Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patmol']Moja Caillou (z awatara) lubi się cała zakopywać w śniegu.

Za pierwszym razem niezłe się wystraszyłam.
Byłam w górach z psem. Stanęłam na chwilę, żeby wyciagnąc termos z herbatą - odwracam się -a pies zniknął.
A wokoło wielka pusta przestrzeń bez drzew po horyzont. I bez psa.[/QUOTE]

Sonia podobna :lol:do Twojej suni...

Byłyśmy też w lesie ganiała jak szalona, podrzucała nosem, taczała się w śniegu spotkałyśmy też innych "wariatów" se swymi psami/wieje jak licho a my po lesie...:evil_lol:

Posted

Uparcie i z desperacją od dłuższego czasu poszukują po całej Polsce suczki husky Korby, zaginęła w Warszaiw, też miała różowy nosek pośrodku ale to chyba nie ta bo ta wasza jaśniejsza...

[TABLE="class: ogloszenie"]
[TR]
[TD="class: ogloszenie_title, colspan: 2"]POSZUKIWANIA KORBY WCIĄŻ TRWAJĄ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][FONT=Times New Roman]Od roku poszukujemy naszej zaginionej suczki husky Korby, która zaginęła (prawdopodobnie została skradziona) 18 lipca 2012 r. w Warszawie. Ponieważ minęło już tyle czasu, sunia może znajdować się wszędzie, mogła zostać wywieziona do innego miasta, być może uciekła lub została wyrzucona. Korba w dniu zaginięcia miała na sobie obrożę z adresówką z numerem telefonu i imieniem, posiada również chip (nr 967000009364664).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mimo że już tyle czasu jej szukamy nadal wierzę że wróci do domu.
Opis naszej suczki:
Ciemno-szaro-biała sunia husky, niebieskie oczy, znaki szczególne: różowy pośrodku nosek, biała podłużna łatka na karku pomiędzy łopatkami. Sunia obecnie miałaby 4,5 roku.
Jeżeli ktokolwiek posiada informacje o jej przebywaniu, niezwłocznie proszony jest o kontakt pod numerem telefonu: 600-498-583.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][/TD]
[TD="class: ogloszenie_info"]
Dodano:
12-08-2013

Kategoria:
zagubienie[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• 1 month later...
Posted

Czyli ma aktualne ogłoszenia czy nie :) ?
Jeżeli nie to oferuję pakiecik poproszę tylko tradycyjnie kilka słów o suni,lub poprzedni tekst z ogłoszeń i może joi ma jeszcze jakieś nieopublikowane fotki:razz:

Posted

Dzwoniła Maia był telefon w sprawie adopcji Soni ....może coś z tego będzie....Maia umówi się na wizytę przedadopcyjną i pojedziemy z Sońką. Wizyta w sobotę.

Może to ten dom.

Posted (edited)

[quote name='Moli@']Maia rozmawiałaś z Panem, umówiłaś godzinę wizyty? My też musimy się zorganizować...[/QUOTE]

Tak rozmawialam, przepraszam, ze wczoraj nie napisałam do Was co ustaliłam. Tak jak się wstępnie umówiłyśmy, temu panu pasuje sobota między godziną 10 a 14. Zainteresowana rodzina mieszka na osiedlu Pietrasze. Możemy się spotkać przy sklepie pss na Pietraszach. Pasuje Wam tak o 10?

Edited by Maia
Posted

[quote name='Maia']Tak rozmawialam, przepraszam, ze wczoraj nie napisałam do Was co ustaliłam. Tak jak się wstępnie umówiłyśmy, temu panu pasuje sobota między godziną 10 a 14. Zainteresowana rodzina mieszka na osiedlu Pietrasze. Możemy się spotkać przy sklepie pss na Pietraszach. Pasuje Wam tak o 10?[/QUOTE]

Pietrasze :lol:, las pod bokiem... Super że przed południem...jakby się dało na 10:30....?;)

ps Sklep, jadąc od centrum miasta, za cmentarzem prawosławnym?