Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ostatnio straszne zamieszanie z tym jest... Wczoraj rano na lecznicę musiały pojechać dwa psiaki, dzisiaj rano Sandra z kierowca miała jechac do Sośnicy po naszą Awanturę i tak w kółko coś wypada, może uda się na jutro coś załatwić :roll:

• 1 month later...
Posted

Asia_Klero napisał(a):
Myszko co z tym Destem?????Teraz to juz nie sa przelewki to powazna sprawa..KIEDY JEDZIE NA LECZNICE?

jest umówiony na jutro na 9 rano.

Posted

no to będziemy czekać na jakieś wieści...
poszperałam w wątku i pozbierałam w jednym poście ogłoszenia Deścia (2-gi post na pierwszej stronie) bo widziałam że już wcześniej o tym mówiliście i nawet zostałam postraszona pałką :evil_lol:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
no to będziemy czekać na jakieś wieści...
poszperałam w wątku i pozbierałam w jednym poście ogłoszenia Deścia (2-gi post na pierwszej stronie) bo widziałam że już wcześniej o tym mówiliście i nawet zostałam postraszona pałką :evil_lol:

Widać, że przemoc na Ciebie nie działa...:)

Posted

sara_rokitnica napisał(a):

poszperałam w wątku i pozbierałam w jednym poście ogłoszenia Deścia (2-gi post na pierwszej stronie)

czas najwyższy :eviltong:

Posted

ja już dzisiaj Ci mówiłam wygląda to nieciekawie :-(
Zwrodnienie stawu łokciowego... Znalazłam o tym trochę w necie, zacytuję podsumowanie "Zwrodnienie stawów jest chorobą, cały czas sie rozwija. Każdego dnia proces chorobowy nasila się, zmainy zwrodnieniowe sa coraz większe, zwiększa sie także ból. Nie potrafimy zatrzymać tego procesu, możemy go jedynie spowolnić i co najważniejsze - zlikwidować ból. Dzięki temu zwierzeta mogą poruszac sie bez cierpienia i cieszyć sie życiem przez kilka dobrych lat" tekst z tej strony http://www.vetserwis.pl/zwyrodnienie.html . Moe poczytac więcej ;)