Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie...tralalala, tralalala, możemy sobie pośpiewać ze szczęścia...
Nie uwierzycie, ale Rocky nie pojedzie do Morii, Jutro Rokuś pojedzie do swojego własnego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

katya napisał(a):
Jola, no i po co od razu wygadałaś? Chciałam je trochę pomęczyć ;)

:multi::multi::multi:hura tak sie ciesze,wreszcie sie doczekałes piesku:multi::multi::multi:
katya:mad:przeciez wiesz,ze mam nadcisnienie;)

Posted

Jak miałam nie wygadać, jak to takie święto? Przecież Rocky miał już z nami zostać do końca, żaden dobry człowiek się nim nie interesował...A tu taka niespodzianka, i domek wydaje się wspaniały...

Posted

[quote name='jola od jadzi']Jak miałam nie wygadać, jak to takie święto? Przecież Rocky miał już z nami zostać do końca, żaden dobry człowiek się nim nie interesował...A tu taka niespodzianka, i domek wydaje się wspaniały...[/quote]
Ale beda jakies informacje i foty:roll:

Posted

[quote name='rita60']Ale beda jakies informacje i foty:roll:[/quote]

No to ciotki nie wytrzymały:)
Rita..domek jest z Wielunia pod Łodzią:)
Będą foty, relacje i odwiedzinki:)

Jutro proszę mocno kciuki zaciskać ciotki!!!!Bardzo bardzo mocno!!!!

Posted

Ciotka Moriaaa mi mówiła, że wszystko w porządku, Rokuś w nowym domku, przylgnął do nowej młodej pani, obsikał wszystkie krzaczki, tylko troszkę piszczał za ciotką, ale będzie dobrze :)

Posted

[quote name='katya']Ciotka Moriaaa mi mówiła, że wszystko w porządku, Rokuś w nowym domku, przylgnął do nowej młodej pani, obsikał wszystkie krzaczki, tylko troszkę piszczał za ciotką, ale będzie dobrze :)[/quote]

Zazdroszczę nowej młodej pani. Rocky, wiem, że ty z panią i pani z tobą będziecie szczęśliwi. Tak się cieszę, psie w moim typie, któremu domu dać nie mogłam. Kochaj panią, pieseczku. Rany boskie, ryczę!

Posted

:loveu:Mój cudowny, ukochany Rokula:loveu:
Cieszę się,że ktoś tego niesamowitego psiaka zauważył i pokochał.
Jest cudownym psiakiem o ogromnym ,gorącym sercu:loveu:
Swojej pani odwdzięczy się przywiązaniem najprawdziwszą miłością i oddaniem:lol:
Rokuniu, :loveu:powodzenia skarbie.

• 2 weeks later...