe opakowanie preparatu na stawy, ale to musiałbyś się wybrać na jego wątek łaskawie żeby to wiedzieć albo zerknąć co stoi w kuchni na półce.....................

Lady przemilczę chyba wiesz z jakiego powodu???

Posted

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dubel

Posted

Ewuś,

przelałam właśnie 503 zł na konto

300 zł za bazarek decoupage

203 zł za bazarek banerkowy

potwierdź na watkach jak dojdą i zamykamy ;)

Posted

Dobrze to jak z tym preparatem ? :)

Wymiękłam jak przeczytałam co napisałam " po mojej kochance śwince" miało być kochanej śwince hehehe:)

Jordi ma preparat, całe opakowanie więc może wspomóc jakiegoś biedaka w ogromnej potrzebie :), bardzo dziękujemy za wzięcie nas - naszych podopiecznych pod uwagę :). A co do świnki to utknęłam z myśleniem jak przeczytałam, ale ja mam kiepski dzień dziś, ale i tak lepszy niż wczoraj.

Ziutka, ja już nie kontroluję co Ty za bazarki tam wyczyniasz, że takie ogromne pieniądze zbierasz! :) Bardzo Ci dziękujemy. 

Posted

Ziutka, ja już nie kontroluję co Ty za bazarki tam wyczyniasz, że takie ogromne pieniądze zbierasz! :) Bardzo Ci dziękujemy. 

Nie ważne, czy kontrolujesz czy nie, ważne, że pieniądze są :)

To lece dalej tworzyć na następny bazarek 

Posted

Nie ważne, czy kontrolujesz czy nie, ważne, że pieniądze są :)

To lece dalej tworzyć na następny bazarek 

Ja zwyczajnie nie ogarniam tych dodatkowych bazarków Twoich i TZ-a - banerkowych, w ogóle ich nie odwiedzam i zapominam. Taka ze mnie potwora.

Posted

Ja zwyczajnie nie ogarniam tych dodatkowych bazarków Twoich i TZ-a - banerkowych, w ogóle ich nie odwiedzam i zapominam. Taka ze mnie potwora.

Niedługo to juz wogóle nie ogarniesz naszych bazarków :D :P

Posted

Dostaliśmy pieniążki bazarkowe od Ziutki - bardzo dziękujemy. Dotarły też niespodziankowe wpłaty od Zuaany oraz Iv_ - bardzo pięknie dziękujemy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A pomilczeć sobie nie mogę? :) 

Zostałam porzucona i jestem od wczoraj sama do jutra więc walczę z psami samotnie, wcześniej coś mi pożarło internet na kilka godzin, a chwilę temu przelałam za DT Milki zamiast 60 zł to 234. Także jestem mało przytomna chyba.

A tak w ogóle dostaliśmy od Ziutki zgrzewkę puszek dla kocurków za co pięknie dziękujemy, załatwiliśmy klatkę łapkę dla przybłędy kociej, która jest lekko dzika, ale śpi w naszym domku - tym drugim nieogrzewanym, więc stawiam mu michę. Chcemy to stworzenie wysterylizować i puścić wolno jedynie dokarmiać jeśli taka wola będzie jego aby u nas się stołować.

Ponieważ jestem zakręcona to umykam, no i  Bafi ma super zwyczaje wstawać w ciemnościach porannych i żądać spaceru. Ech, nikt nie dzwoni. Masakra jakaś.

Posted

rychłego wschodu słońca Ci zyczę!

;)

Ha, ha, ha, Bafi jest niepowtarzalny w temacie spacerów porannych. Wychodzimy o 23 na ostatni przelot, a przed świtem on już skacze na drzwi i piszczy. Niestety bardziej jest to spowodowane nudą niż innymi sprawami.

U nas mrozek niewielki od kilku dni - przynajmniej nie ma błota. 

Kupiłam Bafiemu na bazarze Fbukowym kulę, do której się wrzuca chrupki, żeby miał nowe zajęcie, W tej chwili codziennie zamęcza jedną, dwie maskotki i wgryza się z lubością w piłki. Koszt kuli 28 zł.

TZ zakupił 5 kg podrobów więc gotujemy chwilowo jedzonko żeby psiaki miały jakąś zmianę, nie wiem jaki był koszt, może gdzieś znajdę farfocel paragonowy.

Utknęłam dziś na 1820 i odnalazłam swoich 4 razy pradziadków ze strony jednej z babć, czyli jestem już sześć pokoleń do tyłu. - przełom po kilku tygodniach myślenia i szukania. Dlatego mnie nie ma jak mnie nie ma, no i oczywiście w międzyczasie pracuję wstukując produkty do sklepu internetowego. Jednym słowem korzystam w pełni z zimy.

Dziś doliczyłam się, że spędzam na samych spacerach z psami 4 godziny w ciągu dnia. Nie mam pojęcia czy to w miarę normalny czas?

Posted

Utknęłam dziś na 1820 i odnalazłam swoich 4 razy pradziadków ze strony jednej z babć, czyli jestem już siedem pokoleń do tyłu. - przełom po kilku tygodniach myślenia i szukania.  

O to fajnie :) mój ojciec dał mi listę przodków  od strony mojej babci  do połowy XVII wieku. wspaniała sprawa :)

Posted

O to fajnie :) mój ojciec dał mi listę przodków  od strony mojej babci  do połowy XVII wieku. wspaniała sprawa :)

Cała przyjemność tkwi w poszukiwaniach - dla mnie oczywiście, ale wcale bym się nie pogniewała gdyby ktoś ze starszych członków rodziny coś mi podpowiedział - nikt nic nie wie..............................żyje jeszcze siostra mojej babci, ma 90 lat, ale już 10 lat temu trudno było z nią się logicznie porozumieć przez telefon. No i z tej strony tkwię w martwym punkcie.

Nic to, dokopię się.

Posted

Zimno, najpierw zerwała się wichura, a teraz sypie śnieg i to porządnie.

Koteczka Fizia.

003.JPG

Pieseczek Bafi, robimy próby obrożowe czasami.

006.JPG

Grecia z przytuliska.

017.JPG

Bafi morduje kaczora.

023.JPG

Kocia znajda i Roza.

016.JPG