phase Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Moze w tytule zamiast sunia zamienic na Sonia? W koncu nie jest bezimienna :) Quote
Moli@ Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Patmol']Moja Caillou (z awatara) lubi się cała zakopywać w śniegu. Za pierwszym razem niezłe się wystraszyłam. Byłam w górach z psem. Stanęłam na chwilę, żeby wyciagnąc termos z herbatą - odwracam się -a pies zniknął. A wokoło wielka pusta przestrzeń bez drzew po horyzont. I bez psa.[/QUOTE] Sonia podobna :lol:do Twojej suni... Byłyśmy też w lesie ganiała jak szalona, podrzucała nosem, taczała się w śniegu spotkałyśmy też innych "wariatów" se swymi psami/wieje jak licho a my po lesie...:evil_lol: Quote
Patmol Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 pewnie -bo piękna pogoda przecież moja lubi chodzic po górach, jak jest dużo sniegu i duży mróz ach - jaka jest wtedy zadowolona Quote
Becia66 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Uparcie i z desperacją od dłuższego czasu poszukują po całej Polsce suczki husky Korby, zaginęła w Warszaiw, też miała różowy nosek pośrodku ale to chyba nie ta bo ta wasza jaśniejsza... [TABLE="class: ogloszenie"] [TR] [TD="class: ogloszenie_title, colspan: 2"]POSZUKIWANIA KORBY WCIĄŻ TRWAJĄ[/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Times New Roman]Od roku poszukujemy naszej zaginionej suczki husky Korby, która zaginęła (prawdopodobnie została skradziona) 18 lipca 2012 r. w Warszawie. Ponieważ minęło już tyle czasu, sunia może znajdować się wszędzie, mogła zostać wywieziona do innego miasta, być może uciekła lub została wyrzucona. Korba w dniu zaginięcia miała na sobie obrożę z adresówką z numerem telefonu i imieniem, posiada również chip (nr 967000009364664).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mimo że już tyle czasu jej szukamy nadal wierzę że wróci do domu. Opis naszej suczki: Ciemno-szaro-biała sunia husky, niebieskie oczy, znaki szczególne: różowy pośrodku nosek, biała podłużna łatka na karku pomiędzy łopatkami. Sunia obecnie miałaby 4,5 roku. Jeżeli ktokolwiek posiada informacje o jej przebywaniu, niezwłocznie proszony jest o kontakt pod numerem telefonu: 600-498-583.[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][/TD] [TD="class: ogloszenie_info"] Dodano: 12-08-2013 Kategoria: zagubienie[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Aleksa. Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Na pewno to nie Korba, ona ma niebieskie oczy :) Quote
Moli@ Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Przykro mi ale Sonia nie jest Korby... Soni oczy nie są niebieskie, nie mają czarnej obwódki i jest jaśniejsza/jasno srebrna Quote
Moli@ Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Prawdziwa zima...za oknem -22 stopnie nawet Sonia "piorunem" załatwiła swoje sprawy i do domu...na dywanik :lol: Quote
buniaaga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='joi'] Czy ktoś ogłasza tą piękną panienkę? Quote
Moli@ Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='buniaaga']Czy ktoś ogłasza tą piękną panienkę?[/QUOTE] Witaj:lol: Chyba tylko Natalka robiła ogłoszenia Soni... Quote
doris66 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 chyba im więcej ogłoszeń tym lepiej dla Soni. Quote
buniaaga Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Czyli ma aktualne ogłoszenia czy nie :) ? Jeżeli nie to oferuję pakiecik poproszę tylko tradycyjnie kilka słów o suni,lub poprzedni tekst z ogłoszeń i może joi ma jeszcze jakieś nieopublikowane fotki:razz: Quote
Moli@ Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Patmol']ma wydarzenie na FB? Maia założyła https://www.facebook.com/events/2827...an_user_joined Quote
Moli@ Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dzwoniła Maia był telefon w sprawie adopcji Soni ....może coś z tego będzie....Maia umówi się na wizytę przedadopcyjną i pojedziemy z Sońką. Wizyta w sobotę. Może to ten dom. Quote
Moli@ Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Maia rozmawiałaś z Panem, umówiłaś godzinę wizyty? My też musimy się zorganizować... Quote
Maia Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 (edited) [quote name='Moli@']Maia rozmawiałaś z Panem, umówiłaś godzinę wizyty? My też musimy się zorganizować...[/QUOTE] Tak rozmawialam, przepraszam, ze wczoraj nie napisałam do Was co ustaliłam. Tak jak się wstępnie umówiłyśmy, temu panu pasuje sobota między godziną 10 a 14. Zainteresowana rodzina mieszka na osiedlu Pietrasze. Możemy się spotkać przy sklepie pss na Pietraszach. Pasuje Wam tak o 10? Edited January 30, 2014 by Maia Quote
Moli@ Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Maia']Tak rozmawialam, przepraszam, ze wczoraj nie napisałam do Was co ustaliłam. Tak jak się wstępnie umówiłyśmy, temu panu pasuje sobota między godziną 10 a 14. Zainteresowana rodzina mieszka na osiedlu Pietrasze. Możemy się spotkać przy sklepie pss na Pietraszach. Pasuje Wam tak o 10?[/QUOTE] Pietrasze :lol:, las pod bokiem... Super że przed południem...jakby się dało na 10:30....?;) ps Sklep, jadąc od centrum miasta, za cmentarzem prawosławnym? Quote
Recommended Posts