piescofajnyjest Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 ja tez dziekuje za zyczenia; Wesolych Swiat i pomyslnosci w 2014 zycze:) Quote
pajda67 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [IMG]http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/07/crechenoel05ve8.gif[/IMG] [COLOR=#800000][SIZE=4]SPOKOJNYCH ŚWIĄT!!!!!! POWODZENIA W NOWYM ROKU!!!!!!! [SIZE=2][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][/SIZE][/SIZE]Dziękujemy za życzenia. Quote
danka1234 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [INDENT] [B]WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT[/B] [IMG]http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel26.gif[/IMG] [/INDENT] Quote
Bogusik Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [B]Zdrowych,spokojnych i spełnienia nadziei świąt...[/B] [IMG]http://www.kartki.tv/kartki/11/1/d/1081.gif[/IMG] Quote
Onaa Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Serdecznie dziekujemy za wszystkie życzenia i pozdrawiamy Świątecznie. R. z Gracją i Ninem Quote
Figunia Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 To rowniez tutaj podziekuje za zyczenia swiateczne. I zycze pomyslnej odmiany losu. Zdrowia i optymizmu! Pieknie jest, gdy ludzie sa solidarni... Quote
Onaa Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 :) Dzisiaj miałam tel o Grację , pani wypytała mnie o wielkość suni i .. tyle. nO nic czekamy na ten właściwy telefon. Quote
Javena Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Dogo07']:) Dzisiaj miałam tel o Grację , pani wypytała mnie o wielkość suni i .. tyle. nO nic czekamy na ten właściwy telefon.[/QUOTE] Ale, już jakies światełko jest.:) Zrobiłabym Niusi ogłoszenia ,ale nadal nie wiem ,jaki kontakt podac. Quote
Onaa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Tak się bawimy - Gracja w akcji z Ninem. [IMG]http://images61.fotosik.pl/505/a702d0d853bf3a67.jpg[/IMG] A tutaj ukradliśmy pani wekę :evil_lol:. [IMG]http://images62.fotosik.pl/507/83ba7851c9f3c88d.jpg[/IMG] Quote
ewu Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) Renatko może ogłoszenia dla Niusi zrobić na dt w którym jest sunia. Spytaj czy się zgodzi. Oczywiście Pani musiałaby uprzedzić o wizycie pa i umowie. Dt sunię zna i może szczegółowo o niej opowiedzieć, Edited December 29, 2013 by ewu Quote
Onaa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Witaj Ewu :). Zapytam dt Niusi, chociaż nie lepiej żebyś Ty miała nad tym pieczę ? Quote
Ada-jeje Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Dogo07']Witaj Ewu :). Zapytam dt Niusi, chociaż nie lepiej żebyś Ty miała nad tym pieczę ?[/QUOTE] jak osoba ktora nie jest z psem na co dzien, moze cos przekazac chetnym na adopcje, to nie zabawka, tylko zywa istota, ktora zachowuje sie roznie a to wlasnie wie potencjalny DT. Quote
ewu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Dogo07']Witaj Ewu :). Zapytam dt Niusi, chociaż nie lepiej żebyś Ty miała nad tym pieczę ?[/QUOTE] Renatko chętnie ale ja nic nie wiem o Niusi, co mam mówić ludziom? Jaka ona jest, jakie ma zwyczaje... Quote
ewu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ja zadbam o zorganizowanie wizyty pa i dopilnuję całej reszty ale o suni raczej niech porozmawia obecny Opiekun. Quote
Ada-jeje Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='ewu']Ja zadbam o zorganizowanie wizyty pa i dopilnuję całej reszty ale o suni raczej niech porozmawia obecny Opiekun.[/QUOTE] liczymy na to, ze bedzie to przeprowadzone rzetelnie a nie tak jak z sterylka, na ktora byla kasa a dopiero my ruszylismy sprawe, bo chyba Tobie sie zapomnialo. Quote
Onaa Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Różnie jest z tymi rozmowami w sprawie psiaka, np ja wole rozmawiać na temat moich podopiecznych z potencjalnymi domkami, poza tym to ja decyduję o ds, a nie dt, ale to każdy tak robi według swojego uznania:). Quote
Mysza2 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [INDENT] [B]Dziewczynki proszę zajrzyjcie do staruszka biedaka, którego zgarnęłyśmy dzisiaj z ulicy :-(:-(:-([/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Du%C5%BCy-starszy-misiu-bardzo-prosi-o-sta%C5%82e-deklaracje-na-hotelik-%21-chocia%C5%BC-5-z%C5%82/page3"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-z%C5%82/page3[/URL] [/INDENT] Quote
