Nadziejka Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: Wszystko wyżej wymienione jest :) A do jutra wieczór będę cały w nerwach. 1 Quote
Radek Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Jeszcze nic nie wiemy. Dzisiaj w lecznicy było urwanie głowy i konsultacja z naszą panią doktor będzie jutro. Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 11 godzin temu, Radek napisał: Jeszcze nic nie wiemy. Dzisiaj w lecznicy było urwanie głowy i konsultacja z naszą panią doktor będzie jutro. Sciskam z calej duszenki za wszystko 1 Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Przed chwilą, guccio napisał: Moja uśmiechnięta ulubienica już po? zagladam z mnostwem pozdrowien za gucinkową 1 Quote
Radek Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Jak wyniki ? 6 minut temu, guccio napisał: Moja uśmiechnięta ulubienica już po? Gajulka ma rozległy stan zapalny w żołądku. Nie jest pochodzenia bakteryjnego. Może być reakcja alergiczna na jakiś składnik pokarmu, albo reakcja autoimmunologiczna. Na razie mamy stosować specjalistyczną karmę żeby zobaczyć, czy to alergiczne. Oprócz tego mamy lek na gardło (jakiś robiony na zamówienie w aptece). Na razie obserwujemy. Trochę zeszły ze mnie nerwy (ale tak nie do końca). Quote
guccio Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 minutę temu, Radek napisał: Gajulka ma rozległy stan zapalny w żołądku. Nie jest pochodzenia bakteryjnego. Może być reakcja alergiczna na jakiś składnik pokarmu, albo reakcja autoimmunologiczna. Na razie mamy stosować specjalistyczną karmę żeby zobaczyć, czy to alergiczne. Oprócz tego mamy lek na gardło (jakiś robiony na zamówienie w aptece). Na razie obserwujemy. Trochę zeszły ze mnie nerwy (ale tak nie do końca). Bo najgorsze jest czekanie i niepewność. Quote
Radek Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 3 godziny temu, guccio napisał: Bo najgorsze jest czekanie i niepewność. Tak. I do tej pory ten element niepewności trochę we mnie siedzi :/ Na szczęście dzisiaj Gajulka czuje się ciut lepiej. 1 Quote
guccio Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 8 godzin temu, Radek napisał: Tak. I do tej pory ten element niepewności trochę we mnie siedzi :/ Na szczęście dzisiaj Gajulka czuje się ciut lepiej. Urocza. 1 Quote
Tyśka) Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Ona chyba za bardzo nie przejmuje się tym, że choruje :) Będzie dobrze, przesyłam ciepłe myśli. Quote
Radek Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Ona chyba za bardzo nie przejmuje się tym, że choruje :) Będzie dobrze, przesyłam ciepłe myśli. Pewnie nawet nie wie, że ma problemy zdrowotne. A dobrze musi być, innej opcji nie ma. Quote
guccio Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 I tak trzymajcie.Wiara czyni cuda-tak powiadają.Na wszelki wypadek dalej kciuki. 1 Quote
Nadziejka Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Tak trzymajcie zrobeczki Gajunieczki pozdrawiamy ogromnie caluni czas 1 Quote
Radek Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Dnia 23.02.2021 o 17:23, guccio napisał: I tak trzymajcie.Wiara czyni cuda-tak powiadają. Na wszelki wypadek dalej kciuki. Bardzo bym chciał, żeby Gajulka wróciła do formy. Teraz pozostaje czekać, czy karma wet pomoże na żołądek małej mordki. Za dużo nerwów jak dla mnie. Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 Tak mi przykro, że ja tyle chorób dotknęło. Nic na to nie wskazywało jak szukalyśmy jej domu. Szczęśliwie znalazł ja domek z najwyższej półki, który dba o Gajulke bardzo. Quote
Radek Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 11 godzin temu, Ewa Marta napisał: Nic na to nie wskazywało jak szukalyśmy jej domu. Szczęśliwie znalazł ja domek z najwyższej półki, który dba o Gajulke bardzo. Nikt nie mógł wiedzieć. Przez pierwsze lata Gajulka była okazem zdrowia, dopiero później jakoś organizm małej mordki zmienił zdanie. Niezależnie od stanu zdrowia Gajka jest najcudowniejszą sunią na świecie. 1 Quote
Radek Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Kaszel u Gajki praktycznie ustąpił, natomiast samopoczucie jeszcze nie raczyło wrócić do normy. Na razie karmimy Gajulkę karmą dla alergików pokarmowych + leki łagodzące i czekamy:) Zamyślona mordka pozdrawia zaglądających 4 Quote
guccio Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Czekałam na jakieś wieści,już miałam pytać. Psica jest przeurocza. Zdrówka,jeszcze raz zdrówka! 1 Quote
Radek Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 5 godzin temu, guccio napisał: Zdrówka,jeszcze raz zdrówka! Zdrówko najważniejsze. Quote
Aska7 Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Na rezultaty trzeba trochę poczekać. Dobrze, że to nie uczulenie na smaczki : ) 2 Quote
TZmestudio Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Na rezultaty trzeba trochę poczekać. Dobrze, że to nie uczulenie na smaczki : ) To byłby dramat. Nie wiem dla kogo bardziej. ;) 2 Quote
Recommended Posts