Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak dzisiaj znowu rozmawialam z Sara na jego temat.....taki dobry,ladny,kochany psiak....nadajacy sie do mieszkania,domku,ogrodu,pilnowania,miziania,przytulania....do wszystkiego:(Tyle zainteresowanych osob a jednak dalej nic:(Z jego pamietnego boksu(pokoiku)gdzie byl Dest,Risza,Dido,Tinus,Egon zostal tylko Dest....moze jemu tez sie poszczesci...;)

• 2 weeks later...
Posted

Mam nadzieje,ze nie trzeba bedzie za niedlugo zmieniac w tytule tego,,mimo KROTKIEGO pobytu"....:(Ostatnio Destowi cos stalo sie z łapka...dokladnie nie wiadomo co..troche na nia utyka...mam nadzieje,ze to nci powaznego..:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asia_Klero']Dzisiaj obserwowalam jego lapke...bylam go pomiziac na wybiegu...ale jest bardzo smutny:(:(No i ta lapka...boli go:(
Co z jego łapką? :(

On jest prześliczny, sama słodycz :)

Posted

nie wiem...chyba musimy chlopaka wziac na przeswietlenie lapki;)ogloszenia hm hm...ja robilam na tych stronkach na ktorych zawsze robie:Pale to juz baardzo dawno wiec pewnie sa nieaktualne;)Mozesz zrobic:)