Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Dostałam inf. od kiyoshi ,że Diunka ma szansę pojechać w ten weekend za 70 zł. Kwota wydaje się całkiem rozsądna. Trzeba tylko zgrać obecność Wojtka ,żeby wyciągnął małą i transport.Zadzwonię dziś do p.Ani i wstępnie omówię co i jak.A potem przekażę nr telefonów Wojtka i tej pani im nawzajem ,żeby mogli dograć szczegóły.Za transport zapłacę ja.

Posted

Świetna wiadomość:) W sobotę będę na przytulisku, więc nie powinno być żadnego problemu, zresztą w niedzielę również. Czekam na informacje.

Dziękuję poker:)

Posted

Rozmawiałam z p.Anią. Da znać w czwartek czy transport w sobotę dojdzie do skutku.
Poprosiłam ją ,żeby oddała kasę za odpchlanie Diunki ,a ja jej zwrócę.

Posted

Dobrze, czekam na informację, z mojej strony wszystko będzie dograne, będę miał jej książeczkę zdrowia, wezmę Diunkę na siebie. Pani w gminie nic o ewentualnych kosztach nie mówiła i myślę, że nie będą chcieli pieniędzy, robią to w ramach umowy z wetem.

Posted

To cudownie,że tak udało się szybciutko załatwić transport.Niech już Diunka jedzie do DT,tam będzie miała wspaniałe warunki i wspaniałych ludzi obok siebie.Niech bidulka zasmakuje normalnego życia.

Posted

Witam po przerwie :)

Wojtku, gdyby coś jednak nie wypaliło z transportem Diunki w sobotę, wyślij mi proszę sms. Tak czy inaczej opcja 1 listopada jest aktualna z tą różnicą, że opiekunem w podróży byłby mój TZ (jego Diunka też poznała).

Cieszę się, że opiekunowie Liska dali znać, co u niego. Szczęściarz z tego Iryska.

Za to ten biedak na zdjęciu wrzuconym przez kiyoshi jest taki przestraszony i smutny aż serce się kraje :(:(

Wojtku, teraz pomęczę Cię pytaniami:
- były jakieś telefony w sprawie adopcji?
- byłeś w przytulisku w ten weekend?
- jak się trzyma Milanek?
- Nora dalej nie chce wyjść poza kojec?

Posted

rutta, fajnie że się odzywasz. W razie gdyby Twój TZ wiózł Diunkę, to może dałabym transporterek dla niej.
Ale mam nadzieję,że dotrze w tę sobotę.

Posted

Witaj Rutta:)
Był tel ws. Apollo, pani prawdopodobnie przyjedzie w sobotęgo obejrzeć , byłem w poprzedni weekend na przytulisku, tak niestety Nora nie chce dalej wyjść z kojca, choc staram sie ją przekonać w ten sposób jak to robiłas ostatnio. Milan cały czas bardzo dobrze, podobnie jak reszta psiaków. Lupus ma wyjechać po 15 listopada.
Nowego psiaka jeszcze nie widziałem, będę w tą sobotę i niedzielę.

Posted

Dzwoniła pani Ania,że Diunka jedzie w sobotę :multi: Da znać Wojtkowi o której będą w przytulisku ,ale mówiła ,że z Łodzi wyjadą ok.12.