asiak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Tahoma][COLOR=red][B]Kara szuka domku, pokochaj ją[/B][/COLOR][/FONT] ... :loveu: a tymczasem Karuniu na pierwszą biegniemy i domku wypatrujemy...:roll: Quote
MartynaP Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 śliczna jest :loveu: gdyby nie to co sie stalo juz by byla u mnie ;) Mam nadzieje ze sie uda Quote
zuziaM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='MARTYNKA146']śliczna jest :loveu: gdyby nie to co sie stalo juz by byla u mnie ;) Mam nadzieje ze sie uda[/quote] Slodka mala dziewczynka. Wysylam jej zdjecie do pani, ktora stracila sunie staruszke i szuka mlodej ON-kopodobnej . Quote
Ania z Bytomia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 ja także trzymam kciuki żeby Karusia znalazła w końcu swojego człowieka króry o nią zadba ;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 i nikt nawet nie zajrzy do Karusi :shake: ona nadal czeka na swojego właściciela... Quote
Tweety Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 śliczna psiczka szuka pilnie domu, schron dla niej to tragedia :shake: Quote
Zalosia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ona nie może trafić do schronu, 26stego, przy wypłacie mogę pomóc finansowo, chociaż tyle Quote
Zalosia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 czy do tego czasu wytrzyma? mam nadzieję, przecież to miód sam i te uszka Quote
MartynaP Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To nie możliwe :shake: nikt niechce tego cudeńka? Quote
Macho Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='MARTYNKA146']To nie możliwe :shake: nikt niechce tego cudeńka?[/quote] i to wlasnie jest problem..tych cudeniek jest za duzo a ludzi odpowiedzialnych i chetnych na nie wciaz za malo... :roll: Quote
MartynaP Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Macho']i to wlasnie jest problem..tych cudeniek jest za duzo a ludzi odpowiedzialnych i chetnych na nie wciaz za malo... :roll:[/quote] Wzielabym ja chociaz na tymczas skoro nie moze byc u Ani ale niestety przez to co pozostalo w moim domu choc bardzo chce nie moge pomoc :-( Quote
zuziaM Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Ania z Bytomia']ja także trzymam kciuki żeby Karusia znalazła w końcu swojego człowieka króry o nią zadba ;)[/quote] Powiedz mi dokladnie , jaka duza jest Karunia i jaka moze wg Ciebie jeszcze urosnac ? Dziewczyna chce koniecznie suczke ON-ka lub on-kopodobna, ale nie malucha ale taka , ktora wyrosnie na wiekszego psiaka. Miala swoja ukochana sunie - mix. z kaukazem. W domu jest jeszcze jedna sunia ( starsza juz ) ON-ka. Domek jest u dziewczyny w Goerlitz ( to na granicy niemieckiej - Zgorzelec ). Z ta dziewczyna pracuje moja kolezanka i to wlasnie ja molestuje ta dziewczyna o sunie. Wiec, jesli Karunie chcecie wyadoptowac do Niemiec i jesli nie okaze sie ona sunia wielkosci foxteriera, ale nieco wieksza, to w przyszly weekend bedzie jechala na G. Slask Justyna z naszy sunia i bedzie wracala potem zaraz do Wroclawia. Bede mogla ja od niej odebrac. Jaka decyzja ? [U]I prosze o informacje na temat rozmiarow suni ( najlepiej tak lopatologicznie - dikad siega jej glowka, kiedy np. siedzi i dokad jej plecki, kiedy stoi ..... przepraszam, to smieszne, ale niestety ze zdjec nie mozna tego wywnioskowac, a nie chce zeby sunia nie spelnila oczekiwan ).[/U] Domek jest cudowny i bardzo kochajacy . Przyszla pani spi ze swoimi psiakami i zabiera je ze soba wszedzie , gdzie tylko to mozliwe ( nawet czasem do pracy - a pracuje w hotelu ). A mieszkaja sobie w domu z ogrodem. Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Miałam nadzieję, że jak zajrzę tu po kilku dniach nieobecności, to Karusia już będzie w nowym domku...:-( Ale widzę, że pojawiły się jakieś widoki. ;) Aniu, ja obiecałam, że Cię wspomogę finansowo, ale do tej pory nie miałam jak i nadal u mnie krucho. :shake: Pomimo wszystko postaram się coś wyskrobać w tym tygodniu...;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 hmmm jakby tu opisać Karusie... :roll: jak stoi to do plecków ma 48 cm (ostatnio mierzyłam), jedno uszko nadal jej staje, nadal ma giętkie ale więcej stoi niż wisi :lol: przedtem tylko dyndało :evil_lol: z głową na stojąco troche ciężko ją zmierzyć bo jest taka żywa że ciężko jej wytrzymać kilka sekund bez ruchu :diabloti: zaraz postaram sie ją zmierzyć.... :roll: Quote
Ania z Bytomia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 :cool1: nie da sie dokłądnie zmierzyć, ale z głową na siedząco i na stojąco ma ok 60 cm może odrobine mniej bo ją naciągłam :eviltong: :cool3: dziś mnie nie będzie w domu(jade na poszukiwania nowego większego mieszkania - nie wiem do której także podam swój nr tel 510 77 42 79, email @ [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i gg 263 22 27 jak wróce to odpisze ( aha na gg przeważnie jestem na niewidocznym, więc prosze pisać, jeśli mnie niebędzie odpisze jak wróce;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 aha w tel mam zepsuty wyświetlacz, także na smsy nie odpowiadam jeśli ktoś chciałby porozmawiać zapraszam na gg bo tel nie zawsze moge odebrać Quote
Hakita Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Biegniemy na górę Ślicznotko i domku wypatrujemy!!! Quote
Recommended Posts