Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Dobre wiadomości i oby tak pozostało. A Wam pewnie serce pika.

Za każdym razem, jak dzwonią, to mam mały zawał i najgorsze myśli. :) a oni dzwonią po prostu powiedzieć, jak idą postępy. Super. :)
Posted

Za każdym razem, jak dzwonią, to mam mały zawał i najgorsze myśli. :) a oni dzwonią po prostu powiedzieć, jak idą postępy. Super. :)

Ja mam tak samo, nawet po 5.latach od adopcji.

Posted

Bonsai, czy będziesz w weekend w przytulisku? Jeśli tak, zrób proszę parę ładnych fotek Mikusiowi, temu kudłatemu pieskowi.
Na dogo jest wątek pieska Jogisia, który jest podobny do Mikusia. Chętnych na adopcję Jogisia są 3 domki (domki jeszcze do sprawdzenia). Gdyby były fajne, można byłoby jednemu z nich zaproponować Mikusia ale potrzebne są fotki.
To wątek Jogisia, sama zobacz czy nie jest podobny do Mikusia.

http://www.dogomania.com/forum/topic/147331-jogu%C5%9B-ma-czas-do-25-czerwca-zbieramy-deklaracje-pom%C3%B3%C5%BC-prosz%C4%99/

• Upvote 1
Posted

Zrobię wszystkim psiakom zdjęcia, jeżeli w ogóle pojedziemy do Kalisza, bo mój TŻ chory... :(

Jogiś faktycznie bardzo podobny do Mikusia.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Prawdę mówiąc straciłam rachubę. Przytulisko, adopcje, spacery, kontakt z gminą ogarnia teraz Magda - która jest tam kilka razy w tygodniu, pomaga jej też jej siostra i mama. Adopcje nawet idą ładnie, gmina jako-tako współpracuje (najlepiej współpracuje im się z samym wójtem, który zaangażował się mocno, bierze sobie do serca jej uwagi i dzięki temu warunki psów poprawiają się). Sama wypadłam z obiegu. 

Posted

Spokojnie, te psiaki znam, tych nowych nie. :) jak najbardziej mój nr tel jest ok do tych psiaków.

Ale niestety cisza. :( byl jeden telefon o Raksę wczoraj, ale nic z tego... Myślę czy nie ogłaszać jej na Olsztyn, tak jak Logana...

Posted

Od razu mówiłam, że lepiej na Olsztyn niż na W-wę, gdzie jest miliard ogłoszonych psiaków...

Jeśli masz kontakt z Magdą i wiesz, że potrzebna jest pomoc w ogłoszeniach - daj jej namiary na mnie. Pomogę z tymi nowymi :)

Posted

Wieści od Logana mam, wszystko w porządku u niego. Nadal trochę dzikusuje, jak to on, ale do swoich jest kochany. Śpi z chłopcem w łóżku, bawi się, ma apetyt.

Mam kontakt z Magdą, proszę podaj mi swój e-mail, to jej przekażę, nie ma jej na Dogomanii.

• 1 month later...
Posted

Shaggy będzie mieszkał w domu, w miejscowości Pleszew, fajna rodzina z niemal dorosłymi już dziećmi. :) Przyjechali przygotowani, z całą wyprawką. 

Mam foto, ale ciii ;)

12196302_1081872401857782_16661727786033

Posted

Ojej, jak się cieszę  z tego ,że on   się cieszy. Przy chłopaku widać jaki on mały.

Żyj sobie pieseczku szczęśliwe ze swoją rodzinką.

A może są jeszcze w przytulisku podobne pieski, tak do 8 kg i ok. 5 lat ?