Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś zakończyliśmy sezon działkowy. Oczywiście Gajulec był na działce z nami:) Był czas na pospacerowanie nad Pilicą

y1hd1.jpg

I był czas na pilnowanie wiewiórek za ogrodzeniem działki:)

2ankhe.jpg

Teraz nasza mała mordka słodko śpi, odpoczywa po wrażeniach:)

• Upvote 1
Posted

Szkoda, że już po sezonie. Wczoraj wędrowałem nad Pilicą i chociaż chłodno to słonecznie i przyjemnie. Dziś Gajulec leży i schnie po deszczowym spacerku.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Po zmianie czasu dzień coraz krótszy, a co za tym idzie mniej czasu na dłuższe wyjścia w fajnych okolicach:( Mimo wszystko udaje się nam zabierać Gajulca poza naszą bliską okolicę. Dziś po pracy zabrałem małą mordkę, żeby powędrować nad Wisłą. Wyjście bardziej niż udane, po powrocie Gajka spała do wieczora:)

Żeby nikt nie zapomniał jak Gajulec wygląda wrzucam zdjęcia Gajki w bielańskich, nadwiślańskich zaroślach.

ncy22t.jpg

npq4x2.jpg

• Upvote 1
Posted

Naszej małej Gajulce zrobił się kamień na zębach:( Dziś po pracy psinka miała pobraną krew do badania, jutro będą wyniki i ustalony termin zabiegu. Badanie jest konieczne, ponieważ zabieg jest wykonywany pod narkozą. Rozwój sytuacji będziemy opisywać na bieżąco:)

Posted

Podziwiam dobre oko fotografa

Za to mój "talent" fotograficzny widać na zdjęciach w wątku:) Z drugiej strony nie każdy musi być utalentowany.

Wyniki badań Gajulca są bardzo dobre więc w czwartek o 10:30 sulka będzie miała usuwany kamień z ząbków.

Posted

Za to mój "talent" fotograficzny widać na zdjęciach w wątku:) Z drugiej strony nie każdy musi być utalentowany.

Wyniki badań Gajulca są bardzo dobre więc w czwartek o 10:30 sulka będzie miała usuwany kamień z ząbków.

Radku, nie potrafię robić zdjęć, bo nie widzę w kadrze efektu, jaki pragnęłabym zobaczyć

i pewnie, że nie każdy musi być - ja na przykład świat słyszę mimo braku muzycznego zaplecza, co nie oznacza, że jestem utalentowana ;)

W czwartek trzymam kciuki :)

Posted

Radku, nie potrafię robić zdjęć, bo nie widzę w kadrze efektu, jaki pragnęłabym zobaczyć

Ja mam jeszcze gorzej (nie potrafię, a robię). W kadrze wydaje mi się, że zdjęcie będzie super, a później okazuje się, że wyszła, jak zwykle, beznadzieja:) Zawsze jak pokazuję zdjęcia Asi, to nie może obyć się bez komentarzy;)

Dziękujemy za plan trzymania kciuków.