LILUtosi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Na dwoje babka wróżyła. Serce daje możliwość operacji tylko czy będzie się goić? Z oczami to trzeba by do okulisty żeby dokładnie sprawdzić. Quote
LILUtosi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jest jeden profesor ale też są już fajne jego następczynie , otworzyły nowy gabinet i maja podobno super sprzęt. Dostałam przed chwilą zdjęcie od dr: Quote
pikola Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Lilu czemu nie mowisz ze masz takiego przystojnego dziadeczka u siebie?:cool3: Czemu nie mozna lapinki operowac? Quote
LILUtosi Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Łapkę można operować ale lekarz zastanawiał się nad zyskiem a zagrożeniem tej operacji. O ile serce pozwala bo jak na ten wiek ma całkiem dobre serduszko to boi się że łapka może się już nie goić tak jak na młodym psie, że będzie się babrać i co wtedy? W interesie lekarza jest zrobić operację bo zarobi na tym a jednak odradza i poleca mu kupić usztywniacz żeby ten sztuczny staw nie wyginał się we wszystkie strony. Jego to nie boli. Quote
ania75 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 A może spytać jeszcze innego veta - same wiecie ile trzeba się czasem na szukać aby pomóc psinie.... Ja myślę, że przy zmianie pogody to go jednak może boleć no i wygląda okropnie... miziaki dla Kubusia Quote
szafra Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Dzięki za wszystko LILU :p. Też się cały czas zastanawiam nad tą łapeczką. Może na początek warto wypróbować ten usztywniacz, może będzie OK. Wolałabym operację, ale jak potem ma się nie goić i skończyć się może amputacją ... Zainwestować w usztywniacz i zbadać oczy ? Jak wybrać ? Dylematy, dylematy ... Fajnie, że serducho zdrowe. Czekamy na resztę badań? Acha LILU - Faktura na adres Stowarzyszenia będzie wysłana tak? Jakbyś miała możliwość zeskanowania faktury i wysłała mailem przed puszczeniem na poczcie to kasa byłaby szybciej na koncie :evil_lol:. Quote
szafra Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 pikola napisał(a):Lilu czemu nie mowisz ze masz takiego przystojnego dziadeczka u siebie?:cool3: Czemu nie mozna lapinki operowac? Przystojny z niego zajączek prawda :evil_lol:. Quote
LILUtosi Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Fakturę wkleiłam , można ja pobrać z picaaso. Jest to przelew bezpośrednio do kliniki!!! Czyli mam przesłać na adres taki jak na fakturze? Wizyta u okulisty to 100zl plus 50 jakieś badanie mega. Jeszcze tam nie byłam, może dadzą zniżki na schroniskowca. Quote
szafra Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 LILUtosi napisał(a):Fakturę wkleiłam , można ja pobrać z picaaso. Jest to przelew bezpośrednio do kliniki!!! Czyli mam przesłać na adres taki jak na fakturze? Wizyta u okulisty to 100zl plus 50 jakieś badanie mega. Jeszcze tam nie byłam, może dadzą zniżki na schroniskowca. Przelew będzie bezpośredni do Kliniki - tak. Fakturę na ten adres przesłać bardzo proszę i dziękuję ! Podrzuć link do Picaso pleassssse ! Na wizytę do okulisty myślę, że warto by było się umówić. Quote
LILUtosi Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 szafra napisał(a):Przelew będzie bezpośredni do Kliniki - tak. Fakturę na ten adres przesłać bardzo proszę i dziękuję ! Podrzuć link do Picaso pleassssse ! Tak, przelew do kliniki :https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/DUSZEKDoAdopcji#5913909520274915986 Quote
halszka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 LILUtosi napisał(a): mam na koncie 19.08. Bazarek Halszka 162 zł 19.08. 138 zł ciocia proszę potwierdź wpłatę pieniążków na bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245740-KONIEC!Różności-dla-psa-kota-biżu-do-domu-dla-Tosi-i-Nero-do-07-08-godz-20-00?p=21210362#post21210362 Quote
mari23 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 LILUtosi napisał(a):Jest jeden profesor ale też są już fajne jego następczynie , otworzyły nowy gabinet i maja podobno super sprzęt. potwierdzam i polecam, miałam mozliwośc korzystać z gabinetu wet-okulistycznego we Wrocławiu, wspaniały sprzęt, wspaniałe panie, naprawdę specjalistki wysokiej klasy, a dla bezdomniaków - z wrażliwym sercem (operację tam miał mój "tymczas" Dropsik ) Quote
szafra Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 No i super ! To co akcja " OKO "Duszka vel Kubusia ? Wklejam jeszcze zdjęcia skradzione z albumu LILU :) Quote
mari23 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 akcja "oko" to na początek zbadanie stanu wzroku i diagnoza - jeśli sytuacja będzie "beznadziejna", na pewno nikt nie "naciągnie" na niepotrzebny zabieg za pierwsze badanie dwójki psiaków - Miłeczki i Dropsika zapłaciłam połowę tego, co przygotowałam, bo wcześniej dzwoniłam pytając o cenę wizyty za "sztukę", a spotkała mnie miła niespodzianka :) Miłeczka po zbadaniu do zabiegu już się nie kwalifikowała, natomiast Dropsik - tak "na dwoje babka wróżyła" dr Natalia jest specjalistką właśnie od psich i kocich oczu, ale cała "załoga" jest tam wspaniała a fotki Duszka - przecudne!!!! Quote
zachary Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Tak jak napisała mari23, zbadać wstępnie nie zawadzi... Quote
pikola Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Tez tak uwazam. A i ja grosikiem wspomoge,ale juz nie w tym miesiacu.:shake: Duszek jest cudny:loveu: Quote
LILUtosi Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 I charakter ma przecudny. On wersaleczka, kołderki - jak nie ma to sobie sam ściągnie, na twardym spać nie będzie. Niekonfliktowy ani do ludzi ani do psów. Piesek na prawdę fajny i jeszcze dałby dużo radości. Quote
zachary Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 I może jego właścicielka od wersalki i kołderki odeszła....a rodzina ...staruszka ślepego won...Często tak jest...Kochany Duszku, ściągaj te kołderki, jak LILUtosi o nich zapomni... Quote
szafra Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Haha a co tam se będzie odmawiał na stare latka - kosteczki trzeba w ciepełku trzymać, żeby reumatyzm nie dopadł :evil_lol:. Quote
szafra Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 No jak to :mad: tu jeszcze dzisiaj nikt Duszka nie odwiedził ????? Quote
asiuniab Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 szafra napisał(a):No jak to :mad: tu jeszcze dzisiaj nikt Duszka nie odwiedził ????? o mateńko, jakie to niedopatrzenie z mojej strony, jestem i się uśmiecham do Kubula:) Quote
Recommended Posts