Jump to content
Dogomania

[CK]Kobra- piękna i... samotna :( Ile jeszcze będzie czekać?! 7 lat to za mało? :(

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobra obszczekuje kazdego psa, ale agresywna nie jest :) z moja sunia dogaduje sie bez problemow :) szczekliwa....tylko jak ma powod :) w bloku moglaby zamieszkac, zalatwia sie tylko na podworku :) daje znac kiedy chce wyjsc :)
tylko potencjalny Opiekun musialby najpierw kilka razy do niej przyjsc i sie z nia zapoznac, bo jest bardzo nieufna...

Posted

mojego męza bardzo urzekła Kobra i jej historia:shake::shake:
mieszkamy w blokach na 52 m. mamy pieska flata - ma 5,5 roku,
dlatego pytałam jak ona zachowuje sie w mieszkaniu i czy nie jest szczekliwa
gdyz sami wiecie jacy potrafią być lokatorzy tzw. miłośnicy zwierzat!

Posted

Kobrunia byla u mnie caly dzien, nie bylo z nia absolutnie zadnych problemow... :) dawala znac, kiedy chciala wyjsc...
zawsze mozemy przed adopcja sie spotkac, poopowiadam co i jak :) mozemy isc na spacer oi powiem Kobruni, ze bedzie jej u Was dobrze ;)
Na PW moge podac moj nr tel. kom., mozna pisac, dzwonic, rysowac itd. :eviltong:
moj nr gg jest pod avatarkiem... :)
Jestem cala w skowronkach :oops:

Posted

Ja mam nadzieje, ze Bumerang ja kiedys do siebie zabierze....
To bylby dla niej wymarzony Domek :) Koberka mi kiedys opowiadala, jakiego Domku by chciala i po rozmowie z Bumerang okazalo sie, ze Kobra opisywala wlasnie jej Dom ;) Gdzie bedziesz miala czas na nabranie zaufania, bedzie miala psiego kolege i duuuuuuzo milosci :)

Posted

Czytałam!!!
Chęci są jeszcze tylko żeby inne raalia pasowały!
To jest decyzja dla żywej istoty a nie zachcianka jeszcze trzeba przemysleć wszystkie za i przeciw i dostosować inne realia życia !
Trzeba jeszcze podołać innym obowiązkom oraz poświęcić sie Koberce by
chciała życ w tych realiach w duzym miescie!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...