Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawda? Do twarzy Jej z Kajulkiem ;)

Czy znalazłby się dla Kajtusia jakiś "schowek" na czwartek, żebym nie musiała obracać dwa razy do Warszawy?... Przywiozłabym go w czwartek ok. 8 rano i odebrała chwilę po 16-tej...

Aha, wczoraj za szczepienie zapłaciłam 40 zł - wpisuję w post rozliczeniowy.

Czyli łącznie w lecznicy, za 3 wizyty wyszło 195 zł:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli będę w Warszawie, to zapraszam Kajtka :).
Ale ponieważ nie jest to jeszcze całkiem pewne, więc może zgłosi się "awaryjna przechowalnia", coby potem nie szukać na ostatnią chwilę ;).

Posted

O, to super. Ja oczywiście szukam nadal i mam w zanadrzu dwie opcje. Jedna opcja już wie i staje na głowie, druga opcja jeszcze nie świadoma, że jest opcją :)

Posted

Właściwie powinnam się zamienić w bukmachera i przyjmować zakłady na jakiego psa wyrośnie Kajtuś!
Pani Ewa mi napisała najpierw, że bardzo żałuje, ale rezygnuje z adopcji Kajtola, bo będzie za duży, skoro już teraz waży...10 kg (!!!!), po czym za chwilę wysłała kolejnego maila, że źle doczytała, bo w ogłoszeniu jest napisane, że docelowo powinien ważyć ok. 10-15 kg ;)
Ech, nie ma to jak oddawać do adopcji psa, który już się wielkościowo nie zmieni :)
A wczoraj Kajuś mi napędził strachu, bo niezauważony zakradł się do kotłowni, gdzie chodziła pralka i podczas wirowania... spadł z niej worek z karmą Alutki. Nie wiem ile zdążył wessać w siebie turbo-odkurzacz Kaj, ale niemało, bo wyglądał, jakby połknął balonik! Nie dostał popołudniowej porcji, a wieczorem był gotów zjeść porcję razem z miską i moimi rękami. Weronika musiała go kurczowo trzymać na rękach, żeby reszta mogła spokojnie dokończyć, bo do każdej miski szedł niemal po trupach!

Posted

Wszystko w jak najlepszym porządku. Wczoraj w nocy ktoś zwalił kupsko przy samym łóżku... Smrodek mnie obudził ;) Stawiam na Kajtucha, po tej nadprogramowej złodziejskiej wyżerce :)
Urósł - co widać po objętości, jaką zajmuje w posłanku. Czy i ile przytył zbadamy dziś, bo jedziemy się zaczipować. Zamknięty w dzień w sypialni jest grzeczny, nie łobuzuje i nie sika (!). Nadrabia jak już wrócimy. "Ochrzcił" dywan od Joli :(, kradnie buty, ściąga obrus, "zagryza" nasze sucze, szczeka na Lesia i jest po prostu... przesłodki!
A w czwartek już jedzie...