rufusowa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeden dzień mnie nie było a tu tyle sie działo! :shake: :evil_lol: Maciaszku ciesze sie ze podjęłas decyzje o wzieciu jamniora do domu mimo ze wiesz jaki jest BAzyli :loveu: ciesze sie ze nie było tragedii i jamnior juz wyadoptowany :cool3: powiem Ci ze Rufus teraz ma kolezanke szczylke i stwierdzam ze z jego stosunkiem do innych przedstawicieli gatunku jest coraz lepiej! :-o dzisiaj sie nawet bawił z glutem.....po 4 dniach namów z jej strony wymiękł :evil_lol: wierze ze Bazyli tez będzie coraz milszy szczegolnie dla uległych i duzo mniejszych piesow :evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 rufusowa napisał(a):wierze ze Bazyli tez będzie coraz milszy szczegolnie dla uległych i duzo mniejszych piesow :evil_lol:Ja w to niestety nie wierzę... To nasz 3 tymczasowicz (z tego dwa były bardzo krótko). Z każdym kolejnym jest gorzej. Starzeje się chłopak i jest coraz bardziej nerwowy :diabloti:. Quote
ewatr Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Akcja błyskawiczna :eviltong: wyadoptowania psa :multi: Oj cos ja tu widze zazdrośc ktorą znam z autopsji ....:evil_lol: Bazylus lubi byc jedynaczkiem i juz ;) Quote
maciaszek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 ewatr napisał(a):Oj cos ja tu widze zazdrośc ktorą znam z autopsji ....:evil_lol:Bywasz tak zazdrosna i powarkujesz na tymczasowiczów? :eviltong: Quote
ewatr Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='maciaszek']Bywasz tak zazdrosna i powarkujesz na tymczasowiczów? :eviltong: Rozszyfrowałaś mnie Maciaszku :evil_lol:;) Quote
maciaszek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Na każdym "przyspodkowym" spacerze mijamy lub depczemy plac manewrowy. Jak dotąd Bazyli nic sobie z tego nie robił. Aż wreszcie go wzięło... :evil_lol: Postanowił chyba opnanować chód po prostej nieco kiepsko mu szło ;) Ale ĆWICZENIE CZYNI MISTRZEM !!!! Quote
rwpb Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To kiedy Bazylek zdaje na prawo chodu? Jak jajniczek w nowym domku? Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 rwpb napisał(a):To kiedy Bazylek zdaje na prawo chodu?Na razie olewa sprawę, ale przygląda się jak inni ćwiczą :). rwpb napisał(a):Jak jajniczek w nowym domku?Bardzo dobrze, żeby nie powiedzieć doskonale. Wszyscy są w nim zakochani. Śpi w łóżku i jest rozpieszczany :loveu:. rufusowa napisał(a):ja bym mu zaliczyła ;)Ja też, choć początki były nieco krzywe. Ale co tam ;). Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ważny efekt końcowy :diabloti: ciesze sie ze maluch trafił do dobrego domku :loveu: Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 A u nas dzisiaj było tak: Bazyl wpadł w szał. Zjeżony był dosłownie od czubka nosa po końcówkę ogona! Ale w zasadzie nic dziwnego skoro za oknami wojna i co chwilę wybuchy ;). Tu macie namiastkę jego wrzasku... A w zasadzie końcówkę :). http://pl.youtube.com/watch?v=HyKMYRSxHww Quote
ab-agnieszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Przeslodki i przecudowny Twoj Bazyl. Doszlam narazie do zdjec na niebiesko ale napewno dojde do konca. Jest Piekny!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
rwpb Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Zobaczyli Bazylka i zrobili mu fetę :multi::loveu::multi: I słusznie Quote
maciaszek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Doszlam narazie do zdjec na niebiesko ale napewno dojde do konca.Podziwiam, bo troszkę tego jest.... [quote name='ab-agnieszka']Jest Piekny!!!!:loveu::loveu::loveu:Dzięki :loveu: [quote name='rwpb']Zobaczyli Bazylka i zrobili mu fetę :multi::loveu::multi: I słusznie:roflt: :roflt: :roflt: Chcecie zobaczyć? Chcecie? http://pl.youtube.com/watch?v=zx8JedBMIiI Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ale pienkne fajerwerasy :loveu: Bazyli odważny jest..Rufik by sie trząsł jak galaretka :shake: piekne te metamorfozy :loveu: dobrej nocki :p Quote
maciaszek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Pogoda obrzydliwa. Pada, cięgiem, od niedzielnego popołudnia. Bez przerwy. Spacery krótkie, choć nawet deszcz nie przeszkadza Bazylowi w dotarciu pod Spodek. Przeszkadza mu natomiast ochrona, która obstawia imprezy w Spodku. Przez nich nie udało nam się ostatnio wejść na "ukochane" zbocze. Może dzisiaj je odwiedzimy? Choć pada dalej, a ja mam zdechłe zatoki (znaczy - idzie jesień... ;)) i bolącą w związku z nimi głowę. Ale czego się nie robi dla białasa :loveu:. Jest chłodniej, Bazyl odzyskuje formę. Mniej śpi, chce się bawić. Wczoraj pod naszą nieobecność zrobił rozpierduchę w domu. Na szczęście oszczędził kanapy, ale dobrał się do kartonu, który przywlokłam do pakowania bazarkowych rzeczy - karton w strzępach :evil_lol:. Znalazłam fotki sprzed kilku spacerów. Welcome to the jungle ;) Quote
ab-agnieszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jest boski!!! Tak patrze na niego i jest taki sam jak moj Chico tylko z uszami i plamka ale oczka wyraz pyszczka identyczny. Piekny Quote
rufusowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 czape i ciepłe majty zakładaj :mad: ja tez mam problemy z zatokami :placz: współczuwam dzungla superancka :multi: Rufiasty uwielbia rozszarpywać stare ubrania :cool3: oczywiscie dostaje je ode mnie :evil_lol: Quote
ewatr Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 maciaszek napisał(a): Bazyl wpadł w szał. Zjeżony był dosłownie od czubka nosa po końcówkę ogona! Ale w zasadzie nic dziwnego skoro za oknami wojna i co chwilę wybuchy ;). Tu macie namiastkę jego wrzasku... A w zasadzie końcówkę :). OJ Bazylku nawet nie wiesz jak Armanii cie rozumie :evil_lol: tylko ze on by chciał na rączki a nie by sie jeżył .........tak ze ty i tak twardziel jestes :eviltong: Pozdrawiamy :loveu: Quote
rwpb Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Atos przy takich wybuchach chowa się pod wszystko co znajdzie i udaje jagódkę :evil_lol:. Fajny Bazyliszek w dzungli :loveu: Quote
maciaszek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Niestety dżunglę nam skosili, a teraz dodatkowo spływa błotem... Znowu pada, znowu cięgiem i ma tak być przez kolejne dni :(. Quote
Tengusia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 watek dodatkowy dla Rocko prosze wszystkich o naglosnienie go wszedzie gdzie sie da :modla: http://www.dogomania.pl/forum/showth...5#post10915945 Quote
rwpb Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 maciaszek napisał(a):Znowu pada, znowu cięgiem i ma tak być przez kolejne dni :(. A u nas świeci słoneczko :loveu: Fajnie mamy, nie? Quote
Recommended Posts