Peter Beny Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kochani czy ktoś się kontaktował z Sylwią ?? Quote
GoniaP Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Tak, Sylwia to wymarzona właścicielka dla Kajana. Ale.... ale jest jeden szkopuł, a mianowicie 1,5 roczny energiczny psiak w domu.... Myślimy. Więcej napisze później, bo muszę zawieźć innego psa do dt. Quote
Sylwia Gd Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='GoniaP']Tak, Sylwia to wymarzona właścicielka dla Kajana. Ale.... ale jest jeden szkopuł, a mianowicie 1,5 roczny energiczny psiak w domu.... Myślimy. Więcej napisze później, bo muszę zawieźć innego psa do dt.[/quote] Dziękuję Ci za te miłe słowa. Bardzo chciałabym stworzyć Kajanowi taki dom, jaki posiadaja moje zwierzaki. Jednak wiemy obie, ze naprawdę trzeba sprawę przemyśleć i zastanowic się w jaki sposób to zrobić. Myślmy więc obie bardzo intensywnie, bo w końcu co dwie głowy to nie jedna, a ja, a własciwie my ( mam na myśli cała rodzinę ) traktujemy sprawę adopcji Kajana bardzo poważnie. Quote
Gonitwa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Bardzo zdrowe i rozsądne podejście do sprawy:) Aż miło się to czyta:) Quote
GoniaP Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Peter Beny']No i już coś wiadomo ??[/quote] Co nagle to po diable... Więc nie, jeszcze nic nie wiadomo i z całą pewnością ten proces musi potrwać. Chodzi przecież o dobro Kajana.. Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 czyżby Kajanek miał mieć domek i swoich ukochanych ludzi? ...:razz: było by wspaniale :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No to my czekamy cierpliwie (w miarę cierpliwie :evil_lol:) ... Quote
GoniaP Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Nie ma na razie jednej konkretnej strony adoptującej, więc jeszcze nie zacierajcie rąk... A wiecie ile osób chciało Kajana na łańcuch??? Normalnie szok :crazyeye: Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='GoniaP']Nie ma na razie jednej konkretnej strony adoptującej, więc jeszcze nie zacierajcie rąk... A wiecie ile osób chciało Kajana na łańcuch??? Normalnie szok :crazyeye:[/quote] na łańcuch ??? :angryy: takich to najchętniej na łańcuch w goracym słońcu bez wody :diabloti: ciekawe czy by się podobało...??? Quote
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nie rozumiem jak można trzymać psa na łańcuchu! Karygodne! Kajanku nie oddamy Cię takim ludziom nie martw się...:) Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Kajanek tylko na taki łańcuszek: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='halbina']Kajanek tylko na taki łańcuszek: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] dokładnie tak Halbinko :evil_lol: w zadnym innym tak ładnie nie bedzie wyglądał ;) Quote
supergoga Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Znów miałam tel i gg w sprawie Kajana. Wrrrrr. I jak nasz piękny, czy już cos się wyjasniło. Quote
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Zainteresowanie nim ogromne, ale bez rezultatu.... Quote
Sylwia Gd Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Zainteresowanie nim ogromne, ale bez rezultatu....[/quote] Dobry rezultat wymaga........ czasu. Wszystkim nam zależy na Kajanie i odpowiednim dla niego domku. Quote
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiem, rozumiem:) Znajdzie się ten wymarzony domek:) Jestem tego pewna! Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 wszyscy wierzymy w dobry, ba najlepszy domek dla Kajana i tylko do takiego może trafić ten cudny psiak :loveu: więc Kajnku na pierwszą spacerek :Dog_run: Quote
Anashar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote]Od: Ewa <[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]> Treść: Na Waszej stronie znalazłam informacje o 9-miesięcznym owczarkiem niemieckim, który aktualnie jest pod opieką p.Agaty. Proszę o udostąpnienie kontaktu z ta Pania Ewa [/quote] Skontaktujecie sie z tą Panią?;) Quote
elapieczus1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :oops: :oops: :oops: dawno tu nie zaglądałam przepraszam Kajanku :oops: :oops: :oops: widzę że sprawa nabiera tempa ale rzeczywiście wszystko trzeba spokojnie przeanalizować mizianko dla naszego ulubieńca:) Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 witaj Kajanku :loveu: cioteczki dobrze czarują :ghost_2: najlepszy domek dla Ciebie szykuja...:loveu: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cuś się dzieje widzę...:p Oby znalazł się najlepszy z najlepszych domeczków dla Kajanka!!! Goniu, czy Państwo ode mnie się odzywali??? :roll: Quote
ruda76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 czy adopcja chłopaka jest nadal aktualna? Zgłosiłs ie do mnie domek , ludzie poszukuja owczarka młodego , do dyspozycji dom wewnatrz i na zewnatrz:razz: Quote
Recommended Posts