Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']No i proszę jaki nam się wątek optymistyczny zrobił ;)
Baaaaaaardzo się cieszę z Lupusa. Ludzie tacy, jak ta Pani wracają wiarę, że ten świat ma jeszcze jakieś szanse na przetrwanie...
Co do Diunki - zgadzam się, że lepiej poczekać tydzień dłużej, ale mieć pewność, że bezpiecznie dotrze do Pokerków.
A Lisek?... Bosssski!
A to zdjęcie mnie po prostu rozwaliło :) "Przestań szczekać, i tak cię nie zaadoptują, bo już mają mnie!" :) :) :)
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-1Jn3ZKzPGME/Ul9086_dx_I/AAAAAAAABDA/C46_MDl9nlk/w677-h508-no/P1010612.JPG[/URL][/QUOTE]

Dokładnie, ta fota jest po prostu rewelacyjna

Posted

[quote name='kiyoshi']Lisek;)
a tak naprawde- IRYSEK:D[/QUOTE]

Mieliśmy pieska Iryska.Dostał takie imię jako kwiatek i słodki cukierek i taki był.

Posted

to ja przedstawię nowego pieska, na stronie gminy wrzucili go z takim zdjęciem i informacją, że ma k. 8-9 m-cy...
będzie musiał biedaczek poczekać na sesję zdjęciową u rutty bo z takim zdjęciem...chyba nawet właściciel by go nie rozpoznał:(

[img]https://lh4.googleusercontent.com/C4LdwJsVw_GgEbk2yC95ySoAI2QGmGpaUtA58mzmO78=w276-h207-p-no[/img]

Posted

Udało się! Iksik ma swój profil w na stronie jednej z jamniczych fundacji :)

[url]http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=928&Itemid=0&Itemid=0[/url]

[B]Tylko jest jeszcze prośba o podanie na kogo ma być kontakt do adopcji i określenie wieku psiaka.
[/B]

Posted

O, super :) Czyli można napisać "osoba do kontaktu: Wojtek i podać mail", tak? A nr tel też można?
No i jeszcze ile tak na oko Iksim może mieć. Ciocia jamnicza ze zdjęcia na oko oceniła go na 2 lata, ale chciałaby to potwierdzić ;)

Posted

[quote name='Wojtek7']Tak, podaj mój adres mail, nr tel. już jest podany w ogłoszeniu. jutro napiszę ile ma lat piesek, będę na przytulisku.[/QUOTE]
[B]
numer tel. i wiek Iksika przesłałam już Natusi na priv...[/B]
podejrzewam, że Iksika i Apollo nie ma już w przytulisku, ponieważ nadal nie dodano ich na stronę gminy (a tu akurat urzędnicy są dość sumienni) ale czekam na potwierdzenie...

Posted

Melduję się po powrocie. Czekamy na Diunkę. U mnie na razie z transportem cisza. A może Wojtek przywiózłby ją do Wrocławia za zwrotem kosztów podróży? Tak teraz mi wpadło to do głowy.
Koszt biletu w obie strony ok.45 zł + za psa chyba 15 zł =60 zł.

Posted (edited)

[quote name='halszka']Widziałam na FB,że pod apelem Kiyoshi o pomoc w transporcie odezwała się Pani.Anna,może coś z tego wyniknie...??[/QUOTE]

Fajnie by było, bo szkoda mi ,że mała siedzi w boksie.
Czy Diunka została odpchlna teraz?

Edited by Poker
Posted

[quote name='Wojtek7']Diunka została odpchlona dzisiaj. Samochodem ok. 200 zł.[/QUOTE]

Bardzo sie cieszę.
200 zł to jednak spora kasa. Zobaczymy co zaproponuje pani z FB. Pociągiem wychodzi najtaniej.

Posted

hmmm...właśnie policzyłam z mega zaokrągleniem- kilometry, cenę paliwa i że auto spala 8l/100km
i wyszło ok. 130zł za tą trasę.....

[B]czy Iksik i Apollo nadal są w przytulisku???????[/B]