Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Sylwia to wymarzona właścicielka dla Kajana. Ale.... ale jest jeden szkopuł, a mianowicie 1,5 roczny energiczny psiak w domu.... Myślimy. Więcej napisze później, bo muszę zawieźć innego psa do dt.

Posted

[quote name='GoniaP']Tak, Sylwia to wymarzona właścicielka dla Kajana. Ale.... ale jest jeden szkopuł, a mianowicie 1,5 roczny energiczny psiak w domu.... Myślimy. Więcej napisze później, bo muszę zawieźć innego psa do dt.[/quote]

Dziękuję Ci za te miłe słowa. Bardzo chciałabym stworzyć Kajanowi taki dom, jaki posiadaja moje zwierzaki. Jednak wiemy obie, ze naprawdę trzeba sprawę przemyśleć i zastanowic się w jaki sposób to zrobić. Myślmy więc obie bardzo intensywnie, bo w końcu co dwie głowy to nie jedna, a ja, a własciwie my ( mam na myśli cała rodzinę ) traktujemy sprawę adopcji Kajana bardzo poważnie.

Posted

[quote name='Peter Beny']No i już coś wiadomo ??[/quote] Co nagle to po diable... Więc nie, jeszcze nic nie wiadomo i z całą pewnością ten proces musi potrwać. Chodzi przecież o dobro Kajana..

Posted

Nie ma na razie jednej konkretnej strony adoptującej, więc jeszcze nie zacierajcie rąk...
A wiecie ile osób chciało Kajana na łańcuch??? Normalnie szok :crazyeye:

Posted

[quote name='GoniaP']Nie ma na razie jednej konkretnej strony adoptującej, więc jeszcze nie zacierajcie rąk...
A wiecie ile osób chciało Kajana na łańcuch??? Normalnie szok :crazyeye:[/quote]

na łańcuch ??? :angryy:
takich to najchętniej na łańcuch w goracym słońcu bez wody :diabloti:
ciekawe czy by się podobało...???

Posted

[quote name='halbina']Kajanek tylko na taki łańcuszek: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

dokładnie tak Halbinko :evil_lol:
w zadnym innym tak ładnie nie bedzie wyglądał ;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Zainteresowanie nim ogromne, ale bez rezultatu....[/quote]

Dobry rezultat wymaga........ czasu. Wszystkim nam zależy na Kajanie i odpowiednim dla niego domku.

Posted

wszyscy wierzymy w dobry, ba najlepszy domek dla Kajana i tylko do takiego może trafić ten cudny psiak :loveu:
więc Kajnku na pierwszą spacerek :Dog_run:

Posted

:oops: :oops: :oops: dawno tu nie zaglądałam przepraszam Kajanku :oops: :oops: :oops: widzę że sprawa nabiera tempa ale rzeczywiście wszystko trzeba spokojnie przeanalizować mizianko dla naszego ulubieńca:)

Posted

czy adopcja chłopaka jest nadal aktualna?
Zgłosiłs ie do mnie domek , ludzie poszukuja owczarka młodego , do dyspozycji dom wewnatrz i na zewnatrz:razz: