asiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Tahoma][B] witaj piekny Kajanku :loveu: [/B][/FONT] [B][FONT=Tahoma][/FONT][/B] Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='GoniaP']Niestety nie dzwonił do mnie...[/quote] Ja otrzymałam od niego maila, że wszystko jeszcze sobie przemyślą i będą się kontaktować z Tobą jeszcze w tym tygodniu. A więc trzymamy kciuki!!! Cudny Kajanku, do góry!!! :multi: Quote
GoniaP Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [img]http://upload.miau.pl/3/12940.jpg[/img] [img]http://upload.miau.pl/3/12942.jpg[/img] Quote
elapieczus1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 chyba wszystkim odwiedzającym skradł serce:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ziutka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Racja...racja, jest przepiękny, teraz tylko odpowiedni domek dla Kajanka trzeba znaleźć :roll: to będzie super przyjaciel na całe życie, cudny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Peter Beny Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No to hopaj na pierwszą :loveu::loveu::loveu: Quote
Sylwia Gd Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Powiedzcie mi prosze, jak ta Śliczność znosi towarzystwo innych psów?? Pytam bo jestem szczęśliwą posiadaczką parterowego domu z ogrodem, ale jednocześni posiadaczką owczarków szkockich. Jeden z nich to już 13-stoletni weteran na zasłużonej emeryturze, a drugi to 1,5 roczny wesołek. Od trzech miesięcy mieszka z nami 8-letni kocur Kuki - którego adoptowaliśmy ( jego wątek znajduje się nadal na forum ). Zdjęcia rodzinki również;) . Podaję mój numer gg 5839851, w celu przeprowadzenia bardziej szczegółowej rozmowy, bo takie sprawy wymagają tego. Pozdrawiam. Quote
martabukato Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kurde kocham tego pieska normalnie :DD ślicznotek szkoda ze tak daleko bo ja wlasnei szukam pieska;( Quote
asiak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kajanek cieszy się powodzeniem no,no,no :lol: to ja na dobranoc Kajanka podniosę na pierwsza stronke :multi: może jeszcze jakiś domek się zakocha...:loveu: Quote
wanda szostek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pies śliczny. Pilnujcie, aby nie trafił do hodowcy. Quote
Sylwia Gd Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Chętni są i teraz czekają na odzew;). Jeśli miałoby to przyspieszyć kontakt, to podaję numer telefonu : 691 124 759 i czekamy....... Quote
Justysia i Grześ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale się dzieje :lol: Czekamy trzymając kciuki na jakieś pozytywne informacje :lol: Quote
Recommended Posts