Bonsai Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Dobre wiadomości i oby tak pozostało. A Wam pewnie serce pika. Za każdym razem, jak dzwonią, to mam mały zawał i najgorsze myśli. :) a oni dzwonią po prostu powiedzieć, jak idą postępy. Super. :) Quote
Poker Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Za każdym razem, jak dzwonią, to mam mały zawał i najgorsze myśli. :) a oni dzwonią po prostu powiedzieć, jak idą postępy. Super. :) Ja mam tak samo, nawet po 5.latach od adopcji. Quote
Sara2011 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Bonsai, czy będziesz w weekend w przytulisku? Jeśli tak, zrób proszę parę ładnych fotek Mikusiowi, temu kudłatemu pieskowi. Na dogo jest wątek pieska Jogisia, który jest podobny do Mikusia. Chętnych na adopcję Jogisia są 3 domki (domki jeszcze do sprawdzenia). Gdyby były fajne, można byłoby jednemu z nich zaproponować Mikusia ale potrzebne są fotki. To wątek Jogisia, sama zobacz czy nie jest podobny do Mikusia. http://www.dogomania.com/forum/topic/147331-jogu%C5%9B-ma-czas-do-25-czerwca-zbieramy-deklaracje-pom%C3%B3%C5%BC-prosz%C4%99/ 1 Quote
Bejotka Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 W dodatku i Joguś i Mikuś są jak bracia mojej Koli :) Quote
Bonsai Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Zrobię wszystkim psiakom zdjęcia, jeżeli w ogóle pojedziemy do Kalisza, bo mój TŻ chory... :(Jogiś faktycznie bardzo podobny do Mikusia. Quote
mdk8 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 co nowego u psiaków w przytulisku? Ile psiaków tam teraz jest ? Quote
gluchypies Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 I ja zaglądam, dawno mnie nie było, ale jestem ciekawa co u psiaków. Mam nadzieję, że nie przybyło dużo nowych... Quote
Bonsai Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Prawdę mówiąc straciłam rachubę. Przytulisko, adopcje, spacery, kontakt z gminą ogarnia teraz Magda - która jest tam kilka razy w tygodniu, pomaga jej też jej siostra i mama. Adopcje nawet idą ładnie, gmina jako-tako współpracuje (najlepiej współpracuje im się z samym wójtem, który zaangażował się mocno, bierze sobie do serca jej uwagi i dzięki temu warunki psów poprawiają się). Sama wypadłam z obiegu. Quote
Bejotka Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Jak to wypadłaś, jak Twój nr telefonu podaję w ogłoszeniach?? Quote
Sara2011 Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Bonsai, w ogłoszeniach Felusia też jest Twój nr tel podany. Quote
Bejotka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 A u mnie - Felusia, Shaggiego, Lupusa i Raksy... Quote
Bonsai Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Spokojnie, te psiaki znam, tych nowych nie. :) jak najbardziej mój nr tel jest ok do tych psiaków. Ale niestety cisza. :( byl jeden telefon o Raksę wczoraj, ale nic z tego... Myślę czy nie ogłaszać jej na Olsztyn, tak jak Logana... Quote
mdk8 Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 a masz jakieś wiadomości z domu Logana ? Quote
Bejotka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Od razu mówiłam, że lepiej na Olsztyn niż na W-wę, gdzie jest miliard ogłoszonych psiaków... Jeśli masz kontakt z Magdą i wiesz, że potrzebna jest pomoc w ogłoszeniach - daj jej namiary na mnie. Pomogę z tymi nowymi :) Quote
Bonsai Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Wieści od Logana mam, wszystko w porządku u niego. Nadal trochę dzikusuje, jak to on, ale do swoich jest kochany. Śpi z chłopcem w łóżku, bawi się, ma apetyt. Mam kontakt z Magdą, proszę podaj mi swój e-mail, to jej przekażę, nie ma jej na Dogomanii. Quote
Bonsai Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Wpadłam podzielić się miłą nowiną, że od dziś Shaggy jest już w swoim domku! :) 1 Quote
Poker Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Bomba, wspaniale , wreszcie. A coś więcej o DS? I co słychać w przytulisku? Quote
Mela Jakimiuk Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nareszcie, Boze jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mdk8 Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 o rety :) mam tylko nadzieję ,że to dom taki na zawsze :) Wiadomo co to za dom i ludzie ? Quote
Bejotka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Wpadłam podzielić się miłą nowiną, że od dziś Shaggy jest już w swoim domku! :) Wooow! Co za wiadomość!! :) Quote
Bonsai Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Shaggy będzie mieszkał w domu, w miejscowości Pleszew, fajna rodzina z niemal dorosłymi już dziećmi. :) Przyjechali przygotowani, z całą wyprawką. Mam foto, ale ciii ;) Quote
Poker Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Ojej, jak się cieszę z tego ,że on się cieszy. Przy chłopaku widać jaki on mały. Żyj sobie pieseczku szczęśliwe ze swoją rodzinką. A może są jeszcze w przytulisku podobne pieski, tak do 8 kg i ok. 5 lat ? Quote
Recommended Posts