Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie to jednak czytac nie potrafia. W opisie wyraxnie podałam, we wszystkich ogłoszeniach, kontaklt w sprawie Kajana do Goni emailowy, a ja wisze na telefonie i stale komuś od nowa tłumaczę. I nawet słysze czasem niezłe warczenia, że nie potrafie odpowiedziec i podac informacji i wydać psa, sprzedać, skasowac i przywieźć. Kurcze już nie wiem.Wrrr

Posted

[quote name='supergoga']Ludzie to jednak czytac nie potrafia. W opisie wyraxnie podałam, we wszystkich ogłoszeniach, kontaklt w sprawie Kajana do Goni emailowy, a ja wisze na telefonie i stale komuś od nowa tłumaczę. I nawet słysze czasem niezłe warczenia, że nie potrafie odpowiedziec i podac informacji i wydać psa, sprzedać, skasowac i przywieźć. Kurcze już nie wiem.Wrrr[/quote]
A ja natomiast jestem atakowana drogą mailową i na gg, ale telefonu nie miałam żadnego ;)

Posted

Pewnie że nie miałas, bo niby skąd. Wyczytałam, że mam dać adres emailowy i gg - i tak dałam. To Twojego telefonu nikt nie ma. A moje są z racji posiadacza kont w portalach o dlatego dzwonią.
Czy mam dopisać Twój telefon.

Dziś m.in. dzwoniła bardzo zdesperowana pani z Kupsprzedaj. Nie wiem czy pisała do Ciebie. I jeszcze dwie osoby ale jakieś niewyraźne, więc nie wiem skąd. I ktos pisał do mnie gg, ale nie odpisał jak napisałam o kontakcie do Ciebie.

Posted

[quote name='elapieczus1']nie było mnie troszkę i już myślałam że mamy nowy domek a tu nici :(więc hop do góry[/quote] Jest kilku poencjalnych chętnych, ale niczego pochopnie robić nie będziemy. Trzeba czasu, by wszystko dokładnie sprawdzić.

Posted

Goniu, wszystko już wysłałam i myślę, że Sławek wkrótce się z Tobą skontaktuje w sprawie Kajanka. ;)
Trzymam mocno kciuki, a Kajanek do góry Ślicznoto!!! :loveu:

Posted

[quote name='Hakita']Goniu, wszystko już wysłałam i myślę, że Sławek wkrótce się z Tobą skontaktuje w sprawie Kajanka. ;)
Trzymam mocno kciuki, a Kajanek do góry Ślicznoto!!! :loveu:[/quote] Niestety nie dzwonił do mnie...
Dziś z Agatą byłyśmy na wizycie adopcyjnej u przemiłych ludzi. Niestety jeszcze przez jakiś czas mieszkają na poddaszu starej willi, a strome schody nie są dla Kajanka.
Jestem pod jego ogromnym wrażeniem. To przepiękny i przemiły psiak. Na moich oczach bawił sie z trzylatkiem, mniejszym od niego samego....
Jest w dobrej kondycji, jednak tylne nóżki są widocznie słabsze i sie plączą troszkę jak chodzi i kolebią jak stoi... Najlepszy byłby dla niego parterowy dom z ogrodem i pełno miłości... Takiego domu szukamy.

Posted

Dopiero dzisiaj trafiłam na wątek Kajanka ale mamuś...........jaki On piękny :crazyeye: :crazyeye: i taki kochany :loveu: skacz na góre kochany, niech Cię wszyscy zobaczą.