Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

28 kwietnia,koło szczekocin (slaskie) znajoma jadąc samochodem zauwazyla malego pieska przywiazanego lancuchem do drzewa! Sunia w wieku około 3 miesięcy, bedzie malym pieskiem (ok. 10 kg) Dziewczyna, ktora ja znalazla niestety nie moze jej adoptować :-( :-( Suczka została zaszczepiona na Parwowiroze, Nosówke, Zakaźne zapalenie watroby dokladnie 9.05 i 6 .06 ma miec nastepna dawke. Byla odrobaczona. Ogolnie zdrowa, wabi sie Sunia, rasa mieszana, kolor biszkoptowy. Jest bardzo żywiołowa, potrafi chodzic na smyczy i tolerowala bez problemu w mieszkaniu kota. Obecnie znajduje sie w Zawierciu i szuka PILNIE domu :-( Jezeli nie znajdzie nowego opiekuna bedzie musiala trafic do schroniska :-( Kto pomoze znalesc Suni nowy dom?

Posted

Sunia wszystkim dziękuje za pomoc!!! Znalazła nowy domek i już dzisiaj do niego pojechała!!! STRASZNIE sie ciesze, ze udalo jej sie tak szybko :multi: :multi: :multi: DZIEKUJEMY!!!

Posted

Napisałam, bo przeczytałam pierwszy post...
"Talagio, dlaczego i kiedy grozi tej małej biszkopcinie schronisko? pozdrawiam! halbina"
Ale już po chwili odetchnęłam z ulgą! :multi: :multi: :multi:

Posted

Talagia napisał(a):
Sunia wszystkim dziękuje za pomoc!!! Znalazła nowy domek i już dzisiaj do niego pojechała!!! STRASZNIE sie ciesze, ze udalo jej sie tak szybko :multi: :multi: :multi: DZIEKUJEMY!!!

:loveu: :multi: :loveu: :multi:
HURA!

możemy prosić o więcej szczegółów ? :)

i... czy będą zdjęcia z nowego domku? :) :evil_lol: :cool3:

Posted

Po psine zgłosiła się dziewczyna, ktora zobaczyła ją na ogłoszeniu. Jej rodzicom dopiero co umarł piesek i byli ZACHWYCENI biszkoptową sunią.
Mieszkają w tej samej miejscowosci, co dziewczyna, ktora znalazła suczke, wiec mysle, ze kontakt sie nie urwie. Obiecali wysłać jej zdjęcia :)