Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ja coś słyszałam, że chyba Mariusz coś wie... albo mi się pokręciło coś... Ale to jego trza by spytać na FB, mailu, tel.[/QUOTE]
Do hoteliku w sobote pojechal TAJ.Mariusz z Dorota wzieli na siebie wszystkie koszty.Tyle wiem.

Posted

agat21 napisał(a):
Ile potrzeba miesięcznie na hotel?

Dla dużego pieska hotel kosztuje miesięcznie około 400 zł :roll:

kejciu napisał(a):
co u Orionka?

agat21 napisał(a):
Jak powyzej?

Orion jest super pieskiem, akceptuje psy i koty :loveu: Jest łagodny. Tylko domku nie widać :shake:

Posted

kejciu napisał(a):
i ja zaglądam...ale widzę nic się nie dzieje :(
na jaki hotelik zbierane są pieniądze?jaki miesięczny koszt?ile brakuje?

ponawiam zapytanie - w pierwszym poście jest informacja że zbieracie pieniądze na hotelik - jak obecnie wyglądają finanse Orionka?ile brakuje i do jakiego hoteliku zostanie zawieziony w przypadku zebrania kwoty ( jakiej wysokości?? ) - co u Orionka słychać?to że jest łagodny już wiemy :) czy przyjmuje jakieś leki?czy Orionek jest po kastracji?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Może zadzwońcie do Pani Joli :)

Pytam osobę która założyła wątek - jeśli nie potrafi odpowiedzieć na zadane pytania niech napisze - a wtedy zadzwonię - watek założony jest chyba w celu aby pomóc psiakowi - ale jesli każdy dogomaniak miałby dzwonić i pytać p. Jolę która i tak ma tyle spraw to chyba łatwiej napisać jeśli się coś wie prawda?aby nie musiała każdemu tłumaczyć -a jak inni maja pomóc jak na wątku zero informacji?ja za wątek odpowiedzialna nie jestem więc publicznie zadałam pytanie i mam prawo oczekiwać odpowiedzi - jak wszyscy na wątku się pojawiający

czy w razie jakich kolwiek deklaracji ktoś jest odpowiedzialny za prowadzenie finansów na tym wątku?

Posted

kejciu napisał(a):
i ja zaglądam...ale widzę nic się nie dzieje :(
na jaki hotelik zbierane są pieniądze?jaki miesięczny koszt?ile brakuje?

niżej to była odpowiedź

paros napisał(a):
Orionek szuka tymczasu albo hoteliku, jeżeli uda się zebrać na hotelik

kejciu napisał(a):
ponawiam zapytanie - w pierwszym poście jest informacja że zbieracie pieniądze na hotelik - jak obecnie wyglądają finanse Orionka?ile brakuje i do jakiego hoteliku zostanie zawieziony w przypadku zebrania kwoty ( jakiej wysokości?? ) - co u Orionka słychać?to że jest łagodny już wiemy :) czy przyjmuje jakieś leki?czy Orionek jest po kastracji?

Nie rozumiem po co robisz zamieszanie?? Domyśl się dlaczego nie widzisz informacji o finansach.....
Ponad miesiąc temu, kiedy Orion był jeszcze w lecznicy pilnie szukaliśmy dla niego tymczasu lub niedrogiego hoteliku (gdyby były deklaracje). Za tydzień miał opuścić lecznicę. Został założony ten wątek ale nikt nie zaoferował pomocy ani tymczasu ani deklaracji na hotelik.
Co do kastracji to informacja jest w pierwszym poście.
Orion został wykastrowany zanim opuścił we wrześniu lecznicę.

Posted

Zazwyczaj jak pisze się że pies zbiera na hotel - jest informacja na jaki i jakiej kasy potrzebuje osoba która wątek założyla?skoro jest prośba o deklaracje...
Nie sieję zamieszania - pomagam Fundacji Znajdki nie tylko finansowo - więc mam prawo zapytać co dzieje się z konkretnym psem który jest pod opieką Fundacji - czy to coś złego?
Sama też przecież dopytujesz o losy innego psa z Fundacji Znajdki więc nie rozumiem...

podrzucam Oriona :)

Posted

agat21 napisał(a):
Czyli Orionek w przytulisku?
Hotelik byłby wskazany z powodu psychiki Orionka - jeśli dobrze rozumiem?

W związku z tym, że nie było żadnych deklaracji dla Oriona a psa trzeba było zabrać z lecznicy, Oriona trzeba było zabrać do przytuliska. Po przegrupowaniu psów Orion przyjechał do przytuliska, gdzie występuje problem. Orion musi przechodzić przez pomieszczenie, w którym znajduje się Fiona, a ona napada na Oriona. Orion jest grzecznym pieskiem, bardzo czystym. Lubi psy i koty. Gdyby znalazł się w domku tymczasowym nie byłby psem problematycznym. Do człowieka jest otwarty.
Jeżeli chodzi o hotelik (gdyby były deklaracje na jego opłacenie) to musielibyśmy szukać miejsca w takim hoteliku, gdzie Orion przebywałby w ocieplonym pomieszczeniu. Orion ma chore stawy i kiedy mieszka na dworze to przestaje chodzić.

• 1 month later...
Posted

W zagonieniu na innych wątkach i wśród spraw życia codziennego zapomniałam o Orionku..
Jak on się miewa? Jak jego stawy? W styczniu mogłabym zadeklarować jakąś kwotę niewielką kwotę (20-30zł) na jego utrzymanie w ewentualnym hoteliku - czy ktoś się dorzuci?

Posted

Orion jest w przytulisku ;) Gdy musiał być zabrany z lecznicy nie było żadnych deklaracji, a wiadomo, że na ulicy go Pani Jola nie zostawi .. :( Coprawda utrudnia to trochę wypuszczanie psiaków, bo musi zamknąć jednego, który Orionka nie akceptuje żeby ten mógł iść na dwór, ale jakoś Pani Jola daje rade, bo innego wyjścia nie ma. Najlepiej byłoby szukać od razu DS, a kwotę, którą chcesz przekazać można przekazać na karmę dla niego jakby więcej osób się zrzuciło. Bardzo by to pomogło. :)

Posted

[quote name='agat21']OK, przekażę kasę na jego karmę. Pod koniec miesiąca powinnam mieć jakieś "zasilenie" na koncie :D
Poproszę o numer konta, na jakie wpłacać[/QUOTE]

Nr.konta w 1 poscie.Dziekujemy:loveu:Dopisz,ze dla Oriona.

• 2 weeks later...