Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fakt, 8 lat to jeszcze nie jest źle. Moja miała 11 i prawie do końca szalała.

A teraz mam blisko 14-latkę ale ta już ledwo chodzi niestety choć chuda jak szczapa, ze starości bo je normalnie.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Aska7 napisał:

Tylko pióropusz oszczędnie : )

Ostatnio byłem u fryzjera sam, teraz będziemy z Asią, więc Asia dopilnuje ogona:)

• Like 1
Posted

W tym tygodniu Gajula ma trochę odpoczynku. Tropków nie ma, a w weekend zostajemy w domu.

Oprócz domowych ćwiczeń z Asią, Gajka może sobie poobgryzać poroże:)

30daxx5.jpg

• Like 2
Posted

Hyde przez weekend nieobecny, za to łakomczuch wylazł;) Dzisiaj byliśmy w gościach z Gajulą. Wzięliśmy ze sobą smaczki i położyliśmy je na stole. Najpierw mała mordka węszyła, później wskoczyła na sofę i zrobiła tak.

eskzcz.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 31.03.2019 o 22:40, Radek napisał:

Hyde przez weekend nieobecny, za to łakomczuch wylazł;) Dzisiaj byliśmy w gościach z Gajulą. Wzięliśmy ze sobą smaczki i położyliśmy je na stole. Najpierw mała mordka węszyła, później wskoczyła na sofę i zrobiła tak.

eskzcz.jpg

No jak na pokuszenie dają to co robić...mordka i nosek same suną do smaczków:) Nosio czarny jak magnesik i ....przyciąganie działa! Cudności do buziaka wprost!!!

• Like 1
Posted

Dzisiaj Gajulec pojechał do fryzjera. Po wyjściu od fryzjera mała mordka wyglądała tak

4g0tc0.jpg

Wrażenia zmęczyły Gajkę do tego stopnia, że po powrocie do domu zaległa

xf0s4j.jpg

A na deser zdjęcie z głupią miną:)

5thkl.jpg

• Like 2
  • Upvote 1