Bgra Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 to już chyba wszystkie,Iva nie może tam zostać... Quote
Kryzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Bgra napisał(a):to może zacznijmy jakiś bazarek,nie czekajmy,kasa na karmę i zabawki dla Ivy zawsze się przyda,mogę obfocić i podrzucić w paczce ubranka,bo ewentualną wysyłką raczej nie będę w stanie się zająć,mam "małe"urwanie głowy w domku czekam więc na sygnał:) Bgra, bazarek jest możliwy chyba dopiero w momencie, gdyby Iva została odebrana. Pies ma właściciela, więc w tej chwili to raczej odpada. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 DONnka napisał(a):A nie można jej ... no wiecie :scared: Nie da rady, są kamery. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Bgra napisał(a): Na pierwszym zdjęciu widać dokładnie, co dostaje do jedzenia tam gdzie jest teraz.... Płakać się chce....:shake: Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Kochana Bgra... Dziękuję bardzo! Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Chrupki które są w misce są podane przeze mnie. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Marycha35 napisał(a):Może dziadzisko wyjechał gdzieś na wakacje????? Żal cholernie tej suni....:( Tego nie wzięłam pod uwagę, ale może tak być... Pracownicy sąsiedniej firmy mięli zadzwonić , jak będzie u siebie w firmie, ale twierdzą, że na pewno go nie było... Chyba trzeba jeszcze trochę poczekać , aż się zjawi. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 anett napisał(a):zapisuję wątek, niestety najskuteczniejszym sposobem jest uzyskanie zrzeczenia od właściciela również trzymam kciuki za rozmowy! Witam serdecznie na wątku, dziękuję, że zajrzałaś. Niestety na razie sprawa Ivy stoi w miejscu... Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Kryzia napisał(a):Madziakato, a może spróbować skontaktować się z właścicielem telefonicznie? Wprawdzie nie wiem, czy to dobry pomysł - taka rozmowa przez telefon, ale przynajmniej będziesz wiedzieć, czy zechce w ogóle rozmawiać. Ja zawsze mogę wydziergać jakiś bazarek, jeśli będzie taka potrzeba. Telefon wchodzi w grę , bo znam adres i nazwę firmy, więc to nie będzie problem. Ale jeśli nie będzie chciał gadać, to będzie pozamiatane. Wolę chyba jednak, żeby mój mąż z nim pogadał w 4 oczy... On potrafi się z (prawie) każdym dogadać. I będzie (chyba)łatwiej, bo znają się z widzenia(mąż czasem dowozi towar do tej drugiej sąsiadującej firmy)... Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Kryzia napisał(a):Bgra, bazarek jest możliwy chyba dopiero w momencie, gdyby Iva została odebrana. Pies ma właściciela, więc w tej chwili to raczej odpada. O kurczę...A nie ma odstępstw od tej zasady? Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Tak się zastanawiam... Pewnie nie powinno się jej na dzień dzisiejszy szukać domu? Co myślicie? Quote
Bgra Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 madziakato napisał(a):O kurczę...A nie ma odstępstw od tej zasady? trzeba spytać moda:modla:musi być jakieś wyjście... Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Bgra napisał(a):trzeba spytać moda:modla:musi być jakieś wyjście... Ok, a czy ktoś ma wiedzę, jak to zrobić? -jeśli tak baaardzo proszę o wskazówki, ja to zrobię. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Tak jak mi się wydawało, najfajniejszych zdjęć do Bgra nie wysłałam, więc....dosyłam jeszcze z wieeelką prośbą o wstawienie. Hmmm? Może wykupie i opłacę u kochanej Bgra abonament za wstawianie zdjęć i filmików, jak myślicie?:cool3: Quote
Bgra Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 madziakato napisał(a):Ok, a czy ktoś ma wiedzę, jak to zrobić? -jeśli tak baaardzo proszę o wskazówki, ja to zrobię. trzeba spytać moda,może Viris Quote
Kryzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Viris, albo Pianka. Wyjaśnij sytuację, że pies ma właściciela, a Ty go dokarmiasz i czy można w takiej sytuacji zrobić bazarek ? Tylko na co chciałybyście zbierać ? - rozumiem, że w tej chwili tylko na karmę . Podaj również link do wątku. Ja mam fanty na bazarek, tylko i tak w przyszłym tygodniu nie dam rady się za to zabrać. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Kryzia napisał(a):Viris, albo Pianka. Wyjaśnij sytuację, że pies ma właściciela, a Ty go dokarmiasz i czy można w takiej sytuacji zrobić bazarek ? Tylko na co chciałybyście zbierać ? - rozumiem, że w tej chwili tylko na karmę . Podaj również link do wątku. Ja mam fanty na bazarek, tylko i tak w przyszłym tygodniu nie dam rady się za to zabrać. Ok, tak zrobię. Ja zamówiłam jej na razie Chappie(:oops:), jakby się udało na coś lepszego to byłoby super- ja jej zawożę raczej surowe mięsko, jakieś "lepsze"kości(np. schabowe z mięchem do obgryzienia), chrupki zostawiam w misce "do dojedzenia". Jakieś suplementy może dobrze byłoby jej podać? Sama nie wiem... Obroża przeciw insektom, bo jakiegoś kleszcza też na niej wyczułam. Tak na prawdę to Ona nie ma nic.... Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 madziakato napisał(a):Ok, tak zrobię. Ja zamówiłam jej na razie Chappie(:oops:), jakby się udało na coś lepszego to byłoby super- ja jej zawożę raczej surowe mięsko, jakieś "lepsze"kości(np. schabowe z mięchem do obgryzienia), chrupki zostawiam w misce "do dojedzenia". Jakieś suplementy może dobrze byłoby jej podać? Sama nie wiem... Obroża przeciw insektom, bo jakiegoś kleszcza też na niej wyczułam. Tak na prawdę to Ona nie ma nic.... Ale to taka "lista marzeń"- zobaczymy, na pewno nie dam jej być głodnej. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Gdyby ktoś z Was miał jakieś dobre rady- na czym można zaoszczędzić, jakieś wypróbowane np. obroże przeciw insektom, ale nie za 80zł to bardzo będę wdzięczna, będę starała się ją zabezpieczyć. Quote
madziakato Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Choć prawda taka, że najważniejsze będzie ją stamtąd wyrwać, ale na razie nie ma jak:shake: Quote
stzw Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Przenieście ją do innego działu - maja dom ale potrzebują pomocy, czy jakoś tak. nie dawaj psu kości wieprzowych,plizz :-) Quote
Recommended Posts