Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyniki odebrane i skonsultowane. Niestety kreatynina utrzymuje się trochę powyżej normy:( 8 czerwca powtarzamy krew i mocz. Wtedy będzie wiadomo, jakie dalsze kroki podejmujemy. Na razie musimy trochę ograniczyć kacze przysmaki (nie wiem, jak to przeżyję).

Posted
Dnia 22.05.2019 o 00:04, Radek napisał:

Wyniki odebrane i skonsultowane. Niestety kreatynina utrzymuje się trochę powyżej normy:( 8 czerwca powtarzamy krew i mocz. Wtedy będzie wiadomo, jakie dalsze kroki podejmujemy. Na razie musimy trochę ograniczyć kacze przysmaki (nie wiem, jak to przeżyję).

Będzie dobrze : )

• Like 1
Posted
Dnia 24.05.2019 o 07:02, Aska7 napisał:

Będzie dobrze : )

Nie widzę innej możliwości:)

A poniżej zdjęcie sprzed kilku tygodni (Gajula przed strzyżeniem), ale cudowne. Uwielbiam, jak Gajka śpi z wysuniętym jęzorem.

j09vzn.jpg

• Like 2
Posted

Gajula wyleguje się na balkonie

15yjhxw.jpg

i nawet nie zdaje sobie sprawy, że w niedzielę będzie z Lepszą Połową zdawać egzamin trenerski.

• Like 1
Posted

I jak poszedł egzamin? :)
Świetne zdjęcia i cudne filmiki.

Gajunia jest rasy gamonius pospolitus (patrz: mój avatar), a te psiaki we wzorcu mają obły kształt ciała. Obłość się doskonali od samego oddychania ;)

• Like 1
Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

I jak poszedł egzamin? :)

Gajunia jest rasy gamonius pospolitus (patrz: mój avatar), a te psiaki we wzorcu mają obły kształt ciała. Obłość się doskonali od samego oddychania ;)

Egzamin dopiero w niedzielę.

Dziękuję za informację, wiem już jakiej rasy jest Gajka (i skąd obłość:) 

7 godzin temu, Aska7 napisał:

Obłość jest the best : )

:D

Posted

Dzięki Gajuli Lepsza Połowa została dziś trenerem:) Co za tym idzie, mała mordka została psem trenera. Może grzeczniejsza się zrobi? Chociaż teraz jest na balkonie i wyłazi Mr Hyde. 

Posted
4 godziny temu, dwbem napisał:

Gratuluję.

4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Moje gratulacje :)

2 godziny temu, Aska7 napisał:

:  ) : ) : ) : ) :) 

Dziękujemy! Jestem dumna z Gajki, jak nie wiem co - to moja kochana, wspaniała towarzyszka i nauczycielka. Pracowała przepięknie i już samym tym sprawiła mi dużo radości. 

Więc to raczej nie gamonius pospolitus, a bardziej suczkus genius:)