Asia_Klero Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dest zawsze tak na mnie patrzy tymi ślicznymi oczkami jak idę do schroniska...wierzy,że kiedyś ktoś przyjdzie i powie,,Chce Cię zabrać do domu"... Quote
Mysia_ Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ostatnio dostałam maila w jego sprawie, ale niestety Pani mi nie odpisała :roll: Quote
Asia_Klero Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ehh....a on taki kochany...grzeczniutki....nadaje się wszędzie!Dlaczego dalej musi życ na schroniskowym wybiegu.........:( Quote
halbina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kochany Święty Mikołaju! W tym roku nie proszę Cię o nic dla siebie, tylko o dom dla mojego przyjaciela. On teraz nie ma domu ani kochających go bliskich, a bardzo tego pragnie! Mój przyjaciel także prosi, ale nie może napisać do Ciebie, bo nigdy nie nauczył się pisać. To nie znaczy jednak, że jest gorszy albo głupi. On potrafi bezgranicznie kochać i gotów jest oddać życie za swój dom i swoich bliskich. Jest wierny i lojalny aż po kres swego życia. Mój przyjaciel pies… Dest ze schroniska w Zabrzu... Proszę Cię, spraw, by każdy na świecie dostał to, czego najbardziej potrzebuje! Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Święty Mikołaj coś słabo działał... :roll: Deścik nie poddawaj sie ;) Quote
Asia_Klero Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dest czeka...moze na gwiazdkę się uda.....:( Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 oby... :roll: To przecież śliczny psiak :loveu: Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja bardzo kocham Descia ale tu potrzebny jest domek:(Kto przygarnie sliczniucha... Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 przecież to prześliczny psiak, musi ktoś go w końcu wypatrzeć :roll: Quote
Asia_Klero Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Tylko dlaczego tak dlugo to trwa...zawsze go l;udziom polecam...do domu...do pilnowania....nawet do mieszkania...ale wszyscy chwiel na niego popatrza i ida dalej:(A to taki sliczny,kochany psiak:( Quote
Asia_Klero Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 NIKOGO TU NIE MA?!!Prosze was...nie zapominajcie...nie w swieta Quote
Asia_Klero Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Przynajmniej jedna Halbina o Tobie pamieta:( Quote
halbina Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 pamiętam! i wyprowadzę na szczyt, choć na chwilę... Quote
Mysia_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 pamiętamy, pamiętamy, ale to za mało :-( Quote
Asia_Klero Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Chociaz to mozemy dla niego zrobic....moze go ktos zauwazy jak bedzie u gory:(:( Quote
Recommended Posts