Moli@ Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Melcia jest naprawdę bardzo wesołą panienką :) .... nie lubi aparatu :( Quote
dreag Posted January 3, 2019 Author Posted January 3, 2019 Dostałam dziś zdjęcie pewnego faceta... Pamiętacie? ;) 3 Quote
Tyśka) Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Pamiętamy:) Melcia faktycznie nie lubi aparatu... ale działamy :) Ma dużo pobrań telefonu.https://www.olx.pl/oferta/kochaj-mnie-ja-cie-nie-zostawie-mini-owczarek-melcia-CID103-IDwGFgT.html https://www.olx.pl/oferta/serduszko-u-twoich-stop-kochana-nieduza-melcia-CID103-IDtopaw.html Quote
dreag Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Dnia 4.01.2019 o 00:10, Tyś(ka) napisał: Melcia faktycznie nie lubi aparatu... ale działamy :) Ma dużo pobrań telefonu. Dzięki za ogłoszenia, u mnie też miała mnóstwo, ponad tysiąc, a telefonu rzeczywistego ani jednego :( Moli@, śnieżne panny w pięknej szacie :) Quote
Moli@ Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 48 minut temu, dreag napisał: Dzięki za ogłoszenia, u mnie też miała mnóstwo, ponad tysiąc, a telefonu rzeczywistego ani jednego :( Moli@, śnieżne panny w pięknej szacie :) Piękne, mądre, kochane a nikt ich nie chce :( Śniegu dosypuje nadal... Wczoraj wieczorem zastanawiałam się czy nie wprosić się na herbatę (przeczekać blokadę drogi do domu), jak to ja... trafiłam na wypadek, może czytałaś na onecie. Trasa miała być zablokowana na około 5 godzin (dwóch pieszych przechodzących drogę potrąciła osobówka a potem tir przejechał jednego z nich). Policja sugerowała objazd przez Michałowo :(. Zdecydowałam się jechać przez Supraśl + 14 km lasem. Ufff udało się ,) Quote
dreag Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Było "się wpraszać", siedzieliśmy w chałupie :) , o wypadku nie czytałam. Quote
Moli@ Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 2 godziny temu, dreag napisał: Było "się wpraszać", siedzieliśmy w chałupie :) , o wypadku nie czytałam. Zdecydowałam jechać do sierściuchów ,) czekać kilka godzin nie miało sensu tym bardziej że warunki pogodowe nie były dobre ... niestety drugi mężczyzna zmarł w szpitalu Quote
Moli@ Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 20kg suchej karmy od dreag dla psiaków Dzięki :) Quote
Tyśka) Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Dodałam ostatnie zdjęcie do ogłoszenia Melci... Oj Meluniu, gdzie Twój domek? :( Quote
dreag Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Wieści z domów :) Ptyś -"Jest przekochany i uwielbia wygody" Henio - "Henio w swoim żywiole. Najkochańszy leniuch na świecie. Nie nie przepada za psim towarzystwem, ma kumpla Leona, reszcie pokazuje ząbki". Pani zastanawia się za kumpelą dla Heniutka, bo za pól roku przeprowadzają się do dużego domu. Kumpela Heniutkowi znana ;). Wam też. 3 Quote
Tyśka) Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ostatnio myślałam co słychać u Henia - i mam odpowiedź jak na zawołanie :) Quote
Moli@ Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 11 godzin temu, dreag napisał: Wieści z domów :) Ptyś -"Jest przekochany i uwielbia wygody" Cudny Ptyś :) Mądry kochany piesek... Cytat Henio - "Henio w swoim żywiole. Najkochańszy leniuch na świecie. Nie nie przepada za psim towarzystwem, ma kumpla Leona, reszcie pokazuje ząbki". Pani zastanawia się za kumpelą dla Heniutka, bo za pól roku przeprowadzają się do dużego domu. Kumpela Heniutkowi znana ;). Wam też. Słodki Heniutek :) "Kumpela Heniutkowi znana" to Melcia? :) Quote
Moli@ Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 13 minut temu, dreag napisał: Myślą, myślą o Melci... Super! :) Quote
Tyśka) Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 3 godziny temu, dreag napisał: Myślą, myślą o Melci... :) :) :) Quote
Moli@ Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Kupiłam Julci środek przeciw kleszczom w pipecie AMFLEE dla psów olbrzym pow. 40kg - 16,20zł (paragon na wątku Dianki) Rozliczymy się przy okazji, nie wpłacaj na konto Mela zabezpieczona, w maju wymienię obrożę (ma w zapasie) Quote
dreag Posted February 15, 2019 Author Posted February 15, 2019 Ok, tylko mi przypomnij potem ;) Quote
Moli@ Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 36 minut temu, dreag napisał: Ok, tylko mi przypomnij potem ;) Przypomnę :) Quote
Moli@ Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Mokradełko to Melcia w kąpieli ,) Koleżeństwo nie ma prawa podglądać Melci ,)..., zębiska niczego sobie niezadowolona.... ale polecenia wykonuje migiem. 1 Quote
Recommended Posts