Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted

[quote name='Makila']Dogo07, nie wiem czy pamiętasz, ale to chyba od ciebie kiedyś odbierałam klatkę?[/QUOTE]

Tak już wiem KIm jesteś :) :).

Posted

Podsumowując:
jest szalony plan uratowania Trzech psiaczków:
1) Niusi
2) płaczka jamnisia tymczasowo zwanego Fiziem
3) Kudłatej Pchełki

[B]Myślicie że damy radę ?![/B]

Posted

Gdybym zrobiła ogłoszenia ,jakie namiary podac do kogo? Np. Pchełce. Bardzo mnie zauroczyła. wziełabym ją ,ale nie wiem ,jak zareaguje mój rezydent ,choć on lubi takie Pchełki. Nie wiem tez, jaki ona ma stosunek do kotów/? Mam dwa.

Posted

My nawet nie wiemy czy kudłata to Pchełka czy Pchełek :(.
Tylko żal jej strasznie.
Ogłoszenia też nie wiadomo jak robić, bo nic nie wiemy dosłownie o psince.

Posted

[quote name='ranias']czy ta cała trójca psia ma szansę na dt?[/QUOTE]
Kurcze ,tu problem. Nic nie wiadomo. Zapadła mi w serce ta Pchełeka-Pchełek

Posted

[quote name='ranias']czy ta cała trójca psia ma szansę na dt?[/QUOTE]

Dziewczyny myślą żeby zabrać wszystkie trzy malizny :(.
Tylko by trzeba je rozlokować w dt czy hotelikach.
Jutro by sie chyba wszystko rozstrzygnęło.

Posted

Dzięki za zaproszenie, Dogo07.Podeślij konto.Wyślę dla Kudłatej Pchełki 30 zł.Nieważne czy to on, czy ona.Możesz uderzać, do mnie częściej, a szczególnie, jak chodzi o staruszki, bo szczeniaki zawsze znajdą domek i jakoś za nimi, nie przepadam.Jeżeli chodzi o stałą, to mogę wysyłać co miesiąc, ale mniej i boję się takich deklaracji, bo mam ich już trochę.Na swoim terenie też łapię, przetrzymuję i szukam domu.Od marca mam 3 adopcje, dwa koty i jeden pies.Na stałe też dokarmiam.Przymierzam się teraz do adopcji staruszki z psitula i serce boli, że nie można więcej.

Posted

[quote name='Syla']Dzięki za zaproszenie, Dogo07.Podeślij konto.Wyślę dla Kudłatej Pchełki 30 zł.Nieważne czy to on, czy ona.Możesz uderzać, do mnie częściej, a szczególnie, jak chodzi o staruszki, bo szczeniaki zawsze znajdą domek i jakoś za nimi, nie przepadam.Jeżeli chodzi o stałą, to mogę wysyłać co miesiąc, ale mniej i boję się takich deklaracji, bo mam ich już trochę.Na swoim terenie też łapię, przetrzymuję i szukam domu.Od marca mam 3 adopcje, dwa koty i jeden pies.Na stałe też dokarmiam.Przymierzam się teraz do adopcji staruszki z psitula i serce boli, że nie można więcej.[/QUOTE]

Syla - bardzo dziękuję :). I za dobre słowa :loveu:. Zaraz wyśle pw. I miło że jesteś z nami, bo razem zawsze raźniej i weselej i wspólnie osiągnięta radość bardziej cieszy :).

Posted

Gdyby sie nic nie znalazło ,ZARYZYKUJĘ WYRZUCENIE MNIE Z DOMU i wezmę ta maliznę. Mam nadzieję,że dobre cioteczki pomogą w ewentualnych leczeniach i troche w karmie? Nie chcę nic wiecej. Ktoś mówił o transporcie w stronę Ślaska .Ja mieszkam blisko Olkusza.Czesto na jagody jeżdziłam tam.

On,ona jest niewiele większy od tego garnka.

Posted

[B]POTRZEBNY NA JUTRO TRANSPORT DO KRAKOWA - bo dziewczyny wyciągną trzy psiaki i co z nimi mają zrobić ???!!![/B]
Ja już dzisiaj będę dostępna tylko pod tel. i jutro do 16/17ej też.

Posted

[quote name='Dogo07'][B]POTRZEBNY NA JUTRO TRANSPORT DO KRAKOWA - bo dziewczyny wyciągną trzy psiaki i co z nimi mają zrobić ???!!![/B]
Ja już dzisiaj będę dostępna tylko pod tel. i jutro do 16/17ej też.[/QUOTE]
Ktoś pisał o transporcie,ale może na fb? nie pamiętam.

Posted

[quote name='Javena']Gdyby sie nic nie znalazło ,ZARYZYKUJĘ WYRZUCENIE MNIE Z DOMU i wezmę ta maliznę. Mam nadzieję,że dobre cioteczki pomogą w ewentualnych leczeniach i troche w karmie? Nie chcę nic wiecej. Ktoś mówił o transporcie w stronę Ślaska .Ja mieszkam blisko Olkusza.Czesto na jagody jeżdziłam tam.

On,ona jest niewiele większy od tego garnka.[/QUOTE]

Javena , jasne że pomożemy w kosztach Pchełki Kudłatki.
Dziękujemy :).

Posted

Transport załatwiony- za zwrot paliwa- missiaa wyciąga i zawozi psiaki do dt:)
Wszystko zorganizowane:) Jutro trzy biedy wyruszają z Olkusza:)Wisiałam na telefonie pół wieczoru ale chyba wszystko dograne:)
Ta czarna mała sunia chyba pojedzie do Myszkowa ale nie jestem pewna, tak mi mówiła Magda , mama missi.

Posted

Ciotki kochane, ma zapytanie o asta z Olkusza, ktoś chce mu pomóc i pyta o płeć, zachowanie... Czy będąc tam jutro możecie sie dowiedzieć?
" "naprawde chcialabym pomoc ale tez niechce narobic sobie klopotow zwlaszcza ze nie mam mozliwosci odizolowania psow a moj jest naprawde fajny,lubi sie bawic ale do czasu az go drugi nie zaatakuje."

Za cała trójkę trzymam kciuki z całych sił.