sara_rokitnica Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 to ja w tym poście będę zbierać wszystkie deklaracje (kto i po ile) :) Quote
Mysia_ Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 deklaracje wpłat i wszystkie najważniejsze informacje na temat Desta powinny znaleźć się w pierwszym poście! aby każdy kto tu wejdzie nie musiał przeszukiwać wątku. Oczywiście trzeba porozsyłć link do Deścika na PW... Ostatnio rozsyłałam, ale niestety z marnym skutkam :roll: bo nadal tu cichutko.... Quote
togaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Asia_Klero']Gdyby dałoby sie cos zrobic nasza pani weterynarz napewno wszystko by powiedziala i zrobila by mu pomoc.Mamy do niej pelne zaufanie.[/quote] Widać,jesteś jeszcze b.młodą osobą bo ce****e cię ufność do ludzi..:razz: Pożyjesz - zobaczysz.... Mysia! podpytaj... Nawet gdyby Deścik znalazł sie u Murki,to na lekach prawdopodobnie byłby do końca życia.... Dwa z moich psów mają problemy ze stawami i nigdy,ale to nigdy nie polegałam na opinii jednego lekarza. Mało tego,to ja wychodziłam z propozycjami zastosowania leku,o którym oni nie słyszeli albo slyszeli mało....!/np.lek zagraniczny,nie rejestrowany w PL,/ A jak Metacam nie działa, to może zapytać ...co w zamian..? Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 dobra to wszystkie deklaracje pozbieram w 1-szym poście ale na razie nawet nie ma czego zbierać :P Quote
Asia_Klero Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nie mow mi jaka jestem osoba i niech cie to nie interesuje.Ufam jej i przykro mi,ze ty ludziom nie ufasz...Pytałysmy pani Wet z Mysia(MYSIA JUZ PISAŁA),ze operacja to jedyne wyjscie dla Desta i pani weterynarz przepisała metacam wiec nie zamierzamy podwazac jej kompetencji..wiemy,ze on wie co robi,zna sie na tym swietnie i to jest wlasnie zaufanie do niej.Wiemy,ze wszystko co robi robi dobrze i gdyby mogła zrobic cos jeszcze napewno by zrobila! Quote
Mysia_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Jesli chodzi o naszą Panią wet to też mam do niej zaufanie, chyba nieznam wspanialszej osoby niż ona ;) Quote
togaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cóż powiedzieć...? cieszę sie że Descik ma wspaniałą opieke wet. i że skomplikowany zabieg ortoped. wykona fachowiec w osobie schroniskowego weta. Tylko zazdrościć...! Quote
Mysia_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='togaa']Cóż powiedzieć...? cieszę sie że Descik ma wspaniałą opieke wet. i że skomplikowany zabieg ortoped. wykona fachowiec w osobie schroniskowego weta. Tylko zazdrościć...![/quote] Jesli nie wiesz kto zajmuje się naszymi schroniskowymi psiakami to raczej daruj sobie tego typu komentarze. Do tego własnie weta jeździ wiele osób z całej Polski. Quote
sara_rokitnica Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 to nie jest "jakiśtam schroniskowy wet"... ta Pani przyjeżdża do nas specjalnie ze swojej lecznicy. jest u nas raz w tygodniu więc raczej schroniskowym wetem jej nazwać nie można... wg. większości ludzi którzy u niej leczą swoje zwierzęta jest to najlepszy wet w mieście o ile nie jeszcze lepszy więc nie wiem czy w tym momencie ta ironia w Twoich słowach jest na miejscu... możesz zobaczyć jaka w jej lecznicy jest kolejka od pierwszych minut otwarcia- ja tam wczoraj czekałam chyba godzinę na swoją kolej mimo że byłam tam o 9:15 i zwierzaki przyjmowane są w 3 pomieszczeniach równocześnie... samo to chyba świadczy o poziomie wiedzy tamtejszych weterynarzy... no ale nie można nikogo zmusić żeby myślał inaczej- widocznie żeby przekonać się że to na prawdę złoty człowiek musiałabyś ją poznać osobiście... Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jeżeli potrzebny jest bardzo pilnie DT:roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 qrczę strasznie dużo chcą za dobę... Mysia co o tym sądzisz?? Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Najwyżej napiszę czy może byc mniej powinni troszkę spuscic cene:roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 to poczekajmy co inni na to... myślę że jakby ta cena tak dosyć spadła to moglibyśmy spróbować jakoś się zebrać... acha zapomniałabym- poprosiłam o wpisanie Deścia na listę oczekujących w hoteliku u Murki... w razie czego zawsze można się z tego wycofać... Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A więc tak napisałam w sprawie niższej kwoty i dostałam taką odpowiedźŁ Oczywiscie ze sie zgadzam, moze Pani byc spokojna. Jesli chodzi o cene to rozumien, rowniez sie zgadzam, sama wiem jak to jest w dziesiejszych czasach. Prosze o telefon, chcialabym bowiem powiedziec Pani gdzie dokladnie mieszkam i dowiedziec sie kiedy i na ile czasu chce Pani pozostawic psiaki u mnie. ps. Saro_rokitnico wysle Ci numer kom. na PW;) Quote
sara_rokitnica Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 dzięki dostałam :) postaram się tam zadzwonić jeszcze dzisiaj ale nie wiem czy mi się uda (czeka mnie jeszcze wizyta u weta...)- jak nie to zadzwonię jutro i dopytam o szczegóły :) naprawdę wielkie dzięki :loveu: oczywiście od razu dam Ci znać jeśli uda się ustalić niższą kwotę :) Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ok,jeżeli udałby się załatwic niższą kwotę to byłoby wspaniale:loveu: Pani pisała że może zaopiekowac się 2 średnimi psami więc jeżeli Dest by na to pozwolił to może udałoby się załatwic również jakiemuś drugiemu pieskowi tam DT lub jakiejś suczce wysterylizowanej:loveu: Wysłałam Pani maila z informacjami jakie koszty są w hotelu u Murki: mały piesek 8 złoty a duży 15 no i ta Pani odpisała mi właśnie to: Oczywiscie ze sie zgadzam, moze Pani byc spokojna. Jesli chodzi o cene to rozumien, rowniez sie zgadzam, sama wiem jak to jest w dziesiejszych czasach. Prosze o telefon, chcialabym bowiem powiedziec Pani gdzie dokladnie mieszkam i dowiedziec sie kiedy i na ile czasu chce Pani pozostawic psiaki u mnie. Więc może zgodziłaby się na takie kwoty jak u Murki:loveu: Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Myślałam teraz nad tym że jeżeli udałby się zniżyc koszty to może lepiej by było od razu zabrac do DT 2 psiaki ze schroniska w Zabrzu? Np. Destusia i jeszcze jakiegoś np Dżezi,wysterylizowana: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64612 lub: Pola (poz.1058 ) mieszka na wybiegu, a w schronisku jest od 15 lipca 2000 roku, to przesympatyczna i kontaktowa suczka, lubi inne psy, jest bardzo łagodna. Oczywiście jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterlizowana Ja pomogłabym w opłacaniu DT. Mogę porobic bazarki ponieważ mam dużo niepotrzebnych już rzeczy. Quote
sara_rokitnica Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 no można by nad tym pomyśleć :) u nas w schronisku na pewno znalazłby się psiak który potrzebuje DT... :roll: przedzwonię tam jutro bo dzisiaj już nie mam siły a i tak musiałabym dzwonić od mamy- jutro sobie zasilę konto to będę dzwonić :) Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Mysia_ napisał(a):A skąd ta Pani jest? z Bydgoszczy z Fordonu Quote
sara_rokitnica Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 próbowałam tam się przed chwilą dodzwonić ale nikt nie odbiera- spróbuję jeszcze raz za jakąś godzinę czy coś koło tego... może gdzieś wyszli na pewien czas :roll: Quote
Asia_Klero Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To sprobuj.....Oczywiscie okazalo sie ze fundacje odpisywaly a ja nic nie dostałam(poczta na onecie!;/)napisalam teraz z wp...ale wlasciwie nikt mi nic konkretnego nei napisał poza np.Odpowiedzialam na maila na poprzednia poczte;/tylko jedna fundacja ForAnimals napisała,ze nie ma mozliwosci przetrzymania Desta ale pani napisała,ze popyta i zobaczy co da sie zrobic:) Quote
sara_rokitnica Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 dzwoniłam tam i Pabu nie chce wziąć Desta na DT bo ona oferuje to tylko dla psów którzy mają właściciela... wiecie- na zasadzie że właściciel wyjeżdża i zostawia jej psa na jakiś czas aż wróci... żeby oddawał go do niej zamiast do hotelu... Quote
Recommended Posts