Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zachary']I nie wiesz od TZ-a jak Duszek ich powitał???? LILUtosi, zlituj się nad nami i spytaj o reakcję Duszka-Dendo...[/QUOTE]

I ja bardzo proszę, jestem ciekawa jak było :evil_lol:.

Posted

[quote name='szafra']Ja wam będę mogła zdać relację już z domu - wybieram się do Duszka w weekend :loveu:.[/QUOTE]
Kochana to proszę wyściskaj,wycałuj,wymiziaj śleputka od nas :) aaaaa i cichutko liczę na jakieś fotki ;)

Posted

[quote name='zachary']Cisza....Szkoda...Tak chcieliśmy poznać szczegóły tej chwili...[/QUOTE]

Pytałam ale nie dostałam informacji. To dość skomplikowana sytuacja. To były tz i był tylko na czas mojej nieobecności w trakcie szkolenia.

Posted

Tak, ja im przekazałam po podpisaniu oświadczenia. Nie zdążyłam skserować jak to zawsze robię, ale są kopie w zdjęciach. Raczej nie wierzę że będą leczyć oczęta naszego Duszka.

Posted

Raczej nie będą, chociaż jak im opowiadałam o operacji to oczy im się zaświeciły, że coś takiego jest możliwe.
LLILU zdzwonimy się jeszcze odnośnie Kubusiowych finansów :p, żeby już wszystko było dograne i skończone.

Ja dostałam dzisiaj smsa, że :

" Duszek dużo śpi, je i przybiera na wadze. Te wszystkie zdarzenia musiały go jednak kosztować sporo stresu bo ... mocno posiwiał ...
sama Pani zobaczy - Mama zaprasza na kawę".

Będę na kawce oj będę :evil_lol::loveu:.

Posted

[quote name='Agata Balu']Ile mam przesłać i na jakie konto? :-)[/QUOTE]

Dziękuję bardzo, zapłaciłam z pieniędzy Kubusiowych, ponieważ sporo ich zostało jeszcze.

Posted

[quote name='szafra']Agata Balu adresówka zakupiona :p. Myślałam, ze się wybiorę jutro do Kubusia Duszka - niestety nie dam rady.
W tygodniu się z Państwem umówię.[/QUOTE]

Podgladam co u Duszka-Denisa:lol:
I z niecierpliwoscia czekam na relacje z domku:lol:

Posted

[h=5]Byłam na kawce u Deniska. Przypięłam adresówkę do obroży.
Pani Denisa mówi, że bardzo dużo chłopak śpi.
Muszą go bardzo pilnować, bo on taki wędrowniczek jest ...
Faktycznie posiwiała mu bardzo mordeczka
Chyba mnie poznał, sama nie wiem. Mam nadzieję, że tak.
Fajnie było go zobaczyć u siebie w domku!

[/h]