Maia Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 tak sklep pss społem pietrasze, oki 10.30 :-) Quote
Moli@ Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Otrzymałyśmy wiadomość od Mai......dziś rano zadzwonił Pan i odwołał wizytę...powód - muszą wyjechać. Maia jeszcze wczoraj rozmawiała i potwierdzała wizytę, było OK. Szkoda czasu...... Quote
Maia Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Tak jestem wściekła, dzwoniłam wczoraj wieczorem, żeby potwierdzić, że będziemy i było oki, a dzisiaj rano dostałam od nich tel, że wyjechali. Ludzie są straszni... Zaplanowałam sobie dzień, a dwie godziny przed spotkaniem odwołali je, dobrze, że nie wyjechałyście jeszcze. Szkoda gadać :-( Quote
phase Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Jaka słodzizna, jak śpi :loveu: Na nich kiedyś się to odegra.. Quote
Moli@ Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='phase']Jaka słodzizna, jak śpi :loveu:[/QUOTE] Jest milusińską panienką w kontaktach z domownikami...... wczoraj ujawniła talenty obronno/stróżujące.... nikt obcy nie ma prawa wejść na jej podwórko, takiego warkotu w jej wykonaniu nie słyszałyśmy jeszcze..... Quote
Moli@ Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Sonia i Sabinka ogłosiły koniec zimy :lol:.......zmieniają ubranka..... Quote
Moli@ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Maia']ehh czyli kłaki i kłaki :-)[/QUOTE] Strach się bać....;) już kolejne się "sypią"......czyli wiosna tuż tuż:multi: Quote
joi Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [URL=http://www.tinypic.pl/4gv87uwolwda][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00501/4gv87uwolwda_t.jpg[/IMG][/URL] Quote
zachary Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Oglądając Wasze zdjęcia, stwierdzam, że macie piękną galerię...rasowych i prawie rasowych nieszczęśników... Quote
Moli@ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='zachary']Oglądając Wasze zdjęcia, stwierdzam, że macie piękną galerię...rasowych i prawie rasowych nieszczęśników...[/QUOTE] Mamy świetne psy....bardzo ufne!!, wesołe, przyjacielsko nastawione do siebie..........kochane rozrabiaki;) Quote
zachary Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Taaaa, słodko chyba rozpieszczane....Świetne, to prawda!!! Quote
doris66 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Moli@']Mamy świetne psy....bardzo ufne!!, wesołe, przyjacielsko nastawione do siebie..........kochane rozrabiaki;)[/QUOTE] Ha...ha...Stefcia też zalicza sie do tych ufnych, przyjacielsko nastawionych.....? Quote
Moli@ Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='doris66']Ha...ha...Stefcia też zalicza sie do tych ufnych, przyjacielsko nastawionych.....?[/QUOTE] A tak .....Stefcia to wspaniała panienka :lol: ufa, wierzy nam........z psami zaprzyjaźniona......do gardeł nikt sobie nie skacze.........nowe psiaki obserwuje/ocenia/zaprzyjaźnia się......do obcych/gości podchodzi z rezerwą ale trzeba przyznać że ma "nosa" może to głupie co piszę ale warto jej wierzyć, ma to wyczucie, instynkt jej nie zawodzi ;-) Quote
Moli@ Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Witamy..... Wiosna zawitała na dobre a z nią kleszcze :angryy:.....jeden z kocurów już nałapał :razz:..... Maia potrzebne dla Soni zabezpieczenia od kleszczy, nie zakładam obroży bo góra 2 dni ją ma, urwisy podczas zabawy ściągają/ stosujemy dla wszystkich w pipecie, nie mamy innego wyjścia/. Za moment przestaną działać i potrzebne następne. Może pomyślisz nad tym;) Quote
Moli@ Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Sonia już zabezpieczona od pcheł i kleszczy :lol: Quote
doris66 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 O matko....jakie te zycie jest ciezkie i dla ludzi i dla zwierzaków. Biedna Sonia. Czarś był jej towarzyszem zabaw, a teraz musi sie z kimś nowym zakumplowac. No chyba ze i ona pójdzie do swojego domu. A co z jej ogłoszeniami? Ktos robi intensywnie? Quote
Moli@ Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Biedne te psiaki.... Z ogłoszeniami z tego co wiem to tak sobie.... tablica Quote
Maia Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Sonia ma wydarzenie na fb, tylko ono troszkę zapomniane. Zapaszam jeszcze raz do Soni na fb.https://www.facebook.com/events/282768011863850/?fref=ts Quote
buniaaga Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ponawiam propozycję wykupienia dla Soni pakietu ogłoszeń Quote
Recommended Posts