sharka Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 no patrz, a ja usiadłam do kompa taka potargana ;) pozdrowienia dla Ufy :D Quote
Agata69 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Bazarek przygotowałam, pomóżcie dobre kobiety. http://www.dogomania.com/forum/topic/144342-karnawa%C5%82owe-i-%C5%9Bwiateczne-sukienki-i-bluzki-sam-szyk-na-psy-z-w%C5%82oc%C5%82awka-do-1012/?p=15937137 Quote
Agata69 Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Spiesze donieść , że Lusia vel Elza vel Ufa jada gówna ludzkie a potem nimi wymiotuje w domu. Z tego powodu zamówiłam a dzisiaj nabyłam preparatat Dolwit cayenne Koprofagia Stop zjadaniu odchodów. Luśka gównojad. Quote
mar.gajko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Musiałaś tak publicznie?? Wszytskim?? Od razu?? Żeby biedna, jak przeczyta, to depresji dostała. Nie mogłaś delikatnie na PW. Cichutko. Quote
Agata69 Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Trzeba nazywać fakty po imieniu. Gównojad. Quote
jola&tina Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Protestuję przeciwko obrażaniu Elzy!!!!!! Quote
mar.gajko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Protestuję przeciwko obrażaniu Elzy!!!!!! Zrobimy manifestację przeciwko obrażaniu. Quote
Gusiaczek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 oj Ufciu, cioteczka nie da buzi... :megagrin: Miałam ten sam problem z moim suczem ..... dostawała Rumen Tabs i żwacze. Rumen Tabs najtaniej w sklepach internetowych, ja kupowałam w e-pies.pl (połowa ceny sklepu i u weta) Poprawa spora (ale nie mam pewności, czy oparłaby się pokusie, gdybym jej nie pilnowała). Jednak już nie szuka tego dobra z obłędem w nosie i oczach. Ufa pewnie ma zaburzona florę bakteryjną, co nie dziwi po tylu latach bezdomności i jedzenia co popadnie. Jest kilka przyczyn takich upodobań... Może podawać Lakcid - chyba najtańszy z tego typu preparatów. Gównojad, to nie obraza, to fakt ;) :megagrin: Quote
mar.gajko Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 I pomogło? Hmmm, nie pożywiamy się niestosownie? Quote
Agata69 Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Jeszcze nie dostała. Zamieszanie przedświateczne, nie mam czasu podrzucić im tego srodka. Quote
Gusiaczek Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Jeszcze nie dostała. Zamieszanie przedświateczne, nie mam czasu podrzucić im tego srodka. szkoda .... Quote
Agata69 Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 No to się wyrobiłam. Chyba. Moze nie wszystko będzie takie jakbym chciała , ale dołożyłam starań. Chciałabym podzielić sie z Wami ... rybą po grecku i winem. To ważna dla mnie ryba, bo pierwsza w życiu, a wino włoskie, wyjątkowo smaczne. Chciałabym złożyć życzenia świąteczne wszystkim życzliwym mi ludziom. Moim rodzinom adopcyjnym, kolegom i koleżankom z Chemika, cudownej grupie angielskiej z Greenwich, wszystkim którzy robią cokolwiek dla zwierząt, włocławskim weterynarzom, rewelacyjnym, dowcipnym i empatycznym dziewczynom z portalu Dogomania, mojej kochanej byłej klasie IVBH i obecnej I GB oraz ich rodzicom, mojemu kochanemu Mikołajowi i jego cudownej rodzinie, mojej córce , która jest dla mnie inspiracja i motorem do zycia, Oli, która JEST juz tyle lat, sasiadom z Piaseczna, Krzyśkowi za wszystko, wszystkim innym , których nie wymieniłam, a którzy życzliwie zjawili sie na mojej drodze. Niech wam sie darzy, kochani. Quote
jola&tina Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Agata, jeżeli Ty masz tylu przyjaciół, których powyżej wymieniłaś, to nie wiem czego Ci jeszcze mogę życzyć. Tylko zdrowych i radosnych Świąt, bo reszta jest Ci już dana. PS. Rybka wyśmienita, spróbowałam. Wina nie próbowałam, bo nie umiem otworzyć. Quote
Agata69 Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Elza pozdrawia. Ma chyba jakieś kłopoty jelitowe, bo zdarza jej się posrać w domu. Trzeba by zrobic jej jakies badania. Musze o tym pomysleć póki nie chodze do pracy i mam więcej czasu. Quote
Gusiaczek Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 a może zmiana diety? czy dostaje kurczaka? wiele psów, w tym moja sunia, mają regularną biegunkę po, wydawałoby się, dobrym kurczaczku .... nasza wetka zwróciła na to uwagę, bo jej psiaki tak reagują i wielu pacjentów cóż, nafaszerowane antybiotykami i diabeł wie czym jeszcze karmione Ufiątko, spokoju jelit ci życzę :) Quote
mar.gajko Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pewnie krew trzeba zrobić, albo Pańcio przekarmił światecznie. Quote
jola&tina Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Szczęśliwego Nowego Roku dla Elzy, p. Krzysia, Agaty i wszystkich fanów naszej ślicznej suni. Quote
Agata69 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Kochani I ja wam źyczę dobrego roku. Bez tylu bied na ulicach i po wsiach. Quote
Agata69 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Kochani I ja wam źyczę dobrego roku. Bez tylu bied na ulicach i po wsiach. Quote
jola&tina Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Co u Elzuni?????? Kłopoty brzuszkowe nadal trwają????? Quote
mar.gajko Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Może się uspokoiło po obżarstwie światecznym. Quote
Recommended Posts