Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam zarezerwowane miejsce u Murki dla Tyskiej Zuli, ale ona nie pojedzie :-(, gdyz nikt poza mna nie zadeklarowal pomocy finansowej, a ja calej kwoty co miesiac niestety pokrywac nie dalabym rady. To miejsce u Murki jest dla malego psa, bo bedzie przebywal w domu. Jaki jest Descio duzy? Moze jest wystarczajaco maly zeby jechac zamiast Zuli, wtedy nie czekalby w kolejce...

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Dest jest sredni wiekszy....tak za kolana troche...no i wydaje sie wiekszy bo puchaty ale olbrzymem nie jest:)

Zapytam TZ-ta Murki, ale czy mozecie mi podac jego wage tak mniej wiecej (Descia oczywiscie nie Murki TZ-ta:evil_lol:)?

Posted

Mysia_ napisał(a):
i jak tam sprawy Deścia? Sabinka, pytałaś?

Wlasnie przed chwila wyslalam PM mezowi Murki w sprawie Deścia. Nie chcialam im zawracac wczesniej glowy, bo im sie urodzila coreczka (chyba przedwczoraj):loveu:.

Posted

Mam dobra wiadomosc w sprawie hoteliku! Cytuje PM, ktory dostalam od meza Murki:

"Witaj. Już jestem pod telefonem - wczoraj mi padł i nie mogłem go podładować. Dest może przyjechać zamiast Zuli,albo jakiś większy pies z Krzyczek, też jedno miejsce na dużego mamy (jest już jedno pomieszczenie w odremontowanych stajniach, właśnie na duże psy), byle w miarę możliwości łagodny."

(o Krzyczkach byla wzmianka, bo tez pytalam)

Komu dac na PM nr telefonu do meza Murki zeby omowic szczegoly?

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Mozesz podac na mnie jak cos698811607....bede tu do srody ale dzwonic mozna..ewentualnie na Mysie692581343;)

Ja mam nr telefonu do meza Murki... Pytalam ktorej z Was go podac zebyscie mogly zadzwonic... ;) Wysle Wam obu ten nr. na PM... :lol: Zadzwoncie do niego prosze...