pikola Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Nic Marysiu,nic.:-( Widze tylko emotionke jak rozwala komputer. Quote
Marysia R. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Jejku bardzo mi przykro ale nie wiem jak to zrobić żebyś zobaczyła:roll: Szczególnie, że ja sama widzę zdjęcie i link też mi działa. Może ktoś potrafi pomóc?:help1: Quote
TZmestudio Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Marysia O.']Jejku bardzo mi przykro ale nie wiem jak to zrobić żebyś zobaczyła:roll: Szczególnie, że ja sama widzę zdjęcie i link też mi działa. Może ktoś potrafi pomóc?:help1:[/QUOTE] a ja widzę zdjęcie. Może to było chwilowe????:confused: TZmestudio Quote
AlfaLS Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja też widzę, może spróbuj na innej przeglądarce? Ja mam Chrom i jest ok. Quote
pikola Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Widze,widze Ksiezniczke:multi:I te ocka kochane widze:loveu: Jak sobie pieknie lezy Malenka:loveu:Moli caluje Twoje ocka i nosecek:loveu: [IMG]http://i.ebayimg.com/00/s/NTIzWDcwMA==/z/PhcAAOxyWiRSNfbc/$T2eC16VHJGoFFvM0Mh,TBSNfbby%21q%21%7E%7E48_20.JPG[/IMG] Quote
pikola Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Faktycznie to musialo byc chwilowe.Dziwne.. Kiedy Moli jedzie? Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Chyba pod koniec tygodnia... A dziś jedziemy razem do doktorów :) Quote
Marysia R. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Cieszę się, że zdjęcie już widać;) Tak, Moli pojedzie w czwartek albo piątek (jutro będę wiedziała, zależy czy Panu uda się wziąć urlop na piątek czy na poniedziałek). A dziś wspólna wizyta u weta, tak jak napisała Nutusia:lol: Quote
Marysia R. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Mestudio, zapomniałam o jednej rzeczy. Czy moglibyście wysłać to zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę? Będę musiała je przekazać Państwu. Edited September 16, 2013 by Marysia O. Quote
pikola Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Moli to sprawuj sie grzecznie u p.doktora:lol: Moli dostanie czip,czy tak? Quote
Marysia R. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) [quote name='pikola']Moli to sprawuj sie grzecznie u p.doktora:lol: Moli dostanie czip,czy tak?[/QUOTE] Tak, dostanie:) Edit: pikola wpłynęło na moje konto 50zł dla Moli, bardo dziękuję:loveu: Edited September 16, 2013 by Marysia O. Quote
Marysia R. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Molisia już po wizycie u weta, zaczipawana, zaszczepiona i z wyjętymi szwami:) Troszkę się stresowała ale nie tragicznie. No i poznałyśmy CUDNĄ kocią tymczasowiczkę Nutusi:lol: Quote
pikola Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Brawo Moli!Kochana Dziewczynka:loveu: Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Bardzo była dzielna, bo Doktory się trochę nad nią jednak poznęcali (szczególnie przy zdjęciu szwów, że o grubaśnej chipowej igle nie wspomnę!!!!) Za to potem miała atrakcję i poznała lecznicową kocią bandę. Wyraźnie była onieśmielona ;) Słodziak z niej wielki, to fakt :) Quote
Marysia R. Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 No i już wiemy - Moli pojedzie do domu w czwartek wieczorem:multi: Quote
Ellig Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Marysia O.']No i już wiemy - Moli pojedzie do domu w czwartek wieczorem:multi:[/QUOTE] Brawo, bardzo się cieszę:) Quote
pikola Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) [quote name='Nutusia']Bardzo była dzielna, bo Doktory się trochę nad nią jednak poznęcali (szczególnie przy zdjęciu szwów, że o grubaśnej chipowej igle nie wspomnę!!!!) Za to potem miała atrakcję i poznała lecznicową kocią bandę. Wyraźnie była onieśmielona ;) Słodziak z niej wielki, to fakt :)[/QUOTE] Czyli do kotkow tez ok? No poprostu Pies idealny:loveu: Moli kochana wiem co musialas przezyc,ja tez nie cierpie igiel,nawet cieniutkich.. Edited September 17, 2013 by pikola dopisek Quote
pikola Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Marysia O.']No i już wiemy - Moli pojedzie do domu w czwartek wieczorem:multi:[/QUOTE] Juz w czwartek.. Marysiu zrobisz zdjecia,na pozegnanie? Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Zapomniałyśmy jeszcze z Marysią napisać, że dr Traczyk odmłodził Molisię. Zajrzał tu i tam i orzekł "2 lata to jest maks" ;) :) Quote
Marysia R. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Odebrałam dzisiaj od listonosza zaświadczenie o szczepieniu, dziękuję:) Quote
Marysia R. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Tak:) Chciałam je przypiąć do książeczki co by się nie zgubiło ale niestety ostatnio kiedy wyszłam z domu to psy unieszkodliwiły zszywacz więc będę się musiała obejść bez przypinania:evil_lol: Quote
Ellig Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='pikola']Juz w czwartek.. Marysiu zrobisz zdjecia,na pozegnanie?[/QUOTE] Tak prosimy o zdjęcia:) Quote
Nutusia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jak coś, to u nas jest zszywacz - trzymany pod kluczem w Tomkowym pokoju ;) Quote
Recommended Posts