Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm... długu jest dość sporo :shake: małam sama część opłacić ale nie dam rady :oops: na leki dla mojego malucha wydałam ponad 100 zł (też pożyczyłam, cudem namówiłam sąsiadke)

50 zł - szczepienie p/w chorobom zakaźnym

22 zł (na pół z moją Mimcią) odpchlenie = 11 zł

5 zł - odrobaczenie

5 zł - usówanie kleszcza (zapłaciłam przy wizycie)

18 zł - sczepienie p/w wściekliźnie ( opłaciła BoUnTy - serdeczne dzięki:loveu: )
Razem = 89 zł z czego 18 zł i 5 zł już opłacone = 66 zł
- wpłata Justynki 30 zł
bardzo dziękujemy :loveu:
na stan dzisiejszy zostało 36 zł długu
myśle że z waszą pomocą uda mi sie szybko zapłacić dług Karuchy u weta :oops: jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :multi:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Dzisiaj napisze do kolezanki zeby sie dowiedziala, co u Karusi.

Zuziu mam nadzieje ze dotrzymasz danego słowa i napiszesz na wątku najszybciej jak sie da co i jak z Karusią... :roll:

Posted

Z tego co wiem, to ZuziaM nie ma w domu dostępu do netu, więc w weekendy jej tu nie ma :shake:, ale mam nadzieję, że dziś napisze nam co słychać u naszej małej łobuzicy ;)

Posted

Justynak napisał(a):
Z tego co wiem, to ZuziaM nie ma w domu dostępu do netu, więc w weekendy jej tu nie ma :shake:, ale mam nadzieję, że dziś napisze nam co słychać u naszej małej łobuzicy ;)

Jestem, ale nie mam jeszcze odpowiedzi, a z kolezanka sie nie widzialam.
Byc moze, ze jakos sie na zmianach nie spotykaly, ale bede ja meczyla i napewno napisze, jak tylko sie nowych wiesci doczekam.

Posted

Dziewczyny nie martwcie sie o Karusie.
Na pewno ma sie swietnie..... widzialam reakcje nowych Panstwa, wiec to wiem !
Ale nie mam jeszcze wiesc. Jak mowilam, nie widza sie jakis czas na zmianie w pracy moja kolezanka i pani Karusi.

Posted

Dziewczyny, napiszcie co u Kary i wstawcie zdjęcia, bo dziwne się to robi. Czy nie można zadzwonić do tej Pani? Jeśli Wy nie możecie-dajcie mi nr na pw, ja zadzwonię.

Posted

Wczoraj dostalam wiadomosc od kolezanki o nastepujacej tresci :

" Kara ma sie swietnie. Jest strasznie zywa i wszedzie jej pelno, zaczepia Tine do zabawy, ale ta jest leniwa. To zywe srebro. Troche sika w domu, ale juz mniej. Spi w lozku z corka. Jest slodka. "

Jesli znajde czas, to podjade do kolezanki ( ale to jakies 15 km ode mnie ) i dam jej swoj aparat, zeby zrobili nim zdjecia ( tak bedzie mi latwiej potem je wkleic ). Ale nie wiem, kiedy bede mogla, bo mam swoja trzodke pod opieka i na takie dluzsze wyjazdy moge sobie pozwolic nie za czesto. Moze w weekend sprobuje, albo w poniedzialek, bo bede tam u weta ( jakies 5 km od kolezanki ), wiec wtedy jesli ona bedzie w domu, to sprobuje jej podrzucic aparat.