ewu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [SIZE=4][B]Ada-jeje Nic mi się nie zapomniało. Byłam ponad miesiąc poza granicami kraju bez internetu. Powiadomiłam Dogo07 o tym ,że mnie nie będzie, wysłałam pieniądze , tyle mogłam. Przykro mi czytać takie niegrzeczne i bezzasadne uwagi!!!!! [/B][/SIZE] Quote
ewu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) [B]Chciałam wyjaśnić,że obiecałam telefonicznie Dogo07 ,że pomogę Jej w opiece nad Niusią ponieważ dowiedziałam się , jaką Dogo07 ma sytuację. Rozmawiałam przed moim wyjazdem. Nie ja wyciągałam Niusię,kibicowałam jej jak wiele Osób na wątku, dołączyłam się do pomocy. Kiedy dowiedziałam się jaką sytuację ma Dogo07 powiedziałam ,że nie zostawię Jej z bez pomocy i przejmę odpowiedzialność za Niusię. Musiałam wyjechać ale wysłałam fanty na bazarek, przesłałam pieniądze. Nie cierpię afer na wątkach ale uważam ,że powinnam napisać jak się sprawy mają.[/B] [B]Ada chyba pomyliłaś pieski!!! Z Olkusza pod moją opieką od początku jest Meffi z połamanymi łapkami. Ma osobny wątek ale też tu o nim sporo pisano. Niusie wzięłam dodatkowo żeby pomóc Renacie( rozmawiałyśmy w listopadzie ok. 15 o ile dobrze pamiętam). Pomagałam zorganizować transport grupy piesków z Olkusza ,m.in. Niusi ale to nie oznacza, że brałam te wszystkie pieski pod swoją opiekę. Moim podopiecznym od początku był Meffi, innym starałam się pomóc bo chyba tak działamy na dogomanii.[/B] Edited December 30, 2013 by ewu Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='ewu'][SIZE=4][B]Ada-jeje Nic mi się nie zapomniało. Byłam ponad miesiąc poza granicami kraju bez internetu. Powiadomiłam Dogo07 o tym ,że mnie nie będzie, wysłałam pieniądze , tyle mogłam. Przykro mi czytać takie niegrzeczne i bezzasadne uwagi!!!!! [/B][/SIZE][/QUOTE] [B]psy trafily na DT I PDT juz 30 sierpnia, wiec w/g mnie prawie 3 miesiące bylo dosc czasu na przeprowadzenie sterylizacji[/B], [B]uwazam moja uwage za zasadna, zwlaszcza ze sunia miala kase na sterylizacje, a byla oglaszana do adopcji bez sterylizacji. Przykro czytac cos takiego od osoby ktora zlozyla deklaracje posredniczyc w opiece nad sunia. [/B] Quote
ewu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='Ada-jeje'][B]psy trafily na DT I PDT juz 30 sierpnia, wiec w/g mnie prawie 3 miesiące bylo dosc czasu na przeprowadzenie sterylizacji[/B], [B]uwazam moja uwage za zasadna, zwlaszcza ze sunia miala kase na sterylizacje, a byla oglaszana do adopcji bez sterylizacji. Przykro czytac cos takiego od osoby ktora zlozyla deklaracje posredniczyc w opiece nad sunia. [/B][/QUOTE] Ada ja się zobowiązałam telefonicznie w listopadzie. Wcześniej aktywnie pomagałam w organizowaniu transportu dla wielu Olkuszaków , Niusi też. W tej chwili Niusia potrzebuje wsparcia finansowego , które ja muszę zorganizować bo to właśnie obiecałam Renacie. Zapraszam Cię do miłej współpracy jeśli oczywiście chcesz pomóc suni:) . Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='ewu']Ada ja się zobowiązałam telefonicznie w listopadzie. Wcześniej aktywnie pomagałam w organizowaniu transportu dla wielu Olkuszaków , Niusi też. W tej chwili Niusia potrzebuje wsparcia finansowego , które ja muszę zorganizować bo to właśnie obiecałam Renacie. Zapraszam Cię do miłej współpracy jeśli oczywiście chcesz pomóc suni:) .[/QUOTE] dziekuje za wyjasnienie, dopilnowalam sterylizacji a elik zorganizowala termin, transport do weta. na tym etapie moja pomoc sie konczy, kazdy z nas ma swoje cele ktore realizuje. Suni potrzebny jest dobry tekst do ogloszen, i do domu z mala. Quote
ewu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='Ada-jeje']dziekuje za wyjasnienie, dopilnowalam sterylizacji a elik zorganizowala termin, transport do weta. na tym etapie moja pomoc sie konczy, kazdy z nas ma swoje cele ktore realizuje. Suni potrzebny jest dobry tekst do ogloszen, i do domu z mala.[/QUOTE] W takim razie ja również bardzo dziękuję:):):) Z Elik rozmawiałam , ale jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję Wam za pomoc :):):) Quote
Recommended Posts