Ewa Marta Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Pozdrawiamy zaglądających. Gdyby nie to, że już kocham Gajulę, zakochałabym się ponownie po tym zdjęciu:) Jest śliczna i taka szczęśliwa!!!!! Quote
Gusiaczek Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 U mestudio psiak jakby krewny Gajuni ;) Quote
Radek Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Cudak:) Ale łapki ma chyba dłuższe od Gajulca. Quote
Radek Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Dziś zakończyliśmy sezon działkowy. Oczywiście Gajulec był na działce z nami:) Był czas na pospacerowanie nad Pilicą I był czas na pilnowanie wiewiórek za ogrodzeniem działki:) Teraz nasza mała mordka słodko śpi, odpoczywa po wrażeniach:) 1 Quote
Gusiaczek Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Zatem zapadamy w sen zimowy : wiewiórki bezpieczne, okna podomykane, Pilica płynie się nie przejmując, a zieloność traw przywita za kila miesięcy ;) 1 Quote
Radek Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Szkoda, że już po sezonie. Wczoraj wędrowałem nad Pilicą i chociaż chłodno to słonecznie i przyjemnie. Dziś Gajulec leży i schnie po deszczowym spacerku. 1 Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Z pozdrowieniami zaglądam z sobotniego dyżuru :) Quote
Radek Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Dziękujemy za pozdrowienia:) Gajulec smacznie śpi po dniu pełnym wrażeń. Quote
Radek Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Po zmianie czasu dzień coraz krótszy, a co za tym idzie mniej czasu na dłuższe wyjścia w fajnych okolicach:( Mimo wszystko udaje się nam zabierać Gajulca poza naszą bliską okolicę. Dziś po pracy zabrałem małą mordkę, żeby powędrować nad Wisłą. Wyjście bardziej niż udane, po powrocie Gajka spała do wieczora:) Żeby nikt nie zapomniał jak Gajulec wygląda wrzucam zdjęcia Gajki w bielańskich, nadwiślańskich zaroślach. 1 Quote
Mattilu Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Gajulec sliczny jak zwykle, ale jesieni u Was nie widac ;) Quote
Radek Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Jesień jest i to piękna, ale w kadrze się nie zmieściła;) Quote
Radek Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Naszej małej Gajulce zrobił się kamień na zębach:( Dziś po pracy psinka miała pobraną krew do badania, jutro będą wyniki i ustalony termin zabiegu. Badanie jest konieczne, ponieważ zabieg jest wykonywany pod narkozą. Rozwój sytuacji będziemy opisywać na bieżąco:) Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Gajuś będzie po zabiegu błyszczeć białymi ząbkami:) Quote
Gusiaczek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Czekamy na uśmiech sośnickiej ;) :D Quote
Radek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Gajulka jest prześliczna, a Asia potrafi tak zrobić zdjęcie że jeszcze podkreśli urodę Gajki. Quote
Gusiaczek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Podziwiam dobre oko fotografa, tym bardziej że jestem ślepa na oba :D Quote
Radek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Podziwiam dobre oko fotografa Za to mój "talent" fotograficzny widać na zdjęciach w wątku:) Z drugiej strony nie każdy musi być utalentowany. Wyniki badań Gajulca są bardzo dobre więc w czwartek o 10:30 sulka będzie miała usuwany kamień z ząbków. Quote
Gusiaczek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Za to mój "talent" fotograficzny widać na zdjęciach w wątku:) Z drugiej strony nie każdy musi być utalentowany. Wyniki badań Gajulca są bardzo dobre więc w czwartek o 10:30 sulka będzie miała usuwany kamień z ząbków. Radku, nie potrafię robić zdjęć, bo nie widzę w kadrze efektu, jaki pragnęłabym zobaczyć i pewnie, że nie każdy musi być - ja na przykład świat słyszę mimo braku muzycznego zaplecza, co nie oznacza, że jestem utalentowana ;) W czwartek trzymam kciuki :) Quote
Radek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Radku, nie potrafię robić zdjęć, bo nie widzę w kadrze efektu, jaki pragnęłabym zobaczyć Ja mam jeszcze gorzej (nie potrafię, a robię). W kadrze wydaje mi się, że zdjęcie będzie super, a później okazuje się, że wyszła, jak zwykle, beznadzieja:) Zawsze jak pokazuję zdjęcia Asi, to nie może obyć się bez komentarzy;) Dziękujemy za plan trzymania kciuków. Quote
Recommended Posts