Betbet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 baaardzo ładny wzór na kocu;)czy to freski?;) Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Betbet napisał(a):baaardzo ładny wzór na kocu;)czy to freski?;)Ach, to bardzo misterna, ręczna robota! Każdy z tych włosów, po uprzednim dobrze długości, był wbijany w koc osobno i w konkretnym miejscu. "Tkanie" trwało kilka dobrych miesięcy i teraz jest nie do usunięcia :evil_lol:. Quote
rufusowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a ja myslalam, ze tylko właściciele astów mają takie widoki:http://ekmll.com/proxy/index.php?q=aHR0cDovL2ltYWdlczM1LmZvdG9zaWsucGwvMjIvM2Q3M2U0MWE2MWNlZDI3NC5qcGc%3D Quote
rwpb Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Powoli poznajemy menu Bazyliszka: koty, jarzębina i kości nie do zgryzienia :evil_lol: Ale fajnie śpi :loveu: Quote
ewatr Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ale niektorzy to maja czarne nochale :eviltong: http://images35.fotosik.pl/22/3d73e41a61ced274.jpg Quote
maciaszek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 A teraz, po raz pierwszy na tym fotoblogu, po raz pierwszy odkąd przyjechaliśmy w to miejsce Polski !!!!!! Bazyli, który wreszcie wtopił się w śląski krajobraz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Truchtający białas. Wielka ważka: I cała prawda o tse-tse..., czyli jak wygląda naprawdę :eviltong:. Quote
rufusowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 TSE TSE bomba ale macie dziwaczny krajobraz Quote
rwpb Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Bazyli-górnikiem :loveu: Skąd macie takie wielkie ważki? Quote
sacred PIRANHA Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 rwpb napisał(a):Bazyli-górnikiem :loveu: Skąd macie takie wielkie ważki? sie zmutowaly cholery jedne no:diabloti: Quote
Tengusia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 pilne sunia, szczeniak 5 miesiecy do jutro musi znalezc sie DT albo DS inaczej mala jutro pojedzie do schronu, BLAGAM WAS O POMOC !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/jaworzno-tylko-jeden-dzien-dzieli-ja-od-schroniska-czy-ktos-ja-uratuje-123366/#post11123830 Quote
maciaszek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Rufusowa, dlaczego uważasz, że krajobraz jest dziwny, HA?! Quote
rwpb Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 A po co Wam te takie konstrukcje z kółkiem na górze? U nas tego nie ma. Czego szukał Bazyliszek? Quote
JOMA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Łaaał i moje bloki w tle Bazyliszkowym. Mogłaś dać znać - wyszłabym na balkon :eviltong: Quote
maciaszek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 rwpb napisał(a):Czego szukał Bazyliszek?Jak to czego?! WĘGLA :evil_lol: :evil_lol:. Łaaał i moje bloki w tle Bazyliszkowym.Wiedziałam, wiedziałam, że to napiszesz. Czekałam na ten wpis :evil_lol:. Mam liczne zdjęcia spacerowe, ale nie mam siły ich wrzucać :eviltong:. Quote
rwpb Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Może pomóc? Po co Bazyliszkowi ten węgiel? Marznie? Quote
maciaszek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 rwpb napisał(a):Po co Bazyliszkowi ten węgiel?Żeby mógł potem chodzić od domu do domu i pytać przez domofon/drzwi/furtkę: "Wungla nie trza?" :evil_lol: (prawdziwy to tekst i dość częsty jesienią na Śląsku) Spacer rozpoczął się od wizyty w sklepie, celem zaopatrzenia się w potrzebne trunki i mięsiwo. Do sklepu poszedł TZ. Poszedł w tamtą stronę... Poszedł i nie wracał. A myśmy czekali. Niektórzy z nas mieli nadzieję, że to już, że idzie pan :) I to owszem, był pan, ale inny :evil_lol:. Czekaliśmy. Czekaliśmy. A ponieważ czekanie to bardzo wyczerpująca czynność, to... W końcu TZ się pojawił, a że od drzwi zauważył nasze miny, to od razu zakrzyknął, że straaaaszna kolejka była i jedna pani obsługująca :evil_lol:. Quote
Tengusia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kasiu ty to masz talent do tych historyjek Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 rwpb napisał(a):A po co Wam te takie konstrukcje z kółkiem na górze? U nas tego nie ma. Czego szukał Bazyliszek? o to to...dla mnie to po prostu cos innego....cos z czym nie jestem oswojona :evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :evil_lol: a Białas taki słodziak :loveu: chciałabym zeby moj Rufus tak spokojnie czekał przed sklepem :roll: Quote
maciaszek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='rufusowa']chciałabym zeby moj Rufus tak spokojnie czekał przed sklepem :roll:Zapewniam Cię, że pozostawiony sam albo niezabawiany wcale tak grzecznie nie czeka :diabloti:. TZ ze sklepu przyniósł między innymi kiełbasy, więc białas powitał je jak przystało na fafluna :evil_lol:. Po zrozumieniu, że nie dla psa kiełbasa (a przynajmniej nie w tej chwili :evil_lol:), otrzepał się i poszedł olać sprawę. Po czym zaczął swoje leśne analizy węchowe. A któż/cóż tu był/o ??? I któż/cóż tu jest ???!! A ponieważ nic się nie pojawiło ani też nie odpowiedziało, ruszył dalej. Tylko dlaczego chodem pijanego? :evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 zero prywatności no...nawet siknąć w spokoju nie można Quote
rwpb Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 "Wungla nie trza?" to i u nas często słychać. Przyjeżdżają takie samochody ze Śląska i handlują wunglem. Jak było zaopatrzenie się w trunki i kiełbasę to warto iść na taki spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katarama Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Historyjka rewelacyjna a psiak uroczy :) Quote
maciaszek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Bialas jak zwykle swietny:loveu:Udało Ci się dorwać na chwilkę do kompa? Jak wakacje :)? A my dalej zmierzaliśmy do miejsca przeznaczenia. Niektórzy wprowadzali elementy dywersji i cichaczem próbowali zmienić trasę, zbaczając w stronę zagajników pachnących dziką zwierzyną :evil_lol:. Ale nie daliśmy się. Twardo szliśmy przed siebie, aż ujrzeliśmy I wiedzieliśmy, że już jesteśmy blisko, więc Bazyli dziarsko ruszył do przodu. A może ruszył tam, bo usłyszał szczek psa? :evil_lol: Ach, któż to wie... Quote
Recommended Posts