Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uprzejmie zawiadamiam, że [B]paros[/B] gra dla Oriona na mojej loterii
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250900-***-Lotto-z-Plusem-***-na-karmę-i-leczenie-staruszków-w-BDT-***-do-22-lutego[/URL]

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rozi']Uprzejmie zawiadamiam, że [B]paros[/B] gra dla Oriona na mojej loterii
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250900-***-Lotto-z-Plusem-***-na-karmę-i-leczenie-staruszków-w-BDT-***-do-22-lutego[/URL][/QUOTE]

dziekujemy Jolus:loveu:

Posted

paros napisał(a):
W okolicy kręgosłupa pojawił się guzek. Po badaniach, zgodnie z zaleceniem weta Orion dostał steryd długo działający i codziennie dostaje zastrzyk przeciwbólowy. Za 4-6 tygodni (koniec lutego) rtg i badania - zobaczymy czy jest poprawa, co z guzem, czy jest bez zmian czy rośnie ... zostanie podjęta decyzja co do dalszego działania.
Może trzeba będzie umówić się na wizytę do neurochirurga ( do dr Sterny).

agat21 napisał(a):
Co słychać o Orionka? Jak się czuje?

Orionek :loveu: bierze leki i czuje się raz lepiej raz gorzej. Jak wcześniej wspomniałam, pod koniec lutego powtórzymy prześwietlenie kręgosłupa i w zależności od wyniku będzie podjęta dalsza decyzja. Orionek bardzo potrzebuje wsparcia na badania i leczenie :modla::modla:

rozi napisał(a):

Trzymajcie kciuki za Orionka :thumbs: :thumbs:

Posted

agat21 napisał(a):
Trzymaj się skarbusiu, nie dawaj się chorobie.
Niedługo jakiś grosik znowu przeleję

Dziękujemy :lol: Orionek dzielnie się trzyma i jesteśmy dobrej myśli

Niestety nic nie wygrałam na loterii :shake: