Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma][COLOR=red][B]Kara szuka domku, pokochaj ją[/B][/COLOR][/FONT] ... :loveu:

a tymczasem Karuniu na pierwszą biegniemy
i domku wypatrujemy...:roll:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MARTYNKA146']śliczna jest :loveu: gdyby nie to co sie stalo juz by byla u mnie ;)
Mam nadzieje ze sie uda[/quote]

Slodka mala dziewczynka.
Wysylam jej zdjecie do pani, ktora stracila sunie staruszke i szuka mlodej ON-kopodobnej .

Posted

[quote name='MARTYNKA146']To nie możliwe :shake:
nikt niechce tego cudeńka?[/quote]

i to wlasnie jest problem..tych cudeniek jest za duzo a ludzi odpowiedzialnych i chetnych na nie wciaz za malo... :roll:

Posted

[quote name='Macho']i to wlasnie jest problem..tych cudeniek jest za duzo a ludzi odpowiedzialnych i chetnych na nie wciaz za malo... :roll:[/quote]

Wzielabym ja chociaz na tymczas skoro nie moze byc u Ani ale niestety przez to co pozostalo w moim domu choc bardzo chce nie moge pomoc :-(

Posted

[quote name='Ania z Bytomia']ja także trzymam kciuki żeby Karusia znalazła w końcu swojego człowieka króry o nią zadba ;)[/quote]

Powiedz mi dokladnie , jaka duza jest Karunia i jaka moze wg Ciebie jeszcze urosnac ?
Dziewczyna chce koniecznie suczke ON-ka lub on-kopodobna, ale nie malucha ale taka , ktora wyrosnie na wiekszego psiaka. Miala swoja ukochana sunie - mix. z kaukazem. W domu jest jeszcze jedna sunia ( starsza juz ) ON-ka.
Domek jest u dziewczyny w Goerlitz ( to na granicy niemieckiej - Zgorzelec ). Z ta dziewczyna pracuje moja kolezanka i to wlasnie ja molestuje ta dziewczyna o sunie.
Wiec, jesli Karunie chcecie wyadoptowac do Niemiec i jesli nie okaze sie ona sunia wielkosci foxteriera, ale nieco wieksza, to w przyszly weekend bedzie jechala na G. Slask Justyna z naszy sunia i bedzie wracala potem zaraz do Wroclawia. Bede mogla ja od niej odebrac.
Jaka decyzja ?
[U]I prosze o informacje na temat rozmiarow suni ( najlepiej tak lopatologicznie - dikad siega jej glowka, kiedy np. siedzi i dokad jej plecki, kiedy stoi ..... przepraszam, to smieszne, ale niestety ze zdjec nie mozna tego wywnioskowac, a nie chce zeby sunia nie spelnila oczekiwan ).[/U]
Domek jest cudowny i bardzo kochajacy .
Przyszla pani spi ze swoimi psiakami i zabiera je ze soba wszedzie , gdzie tylko to mozliwe ( nawet czasem do pracy - a pracuje w hotelu ).
A mieszkaja sobie w domu z ogrodem.

Posted

Miałam nadzieję, że jak zajrzę tu po kilku dniach nieobecności, to Karusia już będzie w nowym domku...:-(
Ale widzę, że pojawiły się jakieś widoki. ;)

Aniu, ja obiecałam, że Cię wspomogę finansowo, ale do tej pory nie miałam jak i nadal u mnie krucho. :shake: Pomimo wszystko postaram się coś wyskrobać w tym tygodniu...;)

Posted

hmmm jakby tu opisać Karusie... :roll: jak stoi to do plecków ma 48 cm (ostatnio mierzyłam), jedno uszko nadal jej staje, nadal ma giętkie ale więcej stoi niż wisi :lol: przedtem tylko dyndało :evil_lol: z głową na stojąco troche ciężko ją zmierzyć bo jest taka żywa że ciężko jej wytrzymać kilka sekund bez ruchu :diabloti: zaraz postaram sie ją zmierzyć.... :roll:

Posted

:cool1: nie da sie dokłądnie zmierzyć, ale z głową na siedząco i na stojąco ma ok 60 cm może odrobine mniej bo ją naciągłam :eviltong: :cool3: dziś mnie nie będzie w domu(jade na poszukiwania nowego większego mieszkania - nie wiem do której także podam swój nr tel 510 77 42 79, email @ [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i gg 263 22 27 jak wróce to odpisze ( aha na gg przeważnie jestem na niewidocznym, więc prosze pisać, jeśli mnie niebędzie odpisze jak wróce;)