Moriaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Rokulku już niedługo. We wtorek przyjeżdżają boksy:) Quote
rita60 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Moriaaa napisał(a):Rokulku już niedługo. We wtorek przyjeżdżają boksy:) Ty tez psinko,zabawki do plecaczka i za cioteczka Moriaaa marsz:lol: Quote
agata51 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No, to jeszcze zdążymy na spacerek pobiec, Rocky. Bo już niedługo tylko z cioteczką Moriaaa będziesz chciał. Quote
katya Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 lalalallallallaallalallala :razz::razz::razz::razz::razz: hihihihihi.... Quote
jola od jadzi Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No właśnie...tralalala, tralalala, możemy sobie pośpiewać ze szczęścia... Nie uwierzycie, ale Rocky nie pojedzie do Morii, Jutro Rokuś pojedzie do swojego własnego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
katya Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jola, no i po co od razu wygadałaś? Chciałam je trochę pomęczyć ;) Quote
rita60 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 katya napisał(a):Jola, no i po co od razu wygadałaś? Chciałam je trochę pomęczyć ;) :multi::multi::multi:hura tak sie ciesze,wreszcie sie doczekałes piesku:multi::multi::multi: katya:mad:przeciez wiesz,ze mam nadcisnienie;) Quote
jola od jadzi Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jak miałam nie wygadać, jak to takie święto? Przecież Rocky miał już z nami zostać do końca, żaden dobry człowiek się nim nie interesował...A tu taka niespodzianka, i domek wydaje się wspaniały... Quote
rita60 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='jola od jadzi']Jak miałam nie wygadać, jak to takie święto? Przecież Rocky miał już z nami zostać do końca, żaden dobry człowiek się nim nie interesował...A tu taka niespodzianka, i domek wydaje się wspaniały...[/quote] Ale beda jakies informacje i foty:roll: Quote
Moriaaa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='rita60']Ale beda jakies informacje i foty:roll:[/quote] No to ciotki nie wytrzymały:) Rita..domek jest z Wielunia pod Łodzią:) Będą foty, relacje i odwiedzinki:) Jutro proszę mocno kciuki zaciskać ciotki!!!!Bardzo bardzo mocno!!!! Quote
szajbus Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Zaciskamy najmocniej - z całej siły. Zasługuje na najlepszy domek na świecie. Quote
agata51 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Rocky, psie w moim typie, naprawdę? Zaciskam wszystkie kciuki, pieseczku. Quote
katya Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ciotka Moriaaa mi mówiła, że wszystko w porządku, Rokuś w nowym domku, przylgnął do nowej młodej pani, obsikał wszystkie krzaczki, tylko troszkę piszczał za ciotką, ale będzie dobrze :) Quote
Niewiasta_21 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 No nareszcie :-) Trzymam kciuki zeby to był własnie TEN dom :-) Quote
agata51 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='katya']Ciotka Moriaaa mi mówiła, że wszystko w porządku, Rokuś w nowym domku, przylgnął do nowej młodej pani, obsikał wszystkie krzaczki, tylko troszkę piszczał za ciotką, ale będzie dobrze :)[/quote] Zazdroszczę nowej młodej pani. Rocky, wiem, że ty z panią i pani z tobą będziecie szczęśliwi. Tak się cieszę, psie w moim typie, któremu domu dać nie mogłam. Kochaj panią, pieseczku. Rany boskie, ryczę! Quote
rita60 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Badz szczesliwy piesku:multi:,tak długo czekałes na ten domek. Quote
nata od jadzi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a Rockuś teraz zaprasza na wątek swojego eks-współlokatora, który jeszcze musi chwilkę poczekać... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26505 Quote
anovip1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :loveu:Mój cudowny, ukochany Rokula:loveu: Cieszę się,że ktoś tego niesamowitego psiaka zauważył i pokochał. Jest cudownym psiakiem o ogromnym ,gorącym sercu:loveu: Swojej pani odwdzięczy się przywiązaniem najprawdziwszą miłością i oddaniem:lol: Rokuniu, :loveu:powodzenia skarbie. Quote
Ayia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Super!!! wrescie sie psiak doczekal :cool3: a beda nowe zdjecia? :cool3: Quote
Recommended Posts